29. Novembris 2017, 16:24
benzman rakstīja:Pierādīt varēsi, ka tā bija dāma atpakaļgaitā nevis Tu uz priekšu?![]()
Ja prasīsi remontu, tad saki, ka gatavo auto vēsturiskā spēkrata statusam un piekrīti tikai oriģināldetaļām!
29. Novembris 2017, 17:41
30. Novembris 2017, 09:42
Mizx rakstīja:Nu, paga... Avantgarde normāli var būt daudz cietāks un tas nenozīmē, ka kaut kas jāmaina. Bukses jāmaina, kad izdilušas. Nomainot labu pret labu nekas nenotiks, auto būs tāds pats ciets. Labāk iedot izbraukt kādam zinātājam vai zinošā servisā pajautāt. Es arī droši apgalvošu, ka pa ielāpainiem ceļiem braukt ir grūti un nogurdinoši. Zemes ceļi arī nav vieta, kur paredzēts ikdienā braukt ar tādu auto. Savulaik kupeju pasākumā brauciens uz un no Kuldīgas mani pilnīgi piebeidza tieši ceļa dēļ, bet auto bija ideālā stāvoklī.
30. Novembris 2017, 22:58
Ugis rakstīja:Mizx rakstīja:Nu, paga... Avantgarde normāli var būt daudz cietāks un tas nenozīmē, ka kaut kas jāmaina. Bukses jāmaina, kad izdilušas. Nomainot labu pret labu nekas nenotiks, auto būs tāds pats ciets. Labāk iedot izbraukt kādam zinātājam vai zinošā servisā pajautāt. Es arī droši apgalvošu, ka pa ielāpainiem ceļiem braukt ir grūti un nogurdinoši. Zemes ceļi arī nav vieta, kur paredzēts ikdienā braukt ar tādu auto. Savulaik kupeju pasākumā brauciens uz un no Kuldīgas mani pilnīgi piebeidza tieši ceļa dēļ, bet auto bija ideālā stāvoklī.
TA priekšā divas bukses ierakstīja - tās ir nomainītas.
Nekas jau tam Avangarde piekarē negrab - pa bruģi braucot kluss un viss čotka,bet katru mazāko ceļa nelīdzenumu gan "ķer".
Laikam būšu pārāk pieradis pie w123 gaitas - likās,ka tādai jābūt visiem meršiem pēc definīcijas! :D
01. Decembris 2017, 09:46
01. Decembris 2017, 10:50
01. Decembris 2017, 11:02
01. Decembris 2017, 12:04
šausmīgi viegli spolē
01. Decembris 2017, 12:07
01. Decembris 2017, 12:15