09. Jūlijs 2010, 14:22
Kaut kā līdz šim tika braukāts tikai un vienīgi ar Audi..
.gif)
. Pēdējais ģimenes auto, ar kuru nobraukāju 2-us gadus - C4 quattro 2.8 (194zs). Labs , ērts, ātrs, kad uznāk melnie, atvelkam pa kādu granteni.

Pienāca tā diena, kad nācās padomāt par degvielas patēriņu..

Braukāt man sanāk ļoti daudz, tāpēc uzturēt (degvielas ziņā) tādu auto ikdienai īsti nebija pa prātam.
Skatījos uz dažādiem vācu ražojuma dīzeļauto, bet sen jau tāds slapjais sapnis bija W124 coupe. Konkrēti šinī gadījumā šāds auto atkrita, jo es neatrsinātu savu problēmu, tāpēc lūkojām pēc W124 sedana ar dīzeļmotoru.
Maija sākumā tika iepirkts jauns ģimenes auto.
Līdz šim neticēju, cik patīkama braukšana ir tādā.Auto - `92.gada MB 250. Tehniski - nevainojami, vizuāli, bija jāpiestrādā. Kopumā esmu pat ļoti apmierināts. Ir OK
Dažas bildes. Vienīgais, ko "tehniski" domāju darīt, tas ir piesēdināt un lielākus diskus, noteikti kādus "plauktainus" monoblokus. Bet ne tagad un, iespējams, ne šogad.
MB ir mainītas abas haubes, priekšas lukturi un pakaļējais bampers. Šķiet, ka arī moldingi pa sāniem.

Dažas bildes pēc iegādes:

Vienīgais, kas liecināja par nepabeigtu feisliftu - pakaļas lukturi. Tos bija plānā nomainīt.

Te ir tāda interesanta bilde. Audio galva bija plānā cita. Doma bija iestellēt kko oriģinālu, ja nē, tad kaut ko melnu un neuzkrītošu, lai tas vecmodīgais panelis arī paliek tāds.
Neilgi pēc auto iepirkšanas tika nomainīta stūre. Jo reāli oriģinālā traucēja kājām..