Publicēt atbildi

Re: Spams: cik maksā piens litrā ....

30. Marts 2017, 15:17

Ģirts rakstīja:Tu domā to vasku ,kas miksējas kopā ar ūdeni un šauj pa kerheri ārā?tas jā,tas ir kaut kāds speciāls tur,bet kā šampūns bija fairy,tur vairumā pudeles bija :D protams ir viņiem speicāla ķīmija motoram un bitumu noņemšanai,tas gan.Uz lampām spriē speciālu mušu noņēmēju kā viņi saka,visus pielipušos knišļus pēctam var noskalot

Nē. Noskalo ar augstspiediena. Pēc tam nošpricē ar putām un noiet ar švammi. Pēc tam skalo un tad špricē vasku un atkal skalo. Gan jau katrā mojkā pa savam. Citās esmu redzējis, ka vaskošana kā tāda nemaz neeksistē. Citiem pamatīgi spēcīgs vaska izstrādājums, paliek līdzīgi kā pret lietus silikons. Vai arī ņemsim par piemēru pašapkalpošanās mazgātavas. Reizēm vienā otrā tankā nav vispār vaska. Nāk tīrs ūdens vaska režīmā. No 4 reizēm 2x Umaņa gatves Ehrlē esmu uz to uzķēries.

Fairy ir unikāla īpašība nomazgāt visu iepriekš likto vasku.

30. Marts 2017, 21:50

TrisstaruEDZA rakstīja:Blin....a es braukt gribeeju looti tikai nezinu kad mainjas iekriit

Tad jau jāstājas klubā! :mbclubrulz: :mbclubrulz: :mbclubrulz:

31. Marts 2017, 12:05

Hm ....a kaada proceduura ir lai iestaatis? Un kaadi pienaakumi?

31. Marts 2017, 12:37

Atradu sev svētdienas auto

Attēls

31. Marts 2017, 12:39

Kaut kas nav tā ;D

31. Marts 2017, 12:49

TrisstaruEDZA rakstīja:Hm ....a kaada proceduura ir lai iestaatis? Un kaadi pienaakumi?

http://www.mbclub.lv/

spied-par mums -un tur atradīsi anketu, kuru jāaizpilda. Tālāk jau ļaujies notikumiem.

31. Marts 2017, 13:43

Misters X rakstīja:
TrisstaruEDZA rakstīja:Hm ....a kaada proceduura ir lai iestaatis? Un kaadi pienaakumi?

http://www.mbclub.lv/

spied-par mums -un tur atradīsi anketu, kuru jāaizpilda. Tālāk jau ļaujies notikumiem.

Pēc tam jāiziet iesvētības procedūra pie Z.V. ar 2 litriem Jagermeistara. :neticu:

31. Marts 2017, 14:06

Man no Z.V puses nebija nekādas iesvētības :D laikam nebiju penījis :D

31. Marts 2017, 14:17

Tavs laiks vēl nāks :shura:

31. Marts 2017, 16:11

?dedafshina???
Publicēt atbildi