05. Oktobris 2020, 11:26
salventiy rakstīja:janisj87 rakstīja:Tā varētu būt, ka tuvo gaismu strars pats aiziet dillēs ? Ja agrāk likās ka man ir ļoti labas gaismas tad šobrīd liekas ka stars rāda kkur stipri par zemu. Gaismu regulēšana jau noteikt nav sarežģīts pasākums kur būtu jāpiedomā uz kādu servisu brauc, ne ?
Ja Tev ir hrenons, tad visdrīzāk būsi salauzis kājiņu, kas automātiski regulē staru.
Bet tavam teiktajam ir pamats, ja agrāk iedarbinot varēja redzēt ka katrreiz kko regulēja šobrīd tas vairs nav redzams.05. Oktobris 2020, 13:32
janisj87 rakstīja:salventiy rakstīja:janisj87 rakstīja:Tā varētu būt, ka tuvo gaismu strars pats aiziet dillēs ? Ja agrāk likās ka man ir ļoti labas gaismas tad šobrīd liekas ka stars rāda kkur stipri par zemu. Gaismu regulēšana jau noteikt nav sarežģīts pasākums kur būtu jāpiedomā uz kādu servisu brauc, ne ?
Ja Tev ir hrenons, tad visdrīzāk būsi salauzis kājiņu, kas automātiski regulē staru.
Man ir bihrenonsBet tavam teiktajam ir pamats, ja agrāk iedarbinot varēja redzēt ka katrreiz kko regulēja šobrīd tas vairs nav redzams.
Tā kājiņa var izrādīties kas pasūtāms jeb joprojām servisā iedzzenot regulēt viņiem būs un uzreiz sataisīs ?
Principā pa bedrainu ceļu vai lielakmeņu zeminieku izgāzē un 50% iespēja, ka kājiņa nolauzta.
05. Oktobris 2020, 13:48

05. Oktobris 2020, 17:10

05. Oktobris 2020, 17:54
janisj87 rakstīja:Diemžēl Tev taisnība bija.. tik viss neizskatās tik vienkārši
Tufā biju uz diagnostiku, sanāk ka jāmaina ir tā 20. detaļa uz shēmas un viņa bleķošot 44 eur. tas laikam būtu ok, jo jāmaina arī esot devējs kas oriģinālais maksā 190 Eur vai neorģināls 80 Eur.
Tagad saprotu kapēc Tu viņus sauc par hrenonu
Ja negribas ķēpāties pa šrotiem, tādas cenas ir ok ?

05. Oktobris 2020, 18:10
janisj87 rakstīja:Diemžēl Tev taisnība bija.. tik viss neizskatās tik vienkārši
Tufā biju uz diagnostiku, sanāk ka jāmaina ir tā 20. detaļa uz shēmas un viņa bleķošot 44 eur. tas laikam būtu ok, jo jāmaina arī esot devējs kas oriģinālais maksā 190 Eur vai neorģināls 80 Eur.
https://www.trodo.lv/sensors-ksenona-lu ... 10-93-4586 - 10-tā detaļa, tas ir tas sensors, kas Tev jāmaina. (iemetu swag, jo tur lapā rakstīts swag)
Pašai atsaitei cenu varētu pateikt rītdien, tiekot katalogos, bet principā, es piedāvātu pašu to atsaiti ņemt šrotā, jo tur nav kam nobeigties, ja vēl pa kapeikām (līdz 20) atdod gan atsaiti, gan devēju, tad pats viegli nomainīsi.![]()
![]()
05. Oktobris 2020, 18:31
salventiy rakstīja:janisj87 rakstīja:Diemžēl Tev taisnība bija.. tik viss neizskatās tik vienkārši
https://www.trodo.lv/sensors-ksenona-lu ... 10-93-4586 - 10-tā detaļa, tas ir tas sensors, kas Tev jāmaina. (iemetu swag, jo tur lapā rakstīts swag)
Pašai atsaitei cenu varētu pateikt rītdien, tiekot katalogos, bet principā, es piedāvātu pašu to atsaiti ņemt šrotā, jo tur nav kam nobeigties, ja vēl pa kapeikām (līdz 20) atdod gan atsaiti, gan devēju, tad pats viegli nomainīsi.![]()
![]()
05. Oktobris 2020, 19:02
janisj87 rakstīja:salventiy rakstīja:janisj87 rakstīja:Diemžēl Tev taisnība bija.. tik viss neizskatās tik vienkārši
![]()
Te jau mēs runājam )) padod ziņu rītdien kā ar to otru daļu no kataloga ))
Kā ar to ņemšanu šrotā dabā notiek, es uz lapas parādot to shēmu dabūšu to ko man vajag ? viņi paši izzīmēs ārā no auto vai man pašam būtu jājauc? Sorry par dumjiem jautājumiem, bet no šrotiem baigi nav nācies neko ņemt ))
05. Oktobris 2020, 19:15
06. Oktobris 2020, 06:12
janisj87 rakstīja:tas ir otrs kas man nepatīk, ka tikai viena puse. tas nozīmē ka otrajā pusē varētu būt pienācis laiks arī drīz bruks un atkal tās pašas izmaksas.
veicamais darbs varētu būt šis :
Vien tur runa ir par priekšu, bet man ir atzīmēts par aizmuguri.Nesaprotu gan kur tur priekša un kur aizmugure...
no izmaksu ziņas nav nemaz tik ļauni, jau Tufā sūtot sanāktu 124+darbs, nu pieņemsim 150. Ja to devējsensoru paņemtu kur Tu linku atsūtīji un to otru detaļu šrotā uzzīmētu tad būtu pieņemsim 80 Eur, pats visu sametinātu kopā ar youtube meistara palīdību + noregulēt giasmas 10eur... nu tad 90 apmēram kopējās izmaksas jeb 60 eur ietaupīti..