Publicēt atbildi

Re: Spams: tikko no Vacijas, nekrašenij, polnij farš

19. Jūnijs 2017, 19:50

Man personīgi dēļ mūsu perekupu ieviestās pārdošanas kultūras ir zudusi vēlme pirkt lietotus autiņus. Pie kam 3,14dari ir ne tikai perekupi - melošana par stāvokli un zināmiem defektiem vai sataisīšana priekš pārdošanas un tad jau poh... ir kļuvusi par normālu tirgus sastāvdaļu. Jēga ir pirkt tikai jaunu mašīnu - var būt problēmas arī ar tām, bet vismaz finansiāli tās būs dīlera vai apdrošinātāja problēmas.

19. Jūnijs 2017, 21:47

Kurjer tev mainiities nepiedaavaa?man meeginaaja diskus pret kedaam iemainiit .skrieshanas,es vinjam saku ka man tik daudz disku ka nobraukt nevaru nafig man krosenes tembolji 43 izmeera

19. Jūnijs 2017, 22:05

Privātpersonām jau it kā pirms vasaras būtu bijis jābūt interesei, es te ļoti lēni komerctransportu tirgoju. Šo to uzreiz pagrāba, bet par pārējo interesanti. Pēta 400000 km nobraukušu auto un mēģina piedāvāt 1/3 daļu no cenas, kas ir principā nereāli zema, apdrošinātāji gatavi maksāt daudz vairāk — tad jau labāk no klints nogrūst. Tā ka droši vien rumbulnieki jau ieņēmuši zemo startu uzbrukumā odometram. Vai tad atkal skatās 5 gadus vecu ar 180000 km nobraukumu, bet tur visiem jautājums: "Kāpēc tik daudz?" Bet tas nemaz nav daudz, tas ir pilnīgi normāli kārtīgam komerctransportam Latvijā, piedevām, tie tak klasiskie "Tikko no Vācijas" kilometri, bet te viss pēc CSDD pārbaudāms. Auto, kas ir kaut kur pa vidu t.i. ne baigi jauns un ar nobraukumu virs "Tikko no Vācijas" kaut kā visus interesē mazāk.

19. Jūnijs 2017, 22:14

JM rakstīja:Man personīgi dēļ mūsu perekupu ieviestās pārdošanas kultūras ir zudusi vēlme pirkt lietotus autiņus. Pie kam 3,14dari ir ne tikai perekupi - melošana par stāvokli un zināmiem defektiem vai sataisīšana priekš pārdošanas un tad jau poh... ir kļuvusi par normālu tirgus sastāvdaļu. Jēga ir pirkt tikai jaunu mašīnu - var būt problēmas arī ar tām, bet vismaz finansiāli tās būs dīlera vai apdrošinātāja problēmas.

Šim es vairs pilnībā neticu, vismaz ne Latvijā. Te arī jaunu auto nedrīkst pirkt. Faktiski ieberziens ar diviem pēc kārtas.
Mūsējie dīleri diemžēl nereti strādā roku rokā ar rumbulniekiem un arī uzprogrammēs ko vajag. Man tagad jaunu auto pērkoties nepamestu paranoja to pēc VIN tomēr pārbaudīt starptautiskās datubāzēs, pārbaudīt, kādās valstis tas un cik reizes jau bijis piereģistrēts, atsaucoties uz šī gada skandāliem nozarē. Krietni pabraukātu demo auto arī var mēģināt piedāvāt kā nullīti. Tāpat tagad piedāvā policijas skandāla busiņus — cenas virs līdzīgiem mobilē, kaut motori pārprogrammēti, jebkāda garantija zaudēta, virsbūve saurbta, paneļi sačakarēti. "Detaļās" tiem bija jāaiziet pēc tāda skandāla, bet mums jau arī sabrukušo Maxima joprojām shēmo kā padarīt apdzīvojamu.

19. Jūnijs 2017, 22:30

TrisstaruEDZA rakstīja:Kurjer tev mainiities nepiedaavaa?man meeginaaja diskus pret kedaam iemainiit .skrieshanas,es vinjam saku ka man tik daudz disku ka nobraukt nevaru nafig man krosenes tembolji 43 izmeera

Tik tālu vēl neviens nav ticis :haha:

19. Jūnijs 2017, 22:35

Nu tas bij tad kad pa 10euro cetrus metaala diskus meegjinaaju nogruust.

19. Jūnijs 2017, 22:43

Mizix taa ir domaashana taada …cilveeki grib gadu un nobraukumu nevis staavokli....man e39 bij 410000 kad nopirku un tuuliit 500000 buus un nekaada naida..probleemas ne nobraukums rada a neveiktas apkopes

19. Jūnijs 2017, 22:48

TrisstaruEDZA rakstīja:Mizix taa ir domaashana taada …cilveeki grib gadu un nobraukumu nevis staavokli....man e39 bij 410000 kad nopirku un tuuliit 500000 buus un nekaada naida..probleemas ne nobraukums rada a neveiktas apkopes

Tur jau tā lieta. Tieši šodien ar to 400000 auto gāju tehnisko apskati — būtu rokasbremze abās pusēs strādājusi, būtu balta lapa bez vieniniekiem. Tā rokasbremze būtu sīkums, konkrētajiem vispār slimība, bet kopumā nav nekāda baigā problēma. Saprotu, ka par tādu nobraukumu baidās tie pircēji, kam katru dienu jānobrauc nopietns attālums, bet pārējiem nebūtu ko satraukties. Savukārt, ja pats ar to auto brauc un zini, ka viss kārtībā un remonti reti, tad viss forši.

19. Jūnijs 2017, 22:55

Nu tie pirceeji kuri brauc lielus attaalumus njem jaunas mashiinas ja mashiina tev pelna naudu...liidz ko vinja apstaajas tu saac zaudeet naudu bet taadam ierindas lietotaajam kaa man kuram 25000 apmeeram pa gadu sanaak vot nafig man jauna vajadziiga? Tikai lai kaiminji siekalojaas....ai saputrojushies cilveeki galiigi..

19. Jūnijs 2017, 23:18

TrisstaruEDZA rakstīja:Nu tie pirceeji kuri brauc lielus attaalumus njem jaunas mashiinas ja mashiina tev pelna naudu...liidz ko vinja apstaajas tu saac zaudeet naudu bet taadam ierindas lietotaajam kaa man kuram 25000 apmeeram pa gadu sanaak vot nafig man jauna vajadziiga? Tikai lai kaiminji siekalojaas....ai saputrojushies cilveeki galiigi..

25000 pat ir vēl diezgan daudz Latvijai, vairumam privātpersonu pietiek ar līdz 10000 km gadā. Tad, ja var normāli iziet apskati, vispār nav vērts auto mainīt pret citu, kur nu vēl jaunu.
Publicēt atbildi