Publicēt atbildi

Re: Spams: tikko no Vacijas, nekrašenij, polnij farš

20. Jūnijs 2017, 10:08

Parasti bez IAT sensora nekas traks nemainās,ekspermentēju uz bmw kādreiz ar pieslēgtu diagnostiku,cipars protams mainās,bet gaitā atšķirība nebija :D

20. Jūnijs 2017, 10:13

patēriņu ar neietekmē ? :hmz:

20. Jūnijs 2017, 10:21

Reāli patēriņu ietekmē, jo sensors ietekmē gaisa/degvielas proporcijas korekciju. Protams, ka to vēl vada lambda zonde, tāpēc nekur kosmosā parētiņš aizmukt nevar. Bet Statoila solītie 3% var nesanākt. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

20. Jūnijs 2017, 10:34

Negribētos domāt, ka reāli nekādu izmaiņu nav, MB inženieri tak nelika tādu skata pēc :hmz: jāsak meklēt jauns vietā :mhihi:

20. Jūnijs 2017, 11:48

Protams,ka ir viņam sava funkcija,tik tas,ka nav tik krasu izmaiņu kā ,teiksim atvienojot MAF vai Zondi.Muļķi jau viņi nav,ne pa velti tur ielika to IAT sensoru :D

20. Jūnijs 2017, 11:53

bet es viņu neatrodu EPC detaļu sistēmā :doh: :dusma: kāds zina detaļas kodu ?

20. Jūnijs 2017, 13:15

Gunbox,cik skodai zirgu nezinu....bet turbo....es pat iisti nezinu cik tam motoram cilindru..tas par tiem liizingiem un 220 uztureeshanu taisniiba...mees vakar ar swatu filozofeejaam par mogo e39 bmw..ka tur arii aburtais loks sanaak...panjem mogo noperc e39 (kaut vai labu)naudas nav nobrauc vinju.meklee lohu taalaak..un taa vismaz triis reizes.

20. Jūnijs 2017, 16:30

Gunbox, par tām škodām ar mazajiem motoriem nav ilūziju. Motora resurss ap 150 t km un vismaz puse brauc pārkrāsoties jau garantijas laikā (rūsa). Info no cilvēka, kurš ikdienā ņemas ar Škodām un VW.

Pačota nekāda manuprāt, un jauna Škoda ar vairs nemaksā tik maz, lai teiktu, ka tas ir lēts auto :roll:

20. Jūnijs 2017, 21:52

Misters X es tev pilniigi piekriitu..kvalitaates zinjaa jau galiigi vienalga vai skoda vai peugeots……same old garbage....tikai tas ka ziimes mainaas vieniigi ka skodai 1,9 tdi voltvaagena ahuunais motoriitis

20. Jūnijs 2017, 22:00

Nus, man ģimenē ir viens VAGs ar 1,9 TDI..... ir jau ok, bet teikt ka ahūns motors, nevaru. Pēc CDI uz W164 pietrūkst dukas uz LV autobāņa, īpaši jau apdzenot :hvz:
Publicēt atbildi