Publicēt atbildi

Re: Spams: Vai lūka ir aizvērta?

27. Februāris 2018, 15:01

:haha: Nekas, divus Hankookus varēs mierīgi vest uz pārstrādi. Divi vēl nākamo ziemu varētu pārdzīvot. :D Radzes gan laikam nevienas nav vairs.. :D

27. Februāris 2018, 15:17

:O

KO Tu ar riepām dari ? Vīlē ar vīli ?

Man Nokian jau 3. ziema- radzes vēl kādi 90%

27. Februāris 2018, 15:31

Braucu. Ap 100km dienā. Nezinu, kur tā gumija paliek, bet tik ātri neviena riepa, šķiet, nav dilusi. Mani gan brīdināja, ka Hankooki ir ļoti mīksti. :D a radzes, kur paliek, velns viņu zina. Skaidrs gan tas, ka manai braukšanai tās neder :D

27. Februāris 2018, 15:34

Tu laikam uz katra krustojuma spolē ? :sad2:

27. Februāris 2018, 15:38

Atradu Swata mīļāko dziesmu :super:

27. Februāris 2018, 18:35

Misters X rakstīja:Tu laikam uz katra krustojuma spolē ? :sad2:

Nē, bet pa sniega ceļiem braukt zināmā leņķī gan man patīk. :D Jāsaka, ka uz sniega tā ir pilnīgi cita riepa. Principā tur arī viņai vajadzētu dzīvot. Pa pļuru gan laikam neviena riepa normāli neturas. A tagad uz ceļiem vispār - brauc kā Top Gear vienreiz pa to sāls ezeru... :haha:

27. Februāris 2018, 20:30

benzman rakstīja:Ja nevari iedarbināt savu VAG-u, tad uztaisi lāpu, aizdedz to un noliec zem auto, lai pasildītu karteri! :znaika:

Man drauga opis tā aizlaida vienu Peugeot pie dieviem.... Labi ka māja neaizdegās.

27. Februāris 2018, 20:33

Misters X rakstīja:
benzman rakstīja:Ja nevari iedarbināt savu VAG-u, tad uztaisi lāpu, aizdedz to un noliec zem auto, lai pasildītu karteri! :znaika:

Tā! Atlikt ! :grudaks: :shura:

VAGs lec uz pusapgrieziena, ne tā kā daži labi Štutgartes brīnumi. :rox:

Nu jā Porchee šajos laikos slikti lec... taisnība gan. :shura:

27. Februāris 2018, 20:35

Misters X rakstīja:Atradu Swata mīļāko dziesmu :super:

:galds: :galds: :galds:

27. Februāris 2018, 21:49

Kurjers rakstīja:Skat, skat. No parītdienas jau var braukt ar vasaras riepām :haha:

Šo faktu nāksies izmantot, jo uz auto esošās riepas par ziemas saukt varēs tikai ss-ā lietotu riepu sludinājumos.
Publicēt atbildi