13. Oktobris 2011, 22:51
Sveiciens!
Skatos, ka šeit W201 sāk parādīties arvien vairāk un vairāk. Arī es beidzot esmu sācis lēnām atdzīvināt savu pirmo auto, kuru sākumā nevarēju pārdot, jo neviens negribēja pirkt, un beigās nevarēju pārdot, jo nespēju no tā šķirties.
Vispār jau arī tehniski mersītim pat tajos laikos, kad to aktīvi lietoju bija milzums tehniskas dabas problēmu, bet tomēr vāģis kā tāds paķēra mani pie dvēseles tik ļoti, ka nebiju spējīgs to pārdot. Tā nu tas vairākus gadus nostāvēja garāžā, līdz šobrīd ir radusies iespēja to mēģināt atdzīvināt.
Tāpēc arī šobrīd uzsākot sakopšanas darbus man interesē kur varētu vērsties ar motora problēmām, jo šķiet, ka tikšķ kompensators, pie zemiem apgriezieniem liekas ka mēdz nestrādāt visi cilindri un motors pats dažreiz uzņem apgriezienus līdz 1500 un pat 2000rpm un nekā nelaiž zemāk ..bet dažreiz vienkārši noslāpt. Pa lēto tas viss nebūs, tas tā kā būtu skaidrs, bet ar kautko jau ir jāsāk. Pakāpeniski gribētos šo auto savest nevainojamā stāvoklī, lai ir prieks brīvdienās izbraukt.
Vizuāli ir šur tur rūsiņa, šur tur krāsa nodilusi, bet kopumā vēl tīri jēdzīgs.

Salona bilžu pagaidām vēl nav, bet tās jau tad tuvākajās dienās