Publicēt atbildi

Re: Spams: Jaunie vasaras kalpaki

19. Septembris 2019, 12:33

Melns panelis vislabāk, vai arī vispār bez paneļa (ja iespējams)
Un random 4 ciparu VNZ.
Tas ir vis prestižāk

21. Septembris 2019, 18:24

Kombi Gruppe aicina visus, kam ir vēlme, pieteikties boulinga spēlei.
Mēs pulcēsimies Rīga Plaza (Fantasy Park) plkst. 18.00 spēles sākums. :)
28. septembris
Pieteikties pie Matīsa (Kurjers)

22. Septembris 2019, 14:34

Izklausās interesanti... :hmz:

22. Septembris 2019, 21:47

Kā gan tas var nebūt interesanti?
Paripināt bumbas, parunāt par dzīvi, par Mercedes. Lielisks veids kā pavadīt sestdienas vakaru. :)

23. Septembris 2019, 17:48

Sveiki, mēģinot izprast kas tas īsti par modeli jeb vairāk kuzavu man ir apjuku starp dažiem terminiem, varbūt kāds šo varēs viegli izskaidrot :
Kas īsti ir s203 (kas teorētiski man ir) un kas ir w203 ? Un visam bonusā : kas ir T modell ?

23. Septembris 2019, 21:02

janisj87 rakstīja:Sveiki, mēģinot izprast kas tas īsti par modeli jeb vairāk kuzavu man ir apjuku starp dažiem terminiem, varbūt kāds šo varēs viegli izskaidrot :
Kas īsti ir s203 (kas teorētiski man ir) un kas ir w203 ? Un visam bonusā : kas ir T modell ?

Šeit visam vajadzētu būt izskaidrotam: https://www.autoevolution.com/news/mercedes-benz-internal-code-names-and-model-designations-explained-82217.html

24. Septembris 2019, 08:38

W203 nevari atvest 2 metrigu leduskapi-sedans
S203 vari atbest leduskapi-universals

24. Septembris 2019, 12:57

Attēls

Attēls

Jau kuro dienu mokos ar jautājumu - Kāpec 1177, un kāpēc viņš ir tik populārs tieši uz S klasēm?? :hmz:

24. Septembris 2019, 13:16

eils rakstīja:Attēls

Attēls

Jau kuro dienu mokos ar jautājumu - Kāpec 1177, un kāpēc viņš ir tik populārs tieši uz S klasēm?? :hmz:

Mani gan vairāk māc pārdomas, kāpēc likt fakeAMG uzrakstus, ja auto jau tā ir OK. Numura zīmes citi maina kā apakšbikses, tajā kādu domu no malas var būt ļoti grūti saskatīt.

24. Septembris 2019, 13:19

Mizx rakstīja:
eils rakstīja:Attēls

Attēls

Mani gan vairāk māc pārdomas, kāpēc likt fakeAMG uzrakstus, ja auto jau tā ir OK. Numura zīmes citi maina kā apakšbikses, tajā kādu domu no malas var būt ļoti grūti saskatīt.

Agrak 17 gribēja katrs ciema bandīts uzlikt. Tagad tiešām Rīgā esmu redzējis vēl vismaz 3 S klases ar 1177 kombināciju :hmz:
Publicēt atbildi