Publicēt atbildi

Filmas / Фильмы

06. Marts 2010, 17:38

Nebija tiešas līdzības ar to Twilight Zone, bet domājis biju šo sēriju Shadow Play Laiku pa laikam nāca atmiņā.

Filmas / Фильмы

06. Marts 2010, 22:12

Оригинальное название: Кандагар
Год выпуска: 2010
Жанр: Боевик, драма
9/10
Siļnij fiļm!:rox:

Название: Из Парижа с любовью
Оригинальное название: From Paris with Love
Жанр: Боевик, триллер, комедия, криминал
7/10
Travolt žgot!:D

Filmas / Фильмы

06. Marts 2010, 23:14

[quote]
06 March 2010 22:12:46 vabo rakstīja:
Оригинальное название: Кандагар
Жанр: Боевик, драма
9/10
Siļnij fiļm!:rox:

Aktieru komanda jau arī ne pajokam! :super:

Filmas / Фильмы

06. Marts 2010, 23:42

shutter island ostrov proklajtih :mhihi:
zavjornutij filjm :super: mne ponravilsja

Filmas / Фильмы

06. Marts 2010, 23:44

06 March 2010 23:42:39 White rakstīja:

Jā, šķiet, ka jābūt kaut kam labam. Būs jāaiziet uz kino. :)

Filmas / Фильмы

06. Marts 2010, 23:46

06 March 2010 23:44:55 Ome rakstīja:
06 March 2010 23:42:39 White rakstīja:

Jā, šķiet, ka jābūt kaut kam labam. Būs jāaiziet uz kino. :)

Skatīties var. Naudu vējā gluži izsviedis nejutos. :)

Filmas / Фильмы

11. Marts 2010, 10:31

Attēls

Bpa4am noteikti patiktu :gay:

balstīts uz patiesiem notikumiem, principā ir skatāms, homofobiem uzreiz pateikšu ka bija tikai viena tāda homo aina :shura:

bet principā skatīties kā Eis ventura bučojās ir jocīgs skats :emo:

Filmas / Фильмы

11. Marts 2010, 12:20

06 March 2010 17:27:02 Mizx rakstīja:
Vakar redzēju Shutter Island / Slēgtā sala.

Laikam jāsāk ar to, ka tie, kam riebjas DiCaprio lai labāk neskatās. Mani pierunāja, jo vienam Kaprio nemīļotājam filma tomēr esot ļoti patikusi, noticēju, bet tomēr vīlos. Tāpat visu bojāja, kā citās filmās. Scenārijs tīri normāls, bet apmuļļāts un tāpēc dažbrīd jau nojaut, kas tur būs un ar ko beigsies. Pēc tam vilku paralēles ar kaut kādu 60-to (???) gadu īstilmiņu Twilight Zone, padaudz līdzību. Nepatika tas, ka bieži publikas biedēšana notiek pēkšņi kaut kam no stūra izlecot, nokrītot utt., tas man vienmēr šķiet lēti, jo grūtāk dabūt spriedzi to tā lēni, lēni uzdzenot. Nu, montāžas kvalitāte filmas beigās bija šokējoši zemā līmenī, bet varbūt tas bija Kaprio, ko normāli nofilmēt nevarēja — kadri mainās pa sekundes daļām, bet pēkšņi Kaprio apskāvis meitenei plecus, pēkšņi galvu, pēkšņi vēl kaut ko un tar atkal galvu... bet, nu, jā, citur viss OK. Secinu, ka filma laba, ir vērts skatīties, ja esi gatavs skatīties uz Kaprio. Ja pret viņa tēlošanu metas pumpas, tad tās var dabūt pirmajās minūtēs vēl prāmja ainā, kur viņam ir jūrasslimība + ūdensfobija un pēc brīža viņš jau ir aizmirsis, ka jātēlo slikta pašsajūta / tās slēpšana. Saturiski tur ir ko skatīties un arī garlaicīgi nebūs.

Es uz tādiem sīkumiem nepievēršu uzmanību - ir taču jābauda filma un man tā patiesi aizrāva. Iepriekšējā naktī biju maz gulējis un tovakar biju uz pēdējo seansu tāpēc no filmas atgāju tikai no rīta pamostoties. Man tā patiesi aizrāva, jo ļoti vēlu filmas gaitā man bija skaidrs ar ko tā beigsies.

Filmas / Фильмы

11. Marts 2010, 12:33

Man Renoir minētais sindroms. Senāk pārskatījos filmas, tagad jau paralēli analizēju visu par un ap notiekošo. Neprotu tupi blenzt ekrānā un plaukšķināt par notiekošo. Bilde vairs pilnīgi neaizrauj.

Filmas / Фильмы

11. Marts 2010, 12:36

Tiem, kam patīk vēstures drāmas- jauns seriāls HD formātā ir dabonam- The Spartacus. Blood and Sand.

Asiņains jau nu dikti- ar vājiem nerviem neskatīties, bet nu kopumā ir OK.
Publicēt atbildi