Publicēt atbildi

vieta kur lamāties!

13. Jūlijs 2007, 14:11

[user]188304|becker|[/user]
[user]40230|xmax|[/user]
[user]188304|becker|[/user]Man ir ķipa kaut kāda kasete kur ir izstātīts par placebo efektu un 21 kadru un šitām lietām bet vel neesu noskatījies,savā ziņā bail! :? :whistle:

kā to filmu sauc, varētu būt, ka ir interesanta un vērta, lai to noskatītos... :) par placebo efektu no dzīves - nu ļoti laba lieta, - it seviški medicīnā 8)

Tur viņai pat laikam nav nosaukums ir tikai tas ka cilvji reāli stāsta kā to pielietot un kas tas ir!

Skaties noskatiisies filmu un busi iekodets visu laiku pirkt kokakolu :D

vieta kur lamāties!

13. Jūlijs 2007, 14:15

Vovo

vieta kur lamāties!

13. Jūlijs 2007, 14:34

[user]379|Mizx|[/user]Vovo

:D Diez vai, es to dranķi nedzeru..

vieta kur lamāties!

19. Jūlijs 2007, 10:18

Nobraukāju vakar visu Rīgu.
Izrādās,ka ir daudz diennakts servisu. Cerēju noregulēt CO-CH. Te tev nu bija. Darbinieki atvaļinājumā, nāciet augustā :D Nāciet rīt :D Mēs nevaram noregulēt, jo nav aparāta utt. Nu drausmas :D
Uz Krustpils ielas ir viens diennakts serviss. Piebraucu, pajautāju sargam,ka gribu uz servisu tikt. Atbilde: "neviena nav, būs rīt"
nu super diennakts serviss :D
Vispār dusmas :x

vieta kur lamāties!

19. Jūlijs 2007, 10:34

izbeidzās cukurs kafijai...Jelgavas :! :x

vieta kur lamāties!

20. Jūlijs 2007, 09:18

Viss!!! Man pietiek :! :! :!
CO-CH Rīgā noregulēt nevar!!! Jo neviens negrib ņemties gar mehānisko šprici. Lai tad visi smok nost manā nesadegušajā benzīnā.
Da vēl tās dziļās bedres, kuras vairs nevar apbraukt, jo tur pat blakus ir tāda pati un jāizvēlas mazākais ļaunums no diviem.
:arge: :arge: :arge: :arge: :arge:
Man viss ir apnicis!!!!!!

vieta kur lamāties!

20. Jūlijs 2007, 09:25

[user]261791|Doberman|[/user]

Da vēl tās dziļās bedres, kuras vairs nevar apbraukt, jo tur pat blakus ir tāda pati un jāizvēlas mazākais ļaunums no diviem.
!!

mjā......brauc un raudi , tas saucās...... liec kaut vai 14`` -tāpat kratīsies :x

vieta kur lamāties!

20. Jūlijs 2007, 09:33

[user]261791|Doberman|[/user]Viss!!! Man pietiek :! :! :!
CO-CH Rīgā noregulēt nevar!!! Jo neviens negrib ņemties gar mehānisko šprici. Lai tad visi smok nost manā nesadegušajā benzīnā.
:arge: :arge: :arge: :arge: :arge:
Man viss ir apnicis!!!!!!

ir (vai bija) apdrošināšanas polise "bedre", kura garantēja tev juridisku aizstāvību cīņā ar atbildīgajām par ceļu kvalitāti instancēm.

vieta kur lamāties!

20. Jūlijs 2007, 09:36

Jā, vai tik tā bedru apdrošināšana nemaksāja 1 Ls. Tikai, ja nesalūzt tieši pie bedres, varētu būt grūti ko pierādīt.

vieta kur lamāties!

20. Jūlijs 2007, 09:44

da ne jau es kaut ko esmu pārsitis. vai tad man tas kasko bedres atmaksās salauzto piekari gada garumā? Nē. Un mani besī fakts,ka vajag kaut ko pirkt,lai vieglāk tiesāties. a baigi forši braukt pa to bezceļu un čakarēt sev nervus.
Publicēt atbildi