Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: vieta kur lamāties!
AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2007, 08:27 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Janvāris 2005, 23:12
Atbildes: 744
Atrašanās vietas: Latvija, Rīgas apkārtnē :)
Mašīna: Volvo S60, Kawasaki ZX6R, KTM 450SX
šodien laikam būšu izkāpis ne ar to kāju no gultas 8D
bet par par tēmu...
ļoti ļoti esmu dusmīgs uz auto krāsu veikalu, kas atrodās uz melnsila ielas stūra :evil: aizbrucu pie šiem, kā bija ieteikuši, jo vēlējos nopirkt krāsu, ko savukārt aizvest krāsotājam, lai šis nokrāso moldingu (listvu)...
1. ieejot veikalā Tevi gandrīz vai nepamana, kamēr nesāc gandrīz vai lamāties...
2. saku, ka vajag krāsu priekš MB tāda un tāda, platajiem moldingiem utt... šis pieprasa paragu, OK... Izejam ārā parādu mašīnu, šis man atcērt, ka vajagot paraugu, ka ar katalogu negribot pa āru staigāt :evil: nu ko, no darba atprasījies, daudz nekaulējos - noņemu moldingu no otras puses :cry: un iedevu šim...
3. "priecīgs" - stundu nogaidījis, kamēr sagatovo krāsu, aizvedu to meistaram...
4. uzliekot moldingu, 8D par toni gaišāks, bl****t - no darba speciāli agrāk atprasījos, par tiem 50g. samaksājis 3Ls, par krāsošanu 15Ls :evil: Krāsotāju nelamāsi, jo šis jau krāsoja to ko šim iedeva :cry: , pie šiem "krutajiem" krāsu jaucējiem netieku, jo speciāl nenesas nagi atprasīties no darba... :x
Lūk tā, ta ka uzmanieties no šiem!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2007, 08:31 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2006, 05:19
Atbildes: 2188
Atrašanās vietas: Latvija, Jūrmala, Dzintari
Mašīna: Automobīli
Parasti mazāk par 100 gr nejauc neviens. Negarantē toni. Sen neesmu bijis tajā veikaliņa, bet bija tur tāds Kristaps, vai Kaspars, tas jauca labi. Var jau būt, ka vainīgs arī krāsotājs. Pie krāsošanas svarīgs arī spiediens, ar ko pūš, tāpēc ir tādas ``testa lapiņas``
Tas nu tā...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2007, 08:32 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
[user]40230|xmax|[/user]šis man atcērt, ka vajagot paraugu, ka ar katalogu negribot pa āru staigāt !!

....lūk šādā gadījumā es būtu viņu pasūtījis 3 mājās talāk un pieprasījis veikala īpašnieka tālruni ;) Daudzi te Latvijā nesaprot, kas ir Klients ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2007, 08:41 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2006, 05:19
Atbildes: 2188
Atrašanās vietas: Latvija, Jūrmala, Dzintari
Mašīna: Automobīli
Krāsu veikalu, nav tik daudz kā gastronomu...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2007, 08:44 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
[user]156395|Nompelis|[/user]Krāsu veikalu, nav tik daudz kā gastronomu...

bet normāli domājošs veikala īpašnieks saprot, ja runa iet par konkrētu antireklāmu...

Tikai šajā valstī tev kaut kāds pārdevējs var atļauties runāt ar dusmīgu toni, bezmaz vai ņirgāties...... kopš esmu atgriezies no Vakareiropas (un ticiet man, tur ar attieksmi pret klientiem ir ļoti Ok) es neļauju nevienam pavirši attieksties pret mani, ja viņš vai viņa uzņēmums vēlas no manis kaut santīmu ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2007, 09:02 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Oktobris 2006, 17:44
Atbildes: 41
Atrašanās vietas: Mazsalaca, Latvija.
moldingus labāk krāsot visus,var vēl katru pusi atsevišķi savādi atšķirsies

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2007, 09:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Neredzu iemeslu lamāties, jo:
a) Mašīna nav jauna un krāsa ar laiku toni kaut mazliet, bet ir mainījusi – „pa telefonu” tādu vairs nepasūtīsi.

b) Krāsot mašīnu pa daļām, t.i., aizvedot gabaliņu un cerot, ka toņi neatšķirsies ir naivi. Iepriekšminētā iemesla dēļ – nav zināms, kas tur un kad ar ko ir bijis iepriekš krāsots, varbūt tā krāsa jau ir kāds paša meistarojums, kas nekad ne ar kādiem kodiem nav saskanējis. Krāso TIKAI ATSTĀJOT VISU AUTO, jo tad tā jau ir krāsotāja problēma garantēt vienādus toņus. Es vispār nesaprotu krāsotājus, kas ņem klienta krāsu. Protams, tad vienīgā atbildība par rezultātu ir tik, cik labi noklāta virsma.

c) Tā tiešām ir krāsotāja problēma. Jo kaut mazliet kļūdoties, uzklājot krāsu ne pēc tehnoloģijas tonis var atšķirties. Kaut vai laka ne tāda, tās arī atšķiras un mēdz piedot toni, detaļas sagatavošana – miljons iemeslu, ko mēs uzminēt nevaram. Varu derēt, ka ja veikals nav iejaucis pilnīgi citu krāsu kodu, tad viņi nav kļūdījušies un nevar kļūdīties – process tomēr automatizēts. Neviens tur neko „uz aci” nevarētu būt salējis. Un, ja salēja, tad krāsotājam to vajadzēja pamanīt, mēģināt novērst (tāpēc viņš ir profesionālis, ka pārzina iespējas un tehnoloģijas) un iet sūdzēties.

Tā kā es teiktu – pats vainīgs, ka riskēji uz tik nedrošu krāsošanas izvēli. Un veikals ir vismazāk vainīgs. Es tā pat spogulīti nekrāsotu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2007, 09:15 
Lietotāja avatārs
Es gan uzskatu ka ta ir veikala vaina! Pirmkart jau tas ka tajos veikalos apgaismojums nav no tiem labakajiem un ja tu aiznes kaut benzina bakas vacinu, tad uz aci maksligaja apgaismojuma diezko precizi toni nenoteiksi! Cita lieta ja ir spektometrs kas precizi pasaka krasas toni! Ja reiz cilveks ir atbraucis ar visu mashinu, tad cik tur tas problemas panemt paraugu saishki un aiziet dienas gaismaa un apskatities...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2007, 09:24 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Aprīlis 2007, 14:07
Atbildes: 392
Mašīna: A150 w169
Es kādreiz prasīju sikkens veikalā krāsu priekš savas mašīnas. Viņi izvilka toņu paraugus un tad nu mēs kopā ar pārdevēju likām klāt tieši pie mašīnas un lūrējām. Ideāli neviens netrāpīja tāpat, varēja izvēlēties tikai to, kurš šķiet vislīdzīgākais. Tā ka labāk jau pašam salīdzināt tos paraugus un, ja neviens nav pieņemams, tad jābrauc uz citu bodi. Steigā to lietiņu nemaz tik forši izdarīt nevar.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2007, 09:47 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
A) Krāsotājiem kursos māca, ka degvielas tvertnes vāciņš ir viens no pašiem sliktākajiem iespējamajiem paraugiem. Degviela ir pietiekami kodīga, lai būtu pasējusi ietekmēt tā krāsojumu. Tāpēc labāk nest jebko citu, ne vāciņu.
B) Tiešām esi naivs, ka krāsas paraugi tā tieši atbilst Tava auto krāsai. Nekad. Paraugi nav lakoti, bet auto ir. Ar vienu laku vien var panākt milzīgu atšķirību no krāsas toņa, jo tās nav ideāli caurspīdīgas. Dažreiz tās pat speciāli tonē.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 4 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012