Publicēt atbildi

Re: Spams: Radzes tumsā spīd V2

23. Aprīlis 2019, 12:58

BALC180 rakstīja:
eils rakstīja:Attēls
:neticu:

Vadošajam kluba pārstāvim piestāv!
:roll: :rox:
:love:

Līdz vadošajam vēl ir jaizaug un jānopelna tas gods :)

Paldies par pārējos :super:

23. Aprīlis 2019, 13:00

Jāsaka Paldies @Kurjeram par atbalstu :haha: Un Vairai arī :haha: :haha: :haha: :haha:

24. Aprīlis 2019, 06:51

:mhihi:

24. Aprīlis 2019, 09:06

Normāla toyota…. kāpec bildē aiz kaut kāda Merša??? :shura:

24. Aprīlis 2019, 10:14

SWAT`s rakstīja:Normāla toyota…. kāpec bildē aiz kaut kāda Merša??? :shura:

Pieķēri ... Gribēju bildi, ar nosaukumu ķipa mans :crazy:

24. Aprīlis 2019, 10:32

Beidzot izdomāju normāli riteņus pieskrūvēt! :crazy:

Attēls

24. Aprīlis 2019, 11:16

Benzman rakstīja:Beidzot izdomāju normāli riteņus pieskrūvēt! :crazy:

Attēls

Tev Gopniki 1 skrūvi nozaguši :crazy: Tu to piefiksēji :O

29. Aprīlis 2019, 14:33

Nu tā - reizi mūžā arī nepielādēta bise šaus,un nu pienāca reize kopš 1993 gada, kopš braucu ar mobīļiem,kad ielēju bākā ne to ko vajadzēja... :D
Manam w203 D dega degvielas rezerves lampiņa,un es NEZINKĀPĒC dīzeļa vietā bākā iegāzu 95 bendžu pa 20EU. Rīgā pie Vanšu tilta.Tad neko nenojauzdams mierīgi kā parasti aizbraucu līdz Majoriem - autiņš gāja tieši tāpat kā līdz šim ar tīru dīzeli - nekas neliecināja tā uzvedībā,ka kautkas nebūtu kārtībā. Majoros aizgāju savās gaitās,un kad gribēju braukt tālāk - starteris normāli griež,bet bez kādām dzīvības pazīmēm. Tad vēl par bendžu nenojautu...griezu reizes 10-nekā.Tad man nezkāpēc radās aizdomas par benzīntanka apmeklējuma rezultātu-paņēmu čeku,tur rakstīts benzīns.Paostīju zem bākas korķa - toč benzīns... :doh: paziņa aizvilka līdz servisam - tagad gaidu verdiktu... :ninja:

29. Aprīlis 2019, 15:16

Ugis rakstīja:Nu tā - reizi mūžā arī nepielādēta bise šaus,un nu pienāca reize kopš 1993 gada, kopš braucu ar mobīļiem,kad ielēju bākā ne to ko vajadzēja... :D
Manam w203 D dega degvielas rezerves lampiņa,un es NEZINKĀPĒC dīzeļa vietā bākā iegāzu 95 bendžu pa 20EU. Rīgā pie Vanšu tilta.Tad neko nenojauzdams mierīgi kā parasti aizbraucu līdz Majoriem - autiņš gāja tieši tāpat kā līdz šim ar tīru dīzeli - nekas neliecināja tā uzvedībā,ka kautkas nebūtu kārtībā. Majoros aizgāju savās gaitās,un kad gribēju braukt tālāk - starteris normāli griež,bet bez kādām dzīvības pazīmēm. Tad vēl par bendžu nenojautu...griezu reizes 10-nekā.Tad man nezkāpēc radās aizdomas par benzīntanka apmeklējuma rezultātu-paņēmu čeku,tur rakstīts benzīns.Paostīju zem bākas korķa - toč benzīns... :doh: paziņa aizvilka līdz servisam - tagad gaidu verdiktu... :ninja:

Ir šis joks izdarīts, bet attapos par kļūdu vēl braucot pie stūres un uzreiz braucu pirmajā tuvākajā nākamajā benzīntankā iekšā ieliet līdz malai dīzeli. Viss beidzās labi — nekādu problēmu nebija.

30. Aprīlis 2019, 09:54

Ušaks Rīgu saremonteja ? Varu likt lielos diskus ? :O
Publicēt atbildi