Switch to full style
Tēma slēgta

Kur LV dabū orgin. Brabus kit?

28. Septembris 2007, 14:43

Esmu noskatījis jauno C klasi, bet gribu elegance iegšu, lidz ar to atkrit amg paka(jo tai nak lidzi sportiski sedekli, atrumparslegs utt), kads nezin kur LV var dabut orginalo Brabus, Lorinser vai kādu citu orginalo bodykitu un diskus?

28. Septembris 2007, 14:45

Brabus turpat Domeniksā, var dabūt da jebko ;)

Lorinser/carlsson jau grūtāk..... :? pareizāk, nezinu kur :(

28. Septembris 2007, 14:51

Viss turpat Domeniksā. Lorinser spoileri detaļu tirdzniecībā pie sienas karājas. Un AMG bodykitu turpat vari dabūt -- nopērc sākumā to auto un uzreiz pasūti atsevišķos elementus, paši visu uzliks, nokrāsos utt. + par simbolisku samaksu savāks Tavējos "jaunos". Pēc tam liks virsū citiem sistiem / pa kluso notirgos... Tā kā uzreiz gatavu no Vācijas pasūtīt nevar, bet var pasūtīt, lai uzmontē jau salonā. Vismaz nesen tā vēl bija.

28. Septembris 2007, 14:56

Elegance iet kopā ar AMG paku.

28. Septembris 2007, 15:06

[user]16948|Arturinho|[/user]Elegance iet kopā ar AMG paku.

Re. Viņam noteikti var klausīt!

28. Septembris 2007, 15:31

[user]16948|Arturinho|[/user]Elegance iet kopā ar AMG paku.

Protams AMG paka gan nozīmē sporta sēdekļus, ātrumpārslēgu, alumīnija pedāļu uzlikas, bet principā Elegance + AMG ir possible.

28. Septembris 2007, 15:42

W204 + AMG paka...

man jau nu ļoti tīk........ :drunk:

28. Septembris 2007, 18:36

Galvenais vajag coupe stila režģi, bez tā jaunā stila c klase ne visai, vismaz man. Bet tas režģis po moemu tikai avantgardei defaultā.

28. Septembris 2007, 20:36

TUV -Bikernieku 44....tieshi darbojas ar BRABUS,LORINSER!!

03. Oktobris 2007, 12:01

Gan Domeniksā gan TUF viena spoilera uzlikšana maksās sākot no 100 LVL + PVN un vēl pie visa būs lielie "gaidīšanas svētki" .
Negribu sevi lielīt, bet ar mazākiem līdzekļiem un laiku varu piedāvāt to pašu, kvalitāte un garantija identiski vienāda
(piemēri sadaļā - mūsu darbi-) skat. http://www.indicar.lv/auto/
Tēma slēgta