Publicēt atbildi

Re: Spams: OEM filtra meklējumos!

05. Septembris 2020, 14:26

Moš no tās C tikai paklājus var dabūt? :haha:

Biezi un ar vilnīti... Tu laikam domā RIPS paklājus? :D

05. Septembris 2020, 14:33

KristapsKD rakstīja:Es muteres vag'am esmu tur pircis, kvalitāte tā pat nebija oem līmenī.

26 euro komplekts :D
https://topdiski.lv/lv/auduma-auto-paklajini/3179-mercedes-benz/c-class-2001-2007/auto-paklaji-auduma-melnie-mb-c-class-w203-2001-2007-elegant

itkā stiprinājumi ir un pēc formas atbilst, bet diez vai viņi būs tik pat baudāmi kā oem ar MB uzrakstiem, biezi/mīksti ar to vilnīti.

Ko gan citu var gribēt pat tādu cenu...

Šādus kovrikus es gribētu, cik tādiem cena? Ja 120e - ņemu!
https://www.ss.com/msg/lv/transport/cars/mercedes/c55amg/behlef.html

Tie pirmie nevar būt labi, jo tuvu tai ir paklājiņu komplekta pašizmaksa rūpnīcā, ja izmanto normālus, bezaromāta materiālus, kas arī neizbalo utt.

Otrie ir tieši kā AMG jābūt, tādiem arī Tavā auto bija normāli jābūt. Gan jau rumbula savākusi sev. Skaties, kas vēl apskrūvēts. Ja meklēsi paklājus pēc VIN, tad visas iespējas, ka piedāvās tos ar AMG uzrakstiem, nevis parastos.

05. Septembris 2020, 14:52

Es piekrītu ka tie lētie no topdiski.lv nav labi.

Man ir šādi paklājiņi (tie auduma rievainie) ar mb uzrakstu (amg vietā)
Attēls

Auto pirku no privātā, varbūt Vācijas Turku Rumbulā samainīti. :D
Salonā un visur citur vis ir savās vietās, nekas nav apskrūvēts. :D
Kā par brīnumu gandrīz visas ekstras strādā :o vienīgais ko esmu atklājis kas viņam neiet- ir labās puses spoguļa pielocīšana.

Vajadzēs uztaisīt topiku :D

05. Septembris 2020, 15:17

KristapsKD rakstīja:Es piekrītu ka tie lētie no topdiski.lv nav labi.

Man ir šādi paklājiņi (tie auduma rievainie) ar mb uzrakstu (amg vietā)
Attēls

Auto pirku no privātā, varbūt Vācijas Turku Rumbulā samainīti. :D
Salonā un visur citur vis ir savās vietās, nekas nav apskrūvēts. :D
Kā par brīnumu gandrīz visas ekstras strādā :o vienīgais ko esmu atklājis kas viņam neiet- ir labās puses spoguļa pielocīšana.

Vajadzēs uztaisīt topiku :D

Protams, var būt, ka pirmais īpašnieks pats pie paklājiņiem vainīgs.

05. Septembris 2020, 16:14

Manam arī nav AMG paklāju, arī būs bijis no vācu rumbulas nācis :D
runājot par to kas neiet, autonomā apsilde, tas bija vesels piedzīvojums ka dūmi gāja gaisā no motora pārsega kad palaidu, cilvēks blakus rādīja ar pirksu ka man auto deg :DD Un tad kruīzs, vai nu nemāku iedarbināt vai nedarbojas )

05. Septembris 2020, 17:07

Es atklāju lielāko vainu savam C32 :( , tas arī ir viens no iemesliem kāpēc viņš tik lēti maksāja...

Pie stipra lietus vai mazgājot moikā nāk iekšā ūdens salonā gar priekšējā loga blīvējumu augšpusē pie jumta.

Sākumā domāju ka lūkas drenāžas ciet, bet nē iztestēju vis kārtībā, lēju ūdeni tieši uz loga blīvējuma un jā nāk ūdens iekšā - krājās pie saules sargiem.

Šito vajadzēs sataisīt ASAP, redzēs cik nostāsies remonts. Jābrauc uz konsultāciju pie krāsotāja vai logu līmētāja.

Attēls

Es pieļauju ka ir braukts labu laiciņu ar aizdirstām lūkas drenāžām, jo citādi auto pats par sevi izskatās diezgan labā stāvoklī rūsas ziņā, jo īpaši priekš 20 gadus veca w203. vis viņš ir vienā tonī. Sudrabotam uzreiz varētu redzēt ja būtu kaut kas krāsots.

Rūsa ir neuzvarama, jāmēģina būs tā vieta saglābt, vismaz lai ūdens netek iekšā.

05. Septembris 2020, 20:37

janisj87 rakstīja:Manam arī nav AMG paklāju, arī būs bijis no vācu rumbulas nācis :D
runājot par to kas neiet, autonomā apsilde, tas bija vesels piedzīvojums ka dūmi gāja gaisā no motora pārsega kad palaidu, cilvēks blakus rādīja ar pirksu ka man auto deg :DD Un tad kruīzs, vai nu nemāku iedarbināt vai nedarbojas )

Kruīzu ieslēdz/aktivizē to kloķīti pavelkot uz sevi un tad uz augšu.

10. Septembris 2020, 23:17

Kuriem MB modeļiem nāca šāda stūre?
Varbūt kādam ir uz pārdošanu?
Attēls

Pfl CL203 aka sportcupe?

11. Septembris 2020, 12:24

KristapsKD rakstīja:Kuriem MB modeļiem nāca šāda stūre?
Varbūt kādam ir uz pārdošanu?
Attēls

Pfl CL203 aka sportcupe?

Tā bildē vēl kaut kāda nestandarta, jo parasti W203 sportcoupe ir vienkārši gluda. Bet šis ir no Chrysler / Renault sērijas, tā ka uz MB tādu varbūt pat nemeklēt. Par pārsimt EUR nopērc pirmās paaudzes A-klasi un tur būs šitāda dizaina brīnums iekšā.

11. Septembris 2020, 12:53

Rekur tieši ir pfl sportcoupe ar tādu stūri kā manā bildē.

https://www.ss.com/msg/lv/transport/cars/mercedes/c180/fcpie.html

Fl jau vēl smukāka, tikai štekeri neder, pogas neies.
Publicēt atbildi