Tēma slēgta

w123 280 C AMG make up

20. Jūlijs 2004, 11:43

izskatas jau dikti smuks, vismaz man patiik, sevishkji prieksha. aizmgureejais bamperis ari biku lidzinaas maneejam un taa kaa gribi negribi manam jau bij saakts neliels tunings - sliekshnji bamperis, tad nekas cits neatliek kaa kautko domaat taalaak.

ilgi esmu mekleejis viosmaz kaadu w123 tuninga paraugu, tad nu shis noteikti ir labaakais ko esmu atradis

Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls

veel atteli un apraksts par sho auto, kursh arii tiek paardots (17,500 EUR):
http://www.duijst.com/W123/

w123 280 C AMG make up

20. Jūlijs 2004, 11:55

По моему от АМГ у него только бирка на багажнике, все остальное - лауку тюнинг!!!:) Не похож он на АМГ...

w123 280 C AMG make up

20. Jūlijs 2004, 12:12

hmmm, jokaini gan ir tas ka haube iet paari lukturiem, tad tie sanaak ir orig. w123 lukturi ?

man domaat tur vajag ielikt lukturus arii shauros, nu tipa kaa naak w126 coupeem... ta buutu ideaali :)

w123 280 C AMG make up

20. Jūlijs 2004, 12:17

Если память не изменяет, то на всех 123-х купе фары шли с "квадратными" стеклами. Здесь же просто впендюрили на капот тюнинговую решетку, а в бампер вставили дополнительные противотуманки. Все равно фигня...

w123 280 C AMG make up

20. Jūlijs 2004, 13:25

Esi slikti meklējis pēc laba piemēra, atradīšu to adresi un ielikšu ko tiešām sakarīgu...
1) No AMG te ir tikai birka. Par to liecina kaut vai aprīkojums, kura patiesībā nav. Nebrīnītos, ja tas būtu kāds amīšu dīzelītis, labākajā gadījumā 2,3 l motoriņš... Un diez vai AMG "aiztiktu" karburatorus, ja jebkura iešprice ir labāks pamats uzlabojumiem.
2) SL motora pārsegs... tipiska ākstīšanās no 80-to gadu beigām, tipiskāka gan W124, kāds gribējis "pazīmēties"...
3) Slieksnis un buferi tiešām kā Tavam, lai gan priekšas spoileris noteikti nav oriģināls, bet tiešām kaut kur "laukos" nesen taisīts, tolaik rievām vajadzēja būt izteiktākām, eh, būtu kāda bildīte ar oriģinālo, pēc kura parauga šis būtu meistarots. Un tie miglas lukturi... (+ oriģinālie "paslēpti") -- tiešām saimniekam ļoti gribējies SLC, bet naudiņas aptrūcies... Šis ir no sērijas par viena modeļa pārbūvi par citu... Bet vismaz tos miglas lukturus varēja pirkt no MB, nevis Ķīnas...

Kopumā, spriežot pēc spoguļiem un salona detaļu dizainu, šis varētu būt viens no pirmajiem, ražots kādā 1976. gadā, jo jau 1978. tas izskatītos stipri citādi. Stūre gan uzmaukta no kāda pēc 1979. gada modeļa. Tas tikai atkal norāda, ka nekāds AMG tas nav, AMG sākās 80-to sākumā ar spoilerīšiem un pēc viņu dizaina Ronal izgatavotiem diskiem...

P.S. Ceru, ka neesmu nolicis visu gar zemi ar lielo kritiku. Atradīšu tās bildes, kur tiešām smuki W123...

w123 280 C AMG make up

20. Jūlijs 2004, 13:29

OK, ir 2,8 l, bet tas 100% ir viens no pirmajiem W123 C...

w123 280 C AMG make up

20. Jūlijs 2004, 14:18

Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls

w123 280 C AMG make up

20. Jūlijs 2004, 14:21

Tā, re, neko sarežģītu nevajag, lai labi izskatītos, pietiek ar minimumu. OK, katrs arī te var atrast, kam piekasīties, bet te divi nebūt ne nikni auto, kas, nu, cepuri nost!

P.S. Meklēju diskus kā tam melnajam...

P.P.S. Tiem, kas grib izpētīt par šiem abiem + W201 AMG 2,3-16 sīkāk: http://www.cardomain.com/memberpage/206841/1

w123 280 C AMG make up

29. Jūlijs 2004, 19:39

Starp citu, pa Rīgu braukā viens šim:
http://www.mbclub.lv/darklow/img/w123_amg_1.gif
identisks MB... Vienīgā atšķirība ir tā, ka nav plastmasas sliekšņu un pārējās apakšdaļas, citādi pat krāsa un diski tādi paši. Ā, nu, valsts numurs arī atšķīrās, šķiet, CH-370... Ļoti pa gabalu izskatījās pēc SECa, bet tuvāk... Tas nav man...

w123 280 C AMG make up

29. Jūlijs 2004, 19:40

Tfu, aizmirsu piekabināt sākumu un beigas lai redz, ka tā tā pati pirmā bilde vien ir...
Tēma slēgta