06. Septembris 2007, 10:29
man arī reiz nozaga iekostu šokolādi. Narkoši
06. Septembris 2007, 10:30
man kad uzlauza tad aiznesa disku maciņu un instrumentus no bagāžneika maģi neaiztika...
06. Septembris 2007, 10:37
man tas pats! magjis staaveeja bardachookaa, bet tas vinjiem nelikaas vajadziigs! vajadziigaaka izraadiijaas pudele! 8D 8D 8D
Tagad jautājums, kur dabūt to stiku un iestiklot?!
06. Septembris 2007, 11:32
pazvanies pa šrotiem! pirms kāda gada, pusotra es 124 vadītāja durvju stiklu nopirku pa 5 vai 10 Ls...
vai arī paskaties ss uz mašīnu jaucējiem.
07. Septembris 2007, 10:50
nu ko lai saka... :ermm: esmu samežģijis kāju un man ir 3 dienu gultas režīms ar ledu!

nu ko labu tagad rāda pa tv????
07. Septembris 2007, 11:58
[user]176832|SWATboy|[/user]nu ko lai saka... :ermm: esmu samežģijis kāju un man ir 3 dienu gultas režīms ar ledu!

nu ko labu tagad rāda pa tv????

Ieslēdz Jetix,paskaties līdz vakaram(ja izturēsi).......par TV aizmirsīsi uz ilgu laiku
07. Septembris 2007, 13:52
Jetix.... not my style!!!!

Tad jau labāk Cartoon network
07. Septembris 2007, 17:31
Tā McDonaldu vajag uzspridzināt un visus tur apšaut, lopu bars!! :x :x :x :x :x
Iebraucu šodiem mcdraivā (nenoturējos) un nopirku cheezburgeru un meža ogu pīrāgu, protams ka sāku ēst čīzu, kad to biju nolikvidējis domāju ķeršos pīrāgam klāt, iekožos un sapratu ka tie lopi man meža ogu pīrāga vietā ir ābolu pīrāgu iesmērējuši, lopu bars! Visa diena sagandēta! :x :x :x :x :x :cry:
07. Septembris 2007, 18:15
[user]188304|becker|[/user]Tā McDonaldu vajag uzspridzināt un visus tur apšaut, lopu bars!! :x :x :x :x :x
Iebraucu šodiem mcdraivā (nenoturējos) un nopirku cheezburgeru un meža ogu pīrāgu, protams ka sāku ēst čīzu, kad to biju nolikvidējis domāju ķeršos pīrāgam klāt, iekožos un sapratu ka tie lopi man meža ogu pīrāga vietā ir ābolu pīrāgu iesmērējuši, lopu bars! Visa diena sagandēta! :x :x :x :x :x :cry:
"meža ogu pīrāga vietā IR ābolu pīrāgs" ... labi, ka IR!
07. Septembris 2007, 18:26
:x