Publicēt atbildi

Re: Spama tēma: Murkšķa sauciens pēc Pavasara!

26. Jūlijs 2013, 14:05

http://www.draugiem.lv/user/5014984/gallery/?pid=319941486

Bomba un laikam jau mūsdienu jaunatnes ikdiena... :D

26. Jūlijs 2013, 14:10

C180 rakstīja:Ouuuh. Bet tā ir reāla skāde un to nevar tā vienkārši pārdzīvot :jump:

B** sāku saprast, kāpēc neviens neko neraksta te vairs, jebkura lieta tiek uzpūsta, pārspīlēta un pēc tam 10 reizes parādīta citā gaismā :doh: :haha:

26. Jūlijs 2013, 14:15

Misters X rakstīja:
C180 rakstīja:Ouuuh. Bet tā ir reāla skāde un to nevar tā vienkārši pārdzīvot :jump:

B** sāku saprast, kāpēc neviens neko neraksta te vairs, jebkura lieta tiek uzpūsta, pārspīlēta un pēc tam 10 reizes parādīta citā gaismā :doh: :haha:

That's what we do here... :D :D

26. Jūlijs 2013, 14:16

Kurš bija uz Tatu Kutuņjeva konci Jūrmalā ?

26. Jūlijs 2013, 14:21

Misters X rakstīja:Kurš bija uz Tatu Kutuņjeva konci Jūrmalā ?

Es šodien atkal dodos :haha:

26. Jūlijs 2013, 14:37

Misters X rakstīja:Vogelaugenhorn ir pareiza atbilde

Šķiet, ka ar vienu burtu kļūdījies. Pareizi laikam Vogelaugenahorn, kas ir tas pats Birdseye Maple. Interesantas lietas wikipedia par šo koku var uzzināt. :)

26. Jūlijs 2013, 14:45

C180 rakstīja:http://www.draugiem.lv/user/5014984/gallery/?pid=319941486

Bomba un laikam jau mūsdienu jaunatnes ikdiena... :D

Kas tur ir ? es netieku tur, es sekoju viskrutāko veču pēdās un slēpjos, tas ir, neeju soc. tīklos, īpaši draugos

:love:

26. Jūlijs 2013, 14:48

Artūrs rakstīja:Šķiet, ka ar vienu burtu kļūdījies. Pareizi laikam Vogelaugenahorn, kas ir tas pats Birdseye Maple. Interesantas lietas wikipedia par šo koku var uzzināt. :)

Piedod, lost in traslation..... tak vienalga ir lielam vairumam, vai saka /rags/ (Horn) vai /Kļava/ (Ahorn) ...mizx un papis apstirpinās un notirpinās- mana vācu valoda ir briesmīgi neprofesionāla :D

26. Jūlijs 2013, 15:11

Lielam vairumam tagad ir vienalga par garumzīmēm, komatiem un pareizrakstību arī dzimtajā valodā. Man pašam nebija A līmenis latviešu valodas eksāmenā, tomēr, kad kādreiz lasu tīņu rakstīto sociālajos portālos, tad nesaprotu kā viņi skolās nokārto valsts valodas pārbaudes. Brīžiem neko nevar saprast. :D

26. Jūlijs 2013, 19:29

Attēls
Publicēt atbildi