Tēma slēgta

Mercedes AMG 3.4 CE

09. Novembris 2006, 18:03

[user]195004|Kidmaster|[/user]Ir tāda forša lapa www.auto.ru, kur visādu šitādu infu var dabūt par visiem auto, un par šo var meklēt => http://catalog.auto.ru/catalog/cars/mercedes/

a tur priekšā SZ... tajā reklāmā par mašīnu maiņu...

Attēls

Mercedes AMG 3.4 CE

09. Novembris 2006, 18:14

:D

Mercedes AMG 3.4 CE

09. Novembris 2006, 18:23

A Zigi, tev Krievijā ir auto bizness??

Mercedes AMG 3.4 CE

09. Novembris 2006, 21:42

ne tikai ;)

Mercedes AMG 3.4 CE

10. Novembris 2006, 02:04

nu skaidrs! vaardsakot mistika! :)
lieta taada, ka man mainiija priekshaa atsperes, bet taas aatri vien ir noseedushaas un pinums pret pinumu! tad nu tika veelreiz mekleetas atsperes (ko dariija mans servisa meistars) jau peec shasijas numura caur Domeniku! tad it kaa shie caur vaaciju atrada/saprata, ka iistaas atsperes ir vajadziigas no shaada tipa AMG versijas, ar forseeto motoru, kura darba tilpums palielinaats liidz 3.4L
tad nu beigaas sanaak, ka man ir auto ar shaadu dzineeju un 272HP
pats ar neticu, kameer pats neaizbraukshu uz domeniku un nekonkretizeeshu, jo pasham auto nekur nevienaa vietaa magjiskie AMG burti nav!
hvz....

Mercedes AMG 3.4 CE

10. Novembris 2006, 08:44

wow....konkretizee gan..... :)

Mercedes AMG 3.4 CE

20. Oktobris 2007, 21:41

Man radusies liidziiga situacija kaa Soprano :whistle:

Mekleejot svecvadus man veikalaa censaas ieskaidrot ka peec tur kaukada NR ko vinji prasija sanakot ka man ir CE 36 AMG 8D 8D 8D
Pats persooniigi neticu bet pazinja itkaa parbaudija kaukada krievu
programma un tur arii radot ka CE 36 AMG :?

Bet tad man jautajums kaa atskiraas 36 AMG no 320 ???
Jo nekadas amg siltes aizmuguree un uz motora man nav
Un ja tas ir AMG tad kapec man uz saniem ir sportline ???

Mercedes AMG 3.4 CE

21. Oktobris 2007, 11:30

Gludeklim ari un kam te ari pec shasijas numura uzrada 3.4 AMG. Ja grib reali parbaudit, tad nepiecieshams salidzinat motora kodu!

Mercedes AMG 3.4 CE

22. Oktobris 2007, 15:30

[user]75137|Bpa4|[/user]Gludeklim ari un kam te ari pec shasijas numura uzrada 3.4 AMG. Ja grib reali parbaudit, tad nepiecieshams salidzinat motora kodu!

Man te saka ka motora kodi vinjiem visiem esot vienaadi
jo par pamatu kalpo tas 3.2 ???

Un ja tomert taa nav tad kur man jaavershaas ar to motora kodu lai uzzinatu ir vai nav tas AMG ???
Masiinite rauj uz prieksu loti labi bet ja tas butu 3.6 ar 270 zs tad
mana skatijuma izjutam braucot vajadzetu but daudz asaakaam :D :D

Mercedes AMG 3.4 CE

22. Oktobris 2007, 15:48

Vāciešiem nepatīk zīmēties ar to, ka viņiem pieder AMG. Pats meklēju auto un 3/4 to AMG, ko apskatīju, nebija neviena uzraksta un nekā cita uzkrītoša no AMG. Tas pie mums visiem šķiet, ka uzreiz jāzīmējas un jāsaliek tā, lai pa kilometru redzams. Ņem, ej un pēti. Kodam vajadzētu gan atšķirties. Cita lieta tā, ka vadi varētu būt savietojami gan AMG, gan parastam motoram, tā kā tie vieni paši vēl ne par ko neliecina.
Tēma slēgta