Publicēt atbildi

Re: Spams: OEM filtra meklējumos!

14. Janvāris 2021, 19:57

KristapsKD rakstīja:Mersim ir kaut kas līdzīgs bmw realOEM, kur var ērti apskatīties konkrētu detaļu kodus?

Kaut ko specifisku meklē?

14. Janvāris 2021, 20:23

"Priekšējais tilts. Saplēsta, atdalījusies no metāla vai funkcionalitāti zaudējusi sviras sailentbloka gumijas daļa. Labā puse. Apakšā pakaļējais."

14. Janvāris 2021, 21:25

KristapsKD rakstīja:

"Priekšējais tilts. Saplēsta, atdalījusies no metāla vai funkcionalitāti zaudējusi sviras sailentbloka gumijas daļa. Labā puse. Apakšā pakaļējais."

Varbūt ar VIN padalīsies? :)

14. Janvāris 2021, 21:48

salventiy rakstīja:
KristapsKD rakstīja:

WDB2032651F163317

15. Janvāris 2021, 07:52

KristapsKD rakstīja:
salventiy rakstīja:
KristapsKD rakstīja:

WDB2032651F163317

Ja es nekļūdos, tad - A2043302011. OEM gan jau Tev neinteresēs, jo cipars pievilcīgs varētu kļūt tikai, ja Domeniksā būs atlaide. :haha:
Iemet jebkurā auto detaļu katalogā un viņš Tev piedāvās analogus. :rox:

Piemēram:

Attēls

Attēls

15. Janvāris 2021, 09:19

Paldies!

15. Janvāris 2021, 11:27

KristapsKD rakstīja:Mersim ir kaut kas līdzīgs bmw realOEM, kur var ērti apskatīties konkrētu detaļu kodus?

Jā, kluba biedra statusā ir pilna pieeja detaļu kodiem.

19. Janvāris 2021, 16:17

Rīgā ir tāds iespēja piemēram uz vienu dienu izīrēt kādu garāžu ar bedri jeb vietu kur varētu paskrūvēt mašīnu ? Esmu dirdējis ka kas tāds ir iespējams, bet neko konkrētu nevaru atrast...

19. Janvāris 2021, 17:47

Kādreiz, manuprāt, Grosā varēja īrēt pacēlāju ar štrumiem un mehāniķa padomu... Mūsdienās nav ne mazākās nojausmas. Ja vien nav kāds čoms ar garāžu :D

19. Janvāris 2021, 18:23

mazliet pazvanījos pa ss sludinājumiem kas izīrē ilgtermiņā, domāju varbūt ja garāža stāv tukša tāds piedāvājums izīrēt uz dienu būs interesants... diviem nebija interesants, trešais bija ieinteresēts, bet pasakot ka varētu iedot 10 eur par to atbilde bija vai par stundu? :D teicu nē, par vairākām stundām kamēr salabošu vienu lietu bet noteikt novienas dienas ietvaros. uz dienu piedāvāja par 30eur... nezinu, es naivs esmu vai kā, bet garāža ko uz mēnesi piedāvā par 80 eur vai tiešām uz dienu butu jābūt 30 eur :D Tad jau varu aizbraukt uz laukiem un paskrūvēt ))
Publicēt atbildi