Publicēt atbildi

Re: Spams: OEM filtra meklējumos!

16. Novembris 2019, 20:57

:vemt: :koks:

17. Novembris 2019, 08:27

SWAT`s rakstīja::vemt: :koks:

Tu jau svini? :D

19. Novembris 2019, 14:25

Kurjers rakstīja:
SWAT`s rakstīja::vemt: :koks:

Tu jau svini? :D

Viņš nekad nebeidz :cool: svinēt

20. Novembris 2019, 18:43

Sveiki!
Gribēju pajautāt Jūsu viedokli! Manam w203 jāmaina priekšējais spārns,un vienā servisā tādu lietotu piedāvā par 70EU.
Savukārt cits cilvēks teica - Intercars tādu jaunu var nopirkt par 30EU,uz ko servisa čalis atbildēja - tas jau Taiwanas s..ds,vienam gadam.
Kādas būtu Jūsu domas/pieredze šādos jautājumos? Par lietotu 70EU nav par daudz? Un Taiwanas ražojums,ja labi nokrāsots un no iekšpuses izpūsts ar mastiku - tiešām s..ds vienam gadam? :hmz:

20. Novembris 2019, 22:33

Taivanas nav vienam gadam bet krasoshana bus 50-70€ plus nav garantijas ka nostaasies normali( nebuus skirbu)70 par lietotu orgjinaalo 203 spaarnu ? Tad vinjam tiesham jabuut sterilam un tev vajadzjgajaa kraasaa

21. Novembris 2019, 00:23

TrisstaruEDZA rakstīja:Taivanas nav vienam gadam bet krasoshana bus 50-70€ plus nav garantijas ka nostaasies normali( nebuus skirbu)70 par lietotu orgjinaalo 203 spaarnu ? Tad vinjam tiesham jabuut sterilam un tev vajadzjgajaa kraasaa

Man jau arī likās,ka 70EU par lietotu ir dārgi.Cik sterils,redzēs,teica,ka nav sarūsējis.Un ja krāsa tieši tāda pati - tad varbūt var tos 70 arī maksāt. Bet ja ar rūsu un citā krāsā,tad nu gan nezinu vai vērts.Jo ja rūsa jau ir,tad to vairs ārā nedabūt.Tad jau varbūt tiešām labāk nokrāsot/nopervēt Taivanas,- ja bleķim sāls netiek klāt,kāpēc gan lai tas rūsētu?

21. Novembris 2019, 02:45

Tā kā pie mums lietotu dalu cenas ir kosmiskas, iesaku paskatīties Lietuvā. Var tādus spārnus, durvis un vēl nez ko dabūt pilnīgi bez rūsas, cena bus 50 EUR un vēl ar čeku un visiem nodokļiem.

Pērkot "taivānas" spārnu, būs daudz dārgāka pretrūsas apstrāde un vairāk pūļu detaļu piedzīt vietā, lai viss izskatās taisni. Es šādā situācijā vienmēr esmu runājis ar krāsotāju, kā sanāks lētāk. Ir, kad izvēle kritusi uz neoriģinālu spārnu, ir, kad uz lietotu. Principā izvēle 50/50. Bet iesaku tiešām paskatīties Lietuvā, tur pat iespējams pasūtīt, lai pa pastu / ar kurjeru atsūta.

21. Novembris 2019, 11:31

Mizx rakstīja:Tā kā pie mums lietotu dalu cenas ir kosmiskas, iesaku paskatīties Lietuvā. Var tādus spārnus, durvis un vēl nez ko dabūt pilnīgi bez rūsas, cena bus 50 EUR un vēl ar čeku un visiem nodokļiem.

Pērkot "taivānas" spārnu, būs daudz dārgāka pretrūsas apstrāde un vairāk pūļu detaļu piedzīt vietā, lai viss izskatās taisni. Es šādā situācijā vienmēr esmu runājis ar krāsotāju, kā sanāks lētāk. Ir, kad izvēle kritusi uz neoriģinālu spārnu, ir, kad uz lietotu. Principā izvēle 50/50. Bet iesaku tiešām paskatīties Lietuvā, tur pat iespējams pasūtīt, lai pa pastu / ar kurjeru atsūta.

Paldies par padomu! Pat Lietuvu nebiju iedomājies.Vienīgi,man nekad ar to nav bijusi saskare - kur skatīties? Kādās LT auto daļu mājas lapās? Varbūt var te kādu linku no pieredzes iemest? Jebšu jābrauc pa LT šrotiem?Es lietuviski nemāku...

21. Novembris 2019, 15:39

https://lv.autoplius.lt/#cat42 runā angliski, krieviski

22. Novembris 2019, 04:45

Vienīgais, ko pēc pieredzes zinu, ka ir labs priekš virsbūves remontdetaļām ir Klokkerholm. :)
Bet viņiem atkal nav tik plašs piedāvājums kā BLIC. It kā jau baigi gāna to BLIC, bet pēc apjomiem, kas tiek pirkts, manuprāt, nav tik slikts, tikai pirms dot krāsot, tomēr pārbaudi, vai visi urbumi ir pareizi. :D
Neatceros kas, bet man stāstīja, ka šitā uzsūtīja vairākas detaļas, apstrādāja, sakrāsoja un kā likt, tā neder. :D
Vismaz, ja nesapisīsi spārnu mērot klāt, varēsi atgriezt, un rezultātā nebūs izmesta nauda. :)
Publicēt atbildi