Tēma slēgta

MB C36 AMG Palīdziet!

07. Decembris 2005, 14:17

ŠĪ DISKUSIJA IR BEZJĒDZĪGA PIE TAM VĒL AR "TĪRASIŅU" BUMERISTU...
VIŅI JAU SALĪDZINĀS PIM...I AR PIRKSTU UN TEIKS, KA BMW TOMĒR LABĀKS PAR ABIEM. :D

MB C36 AMG Palīdziet!

07. Decembris 2005, 14:33

[user]3727|didi|[/user]
[user]20554|Edzulis|[/user]Varbūt tagad tomēr kāds mani pārliecinās, ka Porsche ir citā līgā? (un kurā?) :)

Edzul, tā kā esi BMW pārstāvis un tavs principā viedoklis šajā salīdzinājumā ir neobjektīvs tā paša iemesla dēļ, ka tev BMW ir uber alles, tad pamēģināšu dabūt otras ierakumu puses (Porsche) subjektīvo viedokli. Redzēs kas sanāks :D man jau sāk liela ziņkārība mesties virsū :D

Jau zinu kā būs ar viņiem. Tieši tāpat kā ar Alfa Romeo īpašniekiem :D

MB C36 AMG Palīdziet!

07. Decembris 2005, 14:35

[user]6695|RIPS|[/user].....da MINI COOPERS S jebkuram BMW,MB ieliks...un salons eerts un vispaar iista kulta masiina!! :D .....bet ja nopietni tad nevar saliidzinat tiirasinu sporta masiinu(PORSCHE) ar uzlabotu tautas vaagi (BMW- M,APLINA utt,MB-AMG,BRABUS utt.)

Vēlreiz jautāšu, kas tieši tur ir tīrasiņu? 70to gadu porsche? Da toreiz Porsche bija nekas. Nāves mašīna ar motoru aizmugurē. Murgs kaut kāds tas bija. Tas, ka kopš laika gala Porsche = kupeja limitētās sērijās, nenozīmē, ka tas ir tīrasiņu sporta auto. Pamatojuma tam nav. vai arī tev ir?

MB C36 AMG Palīdziet!

07. Decembris 2005, 14:45

Katram ir sava taisnība un pārliecība....
Ja cilvēks domā, ka BMW ir labāks, tad tās ir viņa tiesības un neviens nedrīkst un nav tiesīgs viņam par to pārmest........
Edžuli, vienīgais, ko gribu tev lūgt- nečakarē citus kam patīk piem. Porsche vai MB, vai kaut vai tas pats Getz.... tās atkal ir viņu tiesības......

Piemēram man nepatīk amerikāņu auto un es zinu, ka tie ir galīgākie mēsli, bet es taku savu viedokli citiem neuzspiežu.....

MB C36 AMG Palīdziet!

07. Decembris 2005, 15:03

Īss rezumē: bmw ir sūc, porše un mersis ir ze best, Edzulim banu!
:D
Bet vispār, šinī topikā mēs runājām par nopietniem auto, ne bēemwē: C36

MB C36 AMG Palīdziet!

07. Decembris 2005, 15:27

Vobshem pieliekam punktu sheit sekojoshaa veidaa TOYOTA rulz for ever :D

MB C36 AMG Palīdziet!

07. Decembris 2005, 15:28

[user]562|magz|[/user]Vobshem pieliekam punktu sheit sekojoshaa veidaa TOYOTA rulz for ever :D

:clap: :iagree: :clap: :headbang: :headbang:

MB C36 AMG Palīdziet!

07. Decembris 2005, 15:44

[user]562|magz|[/user]Vobshem pieliekam punktu sheit sekojoshaa veidaa TOYOTA rulz for ever :D

Toijota rulz tikai lai aizbrauktu līdz garāžai, kur stāv embē :D :D :D

MB C36 AMG Palīdziet!

07. Decembris 2005, 15:59

[user]377|skeram|Eu- beidzam šo bezjēdzīgo diskusiju[/user]Katram ir sava taisnība un pārliecība....
Ja cilvēks domā, ka BMW ir labāks, tad tās ir viņa tiesības un neviens nedrīkst un nav tiesīgs viņam par to pārmest........

Es nesaku, ka BMW ir labāks, bet es nepiekrītu, ka Porsche ir citā līgā, ka tas ir tīrasiņu sporta auto un ka ir pārāks par BMW, jo nav...

MB C36 AMG Palīdziet!

07. Decembris 2005, 16:00

[user]377|skeram|
Piemēram man nepatīk amerikāņu auto un es zinu, ka tie ir galīgākie mēsli, bet es taku savu viedokli citiem neuzspiežu.....

Es domāju tieši tāpat! Taču reizi pa reizei to iebāžu viņu sejās :munk:
Tēma slēgta