13. Oktobris 2017, 18:56
Ugis rakstīja:Jā...par roceni saimniece teica ka nav ideāla,bet ka TA nebūs problēmas.
Auto bildēs izskatās ļoti smuki,cipars nav mazs,un TA jau pēc 2 mēn....tas man nepatīk...bet saimniece teica,ka TA iziešot ar pirmo.Ticēt,vai neticēt?

Vot,nezinu,ko darīt...
.gif)
Piedāvā vienkāršu variantu. Iziet TA kopā. Ja meklēt ieganstus, tātad ir ko slēpt. Ja būs ar mieru, tad finansiālo daļu varat apspriest.
13. Oktobris 2017, 23:15
Salventijam ideja kaa maaja:DDskaiti i nodoklis samaksaats i sirds mieriiga
14. Oktobris 2017, 00:05
TrisstaruEDZA rakstīja:Cetri divnieki....bukse kkada priekshaa.plikas riepas lukturi un rocene automaatam....juu dikti nopietni defekti...aizbrauc pasties
Varbūt arī nav nopietni, bet braukt ar 11 gadus vecām riepām ir bīstami. Turklāt iet tehnisko trīs reizes lai izietu. Tas, manuprāt, liecina par paviršu remontu. Ja cilvēks tā izturas pret acīm redzamām lietām, tad attieksme pret visu pārējo tehnisko stāvokli nebūs labāka. Jebkurā gadījumā teh. apskatē 10 min. laikā nevar uztaisīt pienācīgu auto diagnostiku. Varu saderēt uz kasti Jagermeister, ka tas auto nav perfektā tehniskā stāvoklī, kā tiek apgalvots reklāmā?
14. Oktobris 2017, 08:04
Nepiekriitu galiigi apgalvojumam par 11 gadus vecaam riepaam.....11gadus vecu pienu nevar dzert
14. Oktobris 2017, 08:04
Nepiekriitu galiigi apgalvojumam par 11 gadus vecaam riepaam.....11gadus vecu pienu nevar dzert
14. Oktobris 2017, 12:49
Jā - iziet kopā TA būtu vislabākais variants.
.gif)
A kur var uzzināt par TA vēsturi - cik reižu iets un ar kādiem defektiem?
14. Oktobris 2017, 12:53
Ugis rakstīja:Jā - iziet kopā TA būtu vislabākais variants.
.gif)
A kur var uzzināt par TA vēsturi - cik reižu iets un ar kādiem defektiem?
Varētu prasīt CSDD vai arī viņai varbūt uz rokas ir vecie protokoli. Man vismaz par visiem auto mapītē stāv
11gadus vecas riepas patiešām nav ok. Vasaru varbūt vēl var šļūkāt, bet nu ziemā tas i neprāts
14. Oktobris 2017, 15:05
Es pievienojos Artūra viedoklim - apskates protokoli parāda konkrētā īpašnieka attieksmi. Jā, var braukt uz apskati kā uz diagnostiku, bet savest kārtībā riepas jau nu vajadzēja prasties pašam. Jo pat braucot uz apskati sen servisā nebijušam, ar domu, ka varbūt kaut kas tomēr parādīsies, es sataisītu to, ko uzreiz skaidrs, ka jātaisa. Jā, pēc tam var teikt, ka kaut kāda bukse izbrāķēta. Šī auto īpašnieks braucis ar principu labot tikai to, ko ieraksta protokolā. Ja ieraksta nav - nav jālabo! Tā ka es uz to auto sludinājumā skatītos kā uz pilnīgi lūzni, kamēr diagnostika Domeniksā un nopietna ritošās daļas pārbaude savā servisā nepierāda pretējo. Piedevām, auto ir no ļoti rūsējošiem gadiem. Rūsa tikai nenāk uz āru, bet pa tādām kā porām sākumā korodē uz iekšu zem krāsojuma. Bija tāds un rūsēja nenormāli, ja ieskatījās. Esmu ļoti skeptisks par to auto un neticu nevienam vārdam sludinājumā.
14. Oktobris 2017, 15:07
Par riepām - Vācijā 8 gadus vecas ir pēdējais brīdis, kad var iziet apskati. Te jau uz pusi vecums pārsniegts. Tātad, liktas max lētas lietotas riepas. Arī īpašnieka attieksmes jautājums!