Publicēt atbildi

Re: Spams: OEM filtra meklējumos!

27. Novembris 2019, 08:08

KristapsKD rakstīja:Kur tu pagājušo ziemu dabūji -32c? Zosēnos? Vai tu jauc ar aizpagājušo ziemu? Pagājušajā ziemā Rīgā aukstākā diena bija -14c

1. Aizpagājušoziem, rakstot tā uzreiz neuztvēru, ka 211 jau pārdots otru gadu kā. :D
2. Sūrajā un vēsajā Latgalē. :D

27. Novembris 2019, 10:42

Jautājums, kur varētu meklēt labus auduma paklājiņus, neoriģinālus. Bija te kaut kāds vietējs ražotājs, bet tas laikam beidzies ar galiem, jo nekur internetā par to vairāk nekas nav atrodams. Vai ir kādi jauni varianti? Jautājums ir par neMB paklājiņiem.

27. Novembris 2019, 10:47

Andrey45 manā kupejas topikā ieteica pamēģināt topdiski.lv . Tas bija par gumijas paklājiem, bet skatos, ka lapā ir norādīts, ka viņiem ir arī auduma.

27. Novembris 2019, 10:52

Yup, topdiski.lv ņemts daudzreiz

27. Novembris 2019, 11:38

Misters X rakstīja:Aķi vajag labu, tad viss notiek. Ko piesējaties dīzelistiem?

Grētas fani :roll:

Es jau tikai priecājos, jo būs mazāk rindas degvielas stacijās :D Jo lielāks mīnuss(-) ārā, jo svaigāks gaiss. :rox:

27. Novembris 2019, 23:19

Es ieliku super nikno 100ah vartiņu ar mega starta strāvu, bet vienalga nelec kā benzīns, varbūt pie vainas nojātās kvēlsveces?

27. Novembris 2019, 23:20

.

27. Novembris 2019, 23:23

Nu, ja kvelsveces beigtas, jauns akumulators tak tak to neatrisinās :D

28. Novembris 2019, 19:50

KristapsKD rakstīja:Es ieliku super nikno 100ah vartiņu ar mega starta strāvu, bet vienalga nelec kā benzīns, varbūt pie vainas nojātās kvēlsveces?

Zini kur ir problēma ! Aizej līdz mašīnai un iekšpuse uz bakas vāciņa būs rakstīts Diesel.. lūk kur ir tā problēma ..,

Paldies pateiksi vēlāk

28. Novembris 2019, 22:02

man ir jautājums par tādu ''ekstru'' kā heated screen wash system - tas nozīmē ka silda vējstiklu šķīdumu ? Ja labi grib var ar saras arī ziemā braukt ? :D
Publicēt atbildi