19. Augusts 2010, 13:52
Tā nu ir sanācis, ka tika iegādāts Mercedes-Benz S600 Long.
Mašīna ir 2000.gada, tātad, tai ir 10 gadi, un pa to laiku viņa ir nobraukusi nedaudz vairāk par 62000km.
Mašīna Latvijā kopš 2002.gada, atvesta no Šveices, un šeit esmu 3.īpašnieks. Pirms manis mašīna piederēja vienam ļoti bagātam vīram, kurš ar šo mašīnu pārvietojās ar šoferi. Bet, nopērkot Bentley, Mercedes gadu nostāvēja un saņēmot piedāvājumu šo mašīnu pārdot, īpašnieks neatteica to izdarīt.
Galvenais šīs mašīnas pirkšanas mērķis bija - mašīnu pārdot tālāk. Protams, pabraukājot ar to, šaubos, vai es to gribu darīt, bet nu, tā teikt, laiks rādīs. Bet, tomēr, ja kādam ir interese, esmu gatavs atdot šo skaistuli par 13000Eur.
Ekstras - IR! Visu sēdekļu ventilācija un apsilde, el.sēdekļi aizmugurē, ledusskapis, Keyless-Go utt. Pārāk daudz jāraksta, bet nu tādas lietas, kā āda, el.logi, stikla lūka, Xenon utt., manuprāt, pašsaprotami!
.gif)
Tā kā šis ir V12 modelis, salonā ir vairāk koka, piemēram, augšējie rokturi, spogulīši, pelnutrauki... Ir arī alkantaras griesti, kas izskatās ļoooti labi!

Nopērkot mašīnu, bija pāris defekti - vajadzēja nomainīt tēmekli, loga slotiņas, vienu parking sensoru, un labā spoguļa korpusu, jo bija nedaudz ieplīsis. Gandrīz viss jau ir izdarīts, un, varētu teikt, ka mašīna ir ideālā stāvoklī!
Protams, atzīmēšu arī to, ka mašīnai viss ir oriģināls, tajā pašā skaitā diski, kuri nāk tikai un vienīgi V12 modeļiem.
Te būs pāris foto: