Publicēt atbildi

Re: Spams: Jaunie vasaras kalpaki

09. Jūlijs 2019, 07:26

Ne tikai tagad. Nekad to neesmu noliedzis :D un es ne tikai neizmantoju snapchat, pat mana bankas karte nepīkst :D principā pagājušā gadsimta cilvēks

10. Jūlijs 2019, 16:20

Jūs neatbildējāt uz jautājumu. Tas man liek secināt, ka slepus esat Grinder jūzeri. :shura:

10. Jūlijs 2019, 17:35

Kāds bija jautājums? :haha:

11. Jūlijs 2019, 13:20

Par Grinder.

11. Jūlijs 2019, 20:11

Misters X rakstīja:Par Grinder.

Iegūglēju lai noskaidrotu kas tas ir. Tagad man ir tikai viens jautājums. Kāpēc Tu par kaut ko tādu zini? Tev ir kaut kas slēpjams? :mhihi:

11. Jūlijs 2019, 20:14

Kurjers rakstīja:Ne tikai tagad. Nekad to neesmu noliedzis :D un es ne tikai neizmantoju snapchat, pat mana bankas karte nepīkst :D principā pagājušā gadsimta cilvēks

Mani vispār pēdējā laikā sāk besīt viss par un ap sociālajiem tīkliem. Un nezinu kāpēc, bet īpaši neieredzu tā saucamos infuencerus un jūtūberus. Laikam esmu ļoti vecs. :turks:

11. Jūlijs 2019, 21:03

Artūrs rakstīja:Iegūglēju lai noskaidrotu kas tas ir. Tagad man ir tikai viens jautājums

:haha:

11. Jūlijs 2019, 21:06

Artūrs rakstīja:Un nezinu kāpēc, bet īpaši neieredzu tā saucamos infuencerus un jūtūberus

dēlam skolā, praktiski katrs otrais vēlas būt slavens, miljoniem folowots JŪTŪberis. Tā ir jaunā laikmeta iezīme.

12. Jūlijs 2019, 11:46

Misters X rakstīja:
Artūrs rakstīja:Un nezinu kāpēc, bet īpaši neieredzu tā saucamos infuencerus un jūtūberus

dēlam skolā, praktiski katrs otrais vēlas būt slavens, miljoniem folowots JŪTŪberis. Tā ir jaunā laikmeta iezīme.

Pats arī nēesi mazāk slavens facebook users :D

12. Jūlijs 2019, 11:49

:O
Publicēt atbildi