Publicēt atbildi

vieta kur lamāties!

28. Augusts 2007, 13:09

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/article.php?id=510983
:arge:

vieta kur lamāties!

[user]26014|Roma|[/user]Es internetā vienmēr esmu bijis MBdriver! :arge:

Āāāā`...., un tāpēc ``jāšūmējas``? :whistle: Tu vari būt teiksim,- ``driver+ MB`` :D

vieta kur lamāties!

[user]26014|Roma|[/user]Es internetā vienmēr esmu bijis MBdriver! :arge:

Tu esi apslimis? Var būt tu vienmēr esi bijis Napoleons?

vieta kur lamāties!

28. Augusts 2007, 13:10

[user]261791|Doberman|[/user]http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/article.php?id=510983
:arge:

Unpar ko Tu...? Gribēji būt , -``Roma``? :D

vieta kur lamāties!

28. Augusts 2007, 21:36

[user]379|Mizx|[/user]Arī jāpalamājas par lidojošajiem mērgļiem. Principā, tas nu jau ir attieksmes jautājums.
Vakar braucu ar auto un dabūju tās baltās pļekas. Sev virsū. Pa atvērto logu. Snaiperi tādi...

tā ir dieva svētība...

vieta kur lamāties!

28. Augusts 2007, 21:43

:D es ar pirms ieguvu savu pirmo autinu nevareju saprast kadel shoferiem tik naidiga attieksme pret milajiem un jaukajiem putniniem... :evil: :evil: :evil:

vieta kur lamāties!

04. Septembris 2007, 21:40

bļ*ģ es šodien savak golfam norāvu radiatorā resti bļ*ģ &&&&*&((&( :arge: :arge: :banghead: :banghead: stūlbas rīgas ielas maza peļķe izrādīja 50cm dziļa bedre, labi ka ātrums nebija liels gandrīz autiņu nolīcināju!!!! :arge: :banghead: :pillepalle:

vieta kur lamāties!

05. Septembris 2007, 06:51

#atj,komu tolko prava ne dajut! :arge: Boites a lutwe propuskaite etova pridurka na minivene serebristogo cveta xx7474(bukvi ne zapomnil)Kak mozno s odnostoroniego s krainej levoj polosi 3,14izdovat prjamo? :arge: Etova keksa ot reanimacii spasli milimetri ot Mojei dveri :ninja:

vieta kur lamāties!

06. Septembris 2007, 09:29

ei tu nost... :banghead:

nožēlojamie LV šoferi :arge:

Tikko teju teju uz 90 km/h IESIPU vienam A6 pokoļā !!!! :teeth:

AUdi vadītājs pie mirgojošā zaļā izdomāja, ka tomēr pabeigs manevru, kam es piebiedrojos, uzspiezdams akseleretoru, bet pēkšņi krusta vidū jams pārdomāja un apstājās..... :jawdrop:
lieki piebilst, kā mans QP vācās :x :x :ninja:

šitā bremzējis sen nebiju :pillepalle:

vieta kur lamāties!

06. Septembris 2007, 09:42

nav ko pakaļā tādiem līst... jāievēro taču distance starp mašīnām, pats vien vainīgs...
Publicēt atbildi