Publicēt atbildi

Re: Spams: Jaunie vasaras kalpaki

12. Jūlijs 2019, 12:42

+1 :shura:

Artūrs rakstīja:
Misters X rakstīja:Par Grinder.

Iegūglēju lai noskaidrotu kas tas ir. Tagad man ir tikai viens jautājums. Kāpēc Tu par kaut ko tādu zini? Tev ir kaut kas slēpjams? :mhihi:

14. Jūlijs 2019, 20:47

Mēs par viņu vispār daudz nezinām, piemēram, ka laikam tikai maskējas par MB fanu:

Attēls

14. Jūlijs 2019, 22:35

:galds:

15. Jūlijs 2019, 09:01

Tā kā tādi Ļimoņčiki ..... :P

16. Jūlijs 2019, 13:20

:cool:

18. Jūlijs 2019, 14:39

Nu ko Merši jau izpucēti ? :smokin:

29. Jūlijs 2019, 08:59

Vai kāds/kāda negrib pievienoties šodien mazā ekskursijā pa Vecrīgu. Aptuvenais laiks 17:30/18:00
Mums ir atbraukuši ciemiņi no vācijas C124 kluba ar savām mašīnām.
Es būtu ļoti pagodināts, ka kāds vēl varētu pievienoties un pārstāvēt mūsu klubu šajā pasākumā.

29. Jūlijs 2019, 09:11

Vācijas C124 cabrio klubs brauc tūrē pa Baltijas valstīm un Skandināviju. Lieliska iespēja šodien satikt domubiedrus un baudīt labu kompāniju.
Ingliš un vāciš šprehen velkom! :D :super:
:mbclubrulz:

eils rakstīja:Vai kāds/kāda negrib pievienoties šodien mazā ekskursijā pa Vecrīgu. Aptuvenais laiks 17:30/18:00
Es būtu ļoti pagodināts, ka kāds vēl varētu pievienoties un pārstāvēt mūsu klubu šajā pasākumā.

29. Jūlijs 2019, 09:14

eils rakstīja:Vai kāds/kāda negrib pievienoties šodien mazā ekskursijā pa Vecrīgu. Aptuvenais laiks 17:30/18:00

:roll:

Viņiem vajadzēja bik agrāk mūs sakontaktēt, nevaru tik spēji pārplānot pirmdienu :grudaks:

29. Jūlijs 2019, 09:46

Misters X rakstīja:

:roll:

Viņiem vajadzēja bik agrāk mūs sakontaktēt, nevaru tik spēji pārplānot pirmdienu :grudaks:

Jāpiekrīt Misters X, mazliet citi plāni jau pirmdienai :sad2:
Safotogrāfējiet, ielieciet bildes un paņemiet ielūgumus pasākumiem DE :rox:
Publicēt atbildi