Publicēt atbildi

Re: Spams: tikko no Vacijas, nekrašenij, polnij farš

19. Jūnijs 2017, 14:57

Tā kā puse no manis novērotajiem rumbulniekiem ir pusbandīti, šāds bizness ilgi nebūtu veiksmīgs tādam cilvēkam mūsu mazajā miestā, ko saucam par Rīgu, būtu grūti ar drošību utt. :ninja:

19. Jūnijs 2017, 15:15

Tauta, par ko cepiens? Kāds pieprasījums, tādi arī piedāvājumi! :D

Ja tagad godīgs pārdevējs noliktu savā placī divus pēc skata identiskus auto, kur viens maksātu vidējo tirgus cenu, otrs vismaz 30% vairāk un godīgi paziņotu, ka šis dārgākais ir vienkārši labs auto, kuram jebkurā gadījumā ir jānomaina eļļas un pārējās dilstošās lietas, otrs ir konstruktors, kurš tikko atnācis no Lietuvas. Tas dārgākais noteikti noaugtu ar sūnām, bet lētāko pādotu tikai tad, kad sāktu dziedāt slavas dziesmas par to! :shura:

19. Jūnijs 2017, 15:39

Latvijā :roll: tirgus cena ? Nesmīdini :mhihi:

Kā var mobile.de nopistenis (es atvainojos, bet te ir spams) ar 400K uz taho maksāt 8K, bet te, atvests un piereģistrēts jau Latvijā, ar it kā 200K uz taho maksāt 7K ? :smokin:

19. Jūnijs 2017, 15:47

Misters X ne paaraak ierubiju tavaa biznesa idejas skaidrojumaa.....

19. Jūnijs 2017, 15:48

Nē nē, man nav tādas biznesa idejas, pasarg Dievs :shura:

Tikai komentēju Gunbox ideju, ka kāds varētu ņemt un atklāt Rumbulas tumšos auto...

19. Jūnijs 2017, 15:52

un cepiena nav, benzman, te ir spama topiks. Tas tā, ja nepamanīji :P

19. Jūnijs 2017, 17:21

Man arī vajag slavas dziedoni. :D Divi auto labā stāvoklī uz pārdošanu un pat intereses nav. Vai arī vispār patreiz auto tirgū pauze, nevar saprast.

19. Jūnijs 2017, 19:19

Kkaa tirgus apstaajies...es ar nevaru paardot pagaidaam gunbox ko tu labu tirgo?

19. Jūnijs 2017, 19:39

Pff, es pat diskus nevaru pārdot. Visi tikai zvana un saka, ka zvanīs rīt vai parīt. Tad, b**ģ, nafig tu zvani tagad? :haha:

19. Jūnijs 2017, 19:41

Misters X rakstīja:Nu viņi uzstāj, ka esot vispilnākā komplektācija, rūpnīcā esot uzstādīts pilnīgi viss, kas šim modelim esot bijis pieejams.

Gan āda, gan audums un automāts kopā ar manuali.... :pray: Kur tādu atrast.... :pray: :O :pray:
Publicēt atbildi