Tēma slēgta

MB C36 AMG Palīdziet!

06. Decembris 2005, 11:10

:D Edzuli nevar izmest no BMW jams tur ir PAPA :D

MB C36 AMG Palīdziet!

06. Decembris 2005, 11:18

:D vienmeer visu var izmest...pat no savaam majaam var izmest!! ...takaa tas ir tik laika jautaajums ;)

MB C36 AMG Palīdziet!

06. Decembris 2005, 13:49

Tā, labi, būs jāpaēd un jāapskaidro jūs :)

MB C36 AMG Palīdziet!

06. Decembris 2005, 14:03

Edzul, neiespringsti........ 8)

paliksim pie tā, ka vācu auto rullz! 8D

MB C36 AMG Palīdziet!

06. Decembris 2005, 14:19

[user]2|SuperZigs|[/user]Edzul, neiespringsti........ 8)

Nu šaubu nav, bet mani aizskāra doma par to, ka Porsche ir kas augstāks un labāks par dažu labu marku 8D Faktu, protams, nebija, tik tukši salmi...

MB C36 AMG Palīdziet!

06. Decembris 2005, 17:44

[user]20554|Edzulis|[/user]
[user]2|SuperZigs|[/user]Edzul, neiespringsti........ 8)

Nu šaubu nav, bet mani aizskāra doma par to, ka Porsche ir kas augstāks un labāks par dažu labu marku 8D Faktu, protams, nebija, tik tukši salmi...

Kādus faktus? Gribi redzēt Porsche īpašnieku atsauksmes par BMW? :D :D :D Ir lietas, kuras tiek atzītas visā pasaulē, un ir lietas, ko (daži) negrib atzīt. MB, AUDI,BMW ir lētā gala širpatreba kvalitātes, prestiža virsotnē. Lambo, Ferrari u.t.t. ir supercari. Porsche, manuprāt, jau vairs nav "lētais" gals, bet tā īsti nav arī supercar. Te nav runa, ka MB ir galvastiesu pārāks kvalitātē par kādu itāļu superauto, vai arī, ka Audi RS no vietas var izkabināt kādu ferārī, lambo vai tml. , vai arī ka M3 var apdzīt noparkotu poršinieku.
Domāju, ka šīs lietas saproti tik pat labi, bet "nez kāpēc" centies sev melot un iestāstīt vēlamo par esošo :) :) :) Saprotu, ka students, kurš pa lēto ticis pie laba auto, mēģina sev ieklārēt, ka brauc ar superkāru, lai vēl mazliet sev "pagarinātu". :D
Ceru, ka mazliet Jūs visus uzjautrināju :D :D :D :D :D

MB C36 AMG Palīdziet!

06. Decembris 2005, 19:14

taads slinkums rakstīt... :?

MB C36 AMG Palīdziet!

06. Decembris 2005, 22:09

Slinkums vai poha joprojaam? :) Edzul, jaasaka, ka tu mani fascinee, jo, liekas, nav viegli sev rast tik daudz "ienaidniekus" vienkaarshi rakstot to, kaa BMW rulzz visos forumos peec kaartas. Liekas, ka tu to dari apzinaati - sava veida PR. Ka tik neesi pielicis savu BMW pirkstu pie tiem klasiskajiem TVnet topikiem par 316i utt. :D Laikam mbclub.lv kaarta "saprast BMW rulziibu" un besiities uz teviim :D Da nekas, buus ok, gan jau pacietiisim :P

MB C36 AMG Palīdziet!

07. Decembris 2005, 02:26

Ar tvnet bmw rulz topikiem man sakara nav. Tik zemu neesmu nolaidies. Vispār būtu interesanti tos cilvēkus vaigā redzēt...

---

Porsche vai BMW.

Populārākais Porsche modelis - 911. 996 bundža.

Patiesībā biju uzrakstījis ļoti gari, bet jūs nelasītu un nesaprastu. Izdzēsu...

Porsche ir labāks mūsu zemapziņā. Jau no laika gala tā ir bijis. Kad es neinteresējos par autiņiem, arī man Porsche bija mega, mega, kamēr BMW parasts labi izskatīgs auto. Porsche bija kā supercārs. Man tas bija tas pats, kas Ferrari, lai arī tagad Ferrari uzskatu par daudz labāku. Nē, tas arī ir spuercārs (ir taču GT, GT1 utt), taču kopumā ņemot, esmu nonācis līdz tam, ka `kā autiņi` viņi visi (Porsche + vācu trio) ir vairāk vai mazāk vienādi. Jā, atkal var teikt, ka Porsche nebūt nav jābūt labākam lai to uzskatītu par labāku. Taču nevajag teikt, ka porsche ir citā līgā, ja tas acīmredzami ir turpat kur BMW. Pie tam, Porsche tagad ļoti labi iet. Viņi plāno paplašināt modeļu gammu - izlaist sedanus utt. Arī dīzeli. Paies gadi un cilvēki aizmirsīs, ka Porsche bija samērā ekskluzīva kupeja (ziedu laiki tomēr 80tie, 90tie). Porsche būs daudz tuvāk BMW, MB, Audi katlam nekā superkāriem (Ferrari, Lambo utt.). Tas jau tagad notiek diezgan strauji. Tad viņu sāks pielīdzināt šiem trīs un ticiet man, ar šiem grandiem cīnīties nebūs viegli.

Augstāka vai ne augstāka līga, bet, kā mašīnas viņi ne ar ko nav labāki par citiem vācu auto. Ne cayenne, ne boxsters. Parādīsies jaunais BMW M3 un reti kurš uzdrošināsies pateikt, ka Porsche 911s ir labāks.

Jā, pats nosaukums `Porsche` skan labāk, bet tas arī viss.

Varētu samest čupu ar testiem, salīdzinājumiem utt, bet nepiepūlēšos, jo priekš manis man viss ir skaidrs :)

Par šito pie alus varētu runāt visu nakti patiesībā :whistle:

---

Esmu runājis. Varbūt tagad tomēr kāds mani pārliecinās, ka Porsche ir citā līgā? (un kurā?) :)

MB C36 AMG Palīdziet!

07. Decembris 2005, 02:29

p.s Pēc gada, diviem tieši plānoju pirkt patreizējo M3. Viņš, starp citu, vienā cenu kategorijā ar 911 996. Sākot ar 25k eur. Kāds var pateikt, kādēļ es starp viņiem abiem izvēlētos tieši M3, nevis 911? 911 taču ir citā līgā un megasupercārs...
Tēma slēgta