23. Jūlijs 2013, 21:18
Viņiem jau tur stingras Euro normas un visi kas pirms common-rail ēras diesel un vecie lielie benzīnieki vairs nedrīks normāli piedalīties satiksmē. Tos viņi paši grūž prom. Paliek tikai kolekciju vāģi.
23. Jūlijs 2013, 22:33
swat, tás ir minútes..... es tavá vietá mobilé ieliktu datus, kádu auto velos, ar kádam opcijam utt. Tad, kad tads parádas, tev uz meilu atnak pazinojums, ka tads auto ir tur un tur pardoshana.... pec tam jau 5 minushu laika jaskrien pie telefona un jazvana vacietim.
23. Jūlijs 2013, 22:38
Versipellis rakstīja:sensoru ķīniešveidīgās plastmasas bloka vaina.
Ja mums bloks ar nomaiņu maksās līdz 200 Ls, DE tas pats maksās vairākus tūkstošus EUR, jo tur servisa darbs viens no dārgākajiem pasaulē. Sliktākajā gadījumā te var atrast lietotu kārbu apm. 300-400Ls robežās.
khm khm...cik tas Latvijá maksás ?
23. Jūlijs 2013, 22:40
Nu ar tādām metodēm es auto gadu pirkšu bet auto ir nepieciešams visai drīz jo W124 prasa pēc remontiem un jābrauc man ir katru dienu, darbs tāds.
P.S. Es neesmu izvēlīgs vienkārši gribu nopirkt vienalga kādi aprīkotu zem 3000cm3 par cenu kas nedaudz zem vidējās. Tādi auto ir bet ātri pazūd. Stāv visādi miroņi un dārgais gals.
23. Jūlijs 2013, 22:41
eu nu, biljetes uz Jauno Zvilni jau nopirkat ?
23. Jūlijs 2013, 22:44
Misters X rakstīja:eu nu, biljetes uz Jauno Zvilni jau nopirkat ?

cho cho... a pa cheloveski mozna... neponatja...
23. Jūlijs 2013, 22:45

Šur tur būšu piespiedu kārtā.
23. Jūlijs 2013, 22:47
SWAT`s rakstīja:Nu ar tādām metodēm es auto gadu pirkšu bet auto ir nepieciešams visai drīz jo W124 prasa pēc remontiem un jābrauc man ir katru dienu, darbs tāds.
P.S. Es neesmu izvēlīgs vienkārši gribu nopirkt vienalga kādi aprīkotu zem 3000cm3 par cenu kas nedaudz zem vidējās. Tādi auto ir bet ātri pazūd. Stāv visādi miroņi un dārgais gals.
neesi megjinajis iet pi vadibas un prasit darba auto ?
Savu auto darba jautajumos mociit...mjaaa...un droshi vien atmet amartizacijai santimus....LV darba deveju jaukumi un eetika
23. Jūlijs 2013, 22:47

Biju uz atklāšanu.
23. Jūlijs 2013, 22:48
Mizx rakstīja:Misters X rakstīja:Šur tur būšu piespiedu kārtā.
hmmm........ ar ko tevi piespieda ? Ar Gaisa Spilveniem ? Lateksu? Botoksu ?