Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 13 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Mana un manu paziņu pieredze ar Rumbulas plačiem
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2016, 02:53 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2010, 23:57
Atbildes: 4007
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes

Tad nu lūk!

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Re: MANA UN MANU PAZIŅU PIEREDZE AR RUMBULNIEKIEM.
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2016, 11:20 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Augusts 2013, 13:15
Atbildes: 997
Atrašanās vietas: ogre
Mašīna: Mercedes c320

Man visi gudri, pie rumbumbulniekiem neviens neiet :D

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Re: Mana un manu paziņu pieredze ar Rumbulas plačiem
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2016, 11:23 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

:ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2016, 11:29 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Es kkad nesen izstaigāju tur intereses pēc, paskatījos uz tautu, kas tur tiek "apgarota"

Tā nu vienā no plačiem kāds cēls vīrs treniņbiksēs kkādai dāmai no laukiem stāstīja par W203 C200 T modeli, ka tas ir topovaja modeļ un ka auto praktiski svetdienās braucis. Izdevīgais piedāvajums tikai šodien tam bija....10 K :O :D

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Re: MANA UN MANU PAZIŅU PIEREDZE AR RUMBULNIEKIEM.
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2016, 11:36 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Februāris 2013, 16:23
Atbildes: 116
Mašīna: w123 v8
Esmu pircis divas mašīnas tur, un pie viena un tā paša veča:
- 2006. gads - Audi A4 2001. gads 1.8 TQ, auto bija tiešām labā stāvoklī, ja neskaita to, ka nebija rezerves riteņa un sajūgs gāja uz beigām (tas gan sāka parādīties pēc mēneša). Vai var sajūgam ko piečinīt, lai uz pārdošanu tas strādātu, nezinu. Biju iedevis pabraukt vienam, kurš nebija pieradis pie divmasu spararata un slidināja visu laiku. Nobraucu divus gadus (~60 000), mainīju tik eļļu, aķi, klučus un to nelaimīgo sajūgu.
- 2013. gads - BMW E34 525 TD, priekš E34 piedāvājuma, šis bija ļoti sakarīgs, ar tumšajām hella utt, vizuāli smukākais ss.lv, kas bija tajā laikā. Logu tīrītāji nedarbojās un pēc mēneša mainīju ķēdi, jo sāka grabēt, vai tur var ko piečinīt uzpārdošanu, arī nezinu. Nobraucu gadu (~30 000), te gan vairāk tika darīts, bet nu, cits nolietojums auto.

Un bija vienreiz vēlme iegādāties foresteru, bija zem tirgus vērtības, vizuāli viss ok, teica, ka esot elektro problēmas, bet, lai brauc rīt, būšot sataisīts. Aizbraucu, izmēģinājuma braucienā tiku pāri pirmajam krustam un viss, noslāpst, un tā tas arī palika.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2016, 11:38 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Bija gadījums, gribējām tur nogrūst audi a3 :D normālā stāvoklī, bez slēptajiem defektiem.. Atnāca tāds pats čalis treniņbiksēs, paskatījās, pateica ka tas ir šrots un dos 300ls :D beigās paziņa, to a3 nopirka pa 1600ls un brauca bez bēdas vairākus gadus :D Baigie čmošņiki!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2016, 23:29 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Septembris 2012, 11:01
Atbildes: 327
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: S500, Porsche 911
Paldies par to, ka uzklausījāt manu ierosinājumu un atklājāt šo komisko sadaļu par mūsu slaveno Rumbulu. No Rumbilas stāstiņiem man vislabāk patika tas, kur rumbulnieki bez īpašnieku ziņas vizināja ar sporta automašinām savas lētās draudzenes, tika pēc tam noķerti un visai Latvijai parādīti.

Savulaik kāds gudrs cilvēks ceica, ka Latvija ir viena īsta Maxima. Es to pašu pārfrazētu un teiktu, ka Latvija ir viena īsta Rumbula.

Ar šiem maitu lijām no Rumbulas man bija sekojoša pieredze:
1.daļa: Tad, kam manas kundzes mersedess nogura, mēs viņai nopirkām citu kupeju. Tāpēc no vecās vajadzēja šķirties. Ieliku SS.lv par 2200. Nebija reakcijas. Pēc tam samazināju uz 1900. Arī tad interese nebija liela. Beigās apnika un ieliku par 1800. Saoduši asins garšu uzradās Rumbulnieki, lai pārdodot šiem par 1500. Patiecu, lai iet ellē. Pēc dažām dienām zvana viens, ka šim ļoti interesē un nekavējoties viņš gatavs pirkt. Atpērās no rīta 8.00 kā sātans no elles ar pajaunu MLS, lai šim ātrāk rādot mersi. Braucot testa draivu varēja redzēt, ka mašīnās orientējas, jo atrada visus merša gļukus un tie tiešām arī bija. Baigais sūds esot, Lai atdot šim par 1500. Es viņu, protams, pasūtīju. 'Ņu kakaja tvoja posledneja cena''? Es saku 1700. Nē sis vairāk par 1600 nemaksās. Mersi vinam par 1600 būtu atdevis (apnika tas dzelzis garāžā), bet to nedarīju, jo sprat, ka viņš ir rumbulnieks, kura vērtība manās acīs ir nulle. Tā nu mersis turpināja stāvēt garāžā un gaidīt jaunus rumbulniekus.

Pirmās daļas beigas. Turpinājums sekos....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2016, 23:33 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Mr Brencis rakstīja:
Paldies par to, ka uzklausījāt manu ierosinājumu un atklājāt šo komisko sadaļu par mūsu slaveno Rumbulu. No Rumbilas stāstiņiem man vislabāk patika tas, kur rumbulnieki bez īpašnieku ziņas vizināja ar sporta automašinām savas lētās draudzenes, tika pēc tam noķerti un visai Latvijai parādīti.

Savulaik kāds gudrs cilvēks ceica, ka Latvija ir viena īsta Maxima. Es to pašu pārfrazētu un teiktu, ka Latvija ir viena īsta Rumbula.

Ar šiem maitu lijām no Rumbulas man bija sekojoša pieredze:
1.daļa: Tad, kam manas kundzes mersedess nogura, mēs viņai nopirkām citu kupeju. Tāpēc no vecās vajadzēja šķirties. Ieliku SS.lv par 2200. Nebija reakcijas. Pēc tam samazināju uz 1900. Arī tad interese nebija liela. Beigās apnika un ieliku par 1800. Saoduši asins garšu uzradās Rumbulnieki, lai pārdodot šiem par 1500. Patiecu, lai iet ellē. Pēc dažām dienām zvana viens, ka šim ļoti interesē un nekavējoties viņš gatavs pirkt. Atpērās no rīta 8.00 kā sātans no elles ar pajaunu MLS, lai šim ātrāk rādot mersi. Braucot testa draivu varēja redzēt, ka mašīnās orientējas, jo atrada visus merša gļukus un tie tiešām arī bija. Baigais sūds esot, Lai atdot šim par 1500. Es viņu, protams, pasūtīju. 'Ņu kakaja tvoja posledneja cena''? Es saku 1700. Nē sis vairāk par 1600 nemaksās. Mersi vinam par 1600 būtu atdevis (apnika tas dzelzis garāžā), bet to nedarīju, jo sprat, ka viņš ir rumbulnieks, kura vērtība manās acīs ir nulle. Tā nu mersis turpināja stāvēt garāžā un gaidīt jaunus rumbulniekus.

Pirmās daļas beigas. Turpinājums sekos....

Pareizi darīji, pēc tam viņš viņu pārdotu neko nedarīdams pa 2200!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Janvāris 2016, 10:45 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Diez kad CSDD pieslēgsies Vācijas TA sistēmām, kur būs redzami pēdējo TA oficiali reģīstrētie auto KM rādījumi. Tas palīdzētu sakārtot šīs lietas salīdzinoši īsā laikā :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Janvāris 2016, 11:26 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Misters X rakstīja:
Diez kad CSDD pieslēgsies Vācijas TA sistēmām, kur būs redzami pēdējo TA oficiali reģīstrētie auto KM rādījumi. Tas palīdzētu sakārtot šīs lietas salīdzinoši īsā laikā :)

Ir problēma, ka Vācijā TA izsniedz daudz dažādu servisu un nav tādas vienotas pilnīgas datubāzes kā mums. Tā ir viņu pati lielākā problēma. Daudz paliek uz konkrēto servisa darbinieku sirdsapziņas.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 13 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012