06. Septembris 2006, 12:06
Man tiek piedāvāts shis C klases brabus, isi par mashinu 2000 gada, vieniga latvija ar visiem brabusa sertifikatiem, tobish nav ka pie mums parsvara ja dzilak laukos jo vairak emkas....
.gif)
bet atgriezhoties pie mashinas 2000,g, 80 000 km noskrejiens, tehniskais stavoklis pec tjuf teikta ideals...pat neatrada kur piekasities....390 zirgi.....gribot 25000eur + PVN nezinu vai ta ir laba cena vai nee...jo ne mobile ne ebay nevaru atrast varbut kads var kadu saitu pateikt kur ir cenas lai zinatu...jau ieprieksh paldies...
06. Septembris 2006, 12:08
no kuras valsts nākusi ?
06. Septembris 2006, 12:11
germanija....atvilka te vinju jaunu no brabus centra vacija....un ir nobraukti 80 000 pa musu neceljiem un celjiem.....visi remonti tjufa un domenika.....ta ka nav nokrukjits ari.... :whistle: bet pat nesaprotu cik vins var maksat ..... bet pirkt gribu...
06. Septembris 2006, 12:37
vai tā bija pēdējā cena ? vai vēl ir stiepjama.runājama utt ?
par tādā stāvoklī Brabus C klasi, liekas, ka cena ir Ok......mūsu ceļi...nu bet, ja viss ir darīts, tad jau nav ko par to īpaši saspringt....
vai pats esi izbraucis, iemēģinājis? nebūs par šauru vai kā citādi ?
06. Septembris 2006, 12:38
par valsti prasīju tāpēc, ka 6 gadus vecai mašīnai (kaut arī Brabus)Vācijā nobraukums tāds ir ļooooti reti
06. Septembris 2006, 23:40
Ja neper uz firmu - vēl jau var izdomāt variantu par PVN, kas ir pie šādas cenas diezgan normāls. Tad jau cena manuprāt vispār "maļina" Brabusam ar 80 tkm noskrējienu.
08. Septembris 2006, 22:00
nu itka...jaaaa par PVN tas jau skaidrs....bet duraki brc vinju grib vertet ka tadu pashu amg .... idinji.....a es pat nekur interneta nevaru atrast kadu cenu shis maksa jo ne mobile.de ne ebay nav nevaina varianta lidziga pat...

braucis esmu shaurs varbut ari ir bet ta sajuta ir kaa kartinga ar 18 coligiem diskiem tikai bedres traki jut....bet ta sajuta kad nospied lidz galam un atsledz blokjetaju ir taa verta...
09. Septembris 2006, 08:32
Es brabus vērtētu tāpat kā AMG vai pat mazliet augstāk, ja abiem stāvoklis vienāds. Brabus tomēr ir uzlabots AMG, kamēr AMG manā skatījumā ir iemesls no turīgiem MB pircējiem noplēst lielāku naudu par ne tik dārgiem uzlabojumiem.
10. Septembris 2006, 17:34
nu labi tas viss ir itka skaidrs....bet vai tiesjam kads nezin kadu interneta saitu kur butu pardoshana brabusi....?
10. Septembris 2006, 19:13