04. Septembris 2006, 15:51
да я так и решил собственно говоря :evil:
04. Septembris 2006, 17:09
Etot mozhesh ne smotretj!
04. Septembris 2006, 22:04
Nekas ipasš tur nav.Manam draugam ari ir īsais G klases pusbrabuss - laikam ieprikšējais īpasnieks atdevis tikai motoru ķūnēt. MB siltite gan nomainīta uz brabus. Piemeram džipam nav kodicioniera, aizmugurē trumuļu bremzes, kas likās jocīgi.
Bet motortelpā uz šasijas ir uzkniedēta sarkana plaksnīte ar motora tehniskajiem parametriem, sprauslu diam utt.
Iet gan lopistiski!
04. Septembris 2006, 22:46
MB shitle obligaati jaamaina uz B burtu, tikliidz kaads ne-AMG tjuuneris kautko viilee dzineejam. Taadi ir noteikumi.
04. Septembris 2006, 23:08
He bet interesanti, ka brabus saitā dīleris LV ir minēts Domenikss;)
05. Septembris 2006, 00:14
[user]26014|Roma|[/user]
Etot mozhesh ne smotretj!

Tai lamatai droši ejiet ar līkumu!!! :x misk drūmākā.
05. Septembris 2006, 00:22
[user]162972|aldjuha|[/user]He bet interesanti, ka brabus saitā dīleris LV ir minēts Domenikss;)
Un ir arī. Pie Domeniksa var pasūtīt jebkādu Brabusu, plus vēl visas individuālās orģijas, kas vien var ienākt prātā. Man liekas, ka to pašu varēja arī ar Lorinser/Carlsson, bet neesmu drošs. TUFs ir fuflo...
05. Septembris 2006, 08:12
[user]387|elSprogo|[/user]
[user]162972|aldjuha|[/user]He bet interesanti, ka brabus saitā dīleris LV ir minēts Domenikss;)
Un ir arī. Pie Domeniksa var pasūtīt jebkādu Brabusu, plus vēl visas individuālās orģijas, kas vien var ienākt prātā. Man liekas, ka to pašu varēja arī ar Lorinser/Carlsson, bet neesmu drošs. TUFs ir fuflo...
Tev pilniga taisnība

Bet Lorinser/Carlsson tur gan drusku grutaak tie tadi baigi intresanti kantori!!!!
Atceros,kā Sandim Ozoliņam S.kl W220 taisijām uz rupnicu savējo buvēt nepaņēma atsūtija visas detaļas uz Latviju lai te saliekam un cik reizes viņi sūtija neatceros bet neviens slieksnis nederēja bamperi nederēja it ,kā būtu ķīnā taisīti!!
Vēl ir bijuši gadījumi uzrakstu viņiem vēstuli vienu, otru, trešo atbildi tā arī neesmu saņēmis :x
28. Septembris 2007, 13:39
Es jau sen teicu,ka tas ir iespējams!
http://www.secksy.de/hanfa/index.htm
28. Septembris 2007, 13:41
jā, bet paskaties purnu.... tur noteikti ir pagarināta priekša, lai V8 iedabūtu vietā