Publicēt atbildi

Re: Spams: OEM filtra meklējumos!

19. Janvāris 2021, 20:18

Piezvani šim džekam, Māris +37120220907, agrāk izīrēja servisa telpas pa stundām, nezinu kā tagad. :super:

19. Janvāris 2021, 20:39

janisj87 rakstīja:mazliet pazvanījos pa ss sludinājumiem kas izīrē ilgtermiņā, domāju varbūt ja garāža stāv tukša tāds piedāvājums izīrēt uz dienu būs interesants... diviem nebija interesants, trešais bija ieinteresēts, bet pasakot ka varētu iedot 10 eur par to atbilde bija vai par stundu? :D teicu nē, par vairākām stundām kamēr salabošu vienu lietu bet noteikt novienas dienas ietvaros. uz dienu piedāvāja par 30eur... nezinu, es naivs esmu vai kā, bet garāža ko uz mēnesi piedāvā par 80 eur vai tiešām uz dienu butu jābūt 30 eur :D Tad jau varu aizbraukt uz laukiem un paskrūvēt ))

Varbūt mazliet naivs... :D Kāds čoms noteikti piekristu, pat vienkārši pa brīvu telpu atvēlētu. Tāds pilnīgs svešinieks, saprotams, ka 10 eur dēļ neies dibenu kustināt. :D

19. Janvāris 2021, 21:54

Benzman rakstīja:Piezvani šim džekam, Māris +37120220907, agrāk izīrēja servisa telpas pa stundām, nezinu kā tagad. :super:

Super, paldies!

19. Janvāris 2021, 21:57

Kurjers rakstīja:
janisj87 rakstīja:mazliet pazvanījos pa ss sludinājumiem kas izīrē ilgtermiņā, domāju varbūt ja garāža stāv tukša tāds piedāvājums izīrēt uz dienu būs interesants... diviem nebija interesants, trešais bija ieinteresēts, bet pasakot ka varētu iedot 10 eur par to atbilde bija vai par stundu? :D teicu nē, par vairākām stundām kamēr salabošu vienu lietu bet noteikt novienas dienas ietvaros. uz dienu piedāvāja par 30eur... nezinu, es naivs esmu vai kā, bet garāža ko uz mēnesi piedāvā par 80 eur vai tiešām uz dienu butu jābūt 30 eur :D Tad jau varu aizbraukt uz laukiem un paskrūvēt ))

Varbūt mazliet naivs... :D Kāds čoms noteikti piekristu, pat vienkārši pa brīvu telpu atvēlētu. Tāds pilnīgs svešinieks, saprotams, ka 10 eur dēļ neies dibenu kustināt. :D

Tā bija tādā ātrā ideja, ja nu būs kas sanāk...bet beigās nokaitināja mani paši...nu johaidī 10eur/h par garāžu, nu nopietni...labāk tā ideja vispār galvā nebūtu ienākusi :D

20. Janvāris 2021, 10:38

Būtu tev kāds čoms ar garāžu, tu jau būtu zem mašīnas, ja? :D :D

20. Janvāris 2021, 13:40

Pēc tik trakas dienas trasē gan jau jāmaina 2 atsaites, kāds gultnis un disks uzsists? :haha:

20. Janvāris 2021, 14:02

salventiy rakstīja:Pēc tik trakas dienas trasē gan jau jāmaina 2 atsaites, kāds gultnis un disks uzsists? :haha:

kāpēc gan, tas taču Mercedes, izturīgs autiņš, nav tā pēc braucieniem uz laukiem jādzen remontēt :D

ņemot vērā ka šobrīd tikai dzīvoju pa mājām, ja man būtu sava garāža kur var paskrūvēt, gan jau būtu visu autiņu izjaucis un pēc tam aizdzinis Aleksejam lai saliek atpakaļ ja tas vēl ir iespējams :haha: :haha: :haha:

20. Janvāris 2021, 14:11

janisj87 rakstīja:
salventiy rakstīja:Pēc tik trakas dienas trasē gan jau jāmaina 2 atsaites, kāds gultnis un disks uzsists? :haha:

kāpēc gan, tas taču Mercedes, izturīgs autiņš, nav tā pēc braucieniem uz laukiem jādzen remontēt :D

ņemot vērā ka šobrīd tikai dzīvoju pa mājām, ja man būtu sava garāža kur var paskrūvēt, gan jau būtu visu autiņu izjaucis un pēc tam aizdzinis Aleksejam lai saliek atpakaļ ja tas vēl ir iespējams :haha: :haha: :haha:

Vai arī salicis un tad aizvedis Aleksejam salikt, jo puse nedarbotos. :D

21. Janvāris 2021, 12:49

Varbūt kādam ir mercedess zīme priekš c-class w203 universāļa bagāžnieka,uz 3 kājām? Labprāt iegādātos.

Attēls

26. Janvāris 2021, 00:26

Viņa jauna @Domenikss kādus 12Eur maksā..
Publicēt atbildi