Publicēt atbildi

Re: Spams: cik maksā piens litrā ....

29. Marts 2017, 22:58

TrisstaruEDZA rakstīja:Hm a tu no kurienes zini kaa nagulaku njemt nost? Un vispaar ir speciaali apmaaciiti cilveeki speciaali izveidotaas firmaas

Te jau jautājums par mājas apstākļiem. Firmas par noņemšanu mēdz prasīt vairāk kā par uzlīmēšanu, jo čakarēšanās nopietnāka.
Par nagulakām samācījos pie rumbulas tirgoņiem — auto piekrāsošanas veids, kas gan var nozīmēt arī nosmērēšanos un attiecīgu nost kasīšanu.

29. Marts 2017, 23:28

Nu bet tiiri teoreetiski dabuut taadu firmu un tur meegjinaat vinjaa sarunaat lai kaads paardod kjiimiju un pastaasta kas un kaa..nu vismaz es taa dariitu...

30. Marts 2017, 00:47

TrisstaruEDZA rakstīja:Nu bet tiiri teoreetiski dabuut taadu firmu un tur meegjinaat vinjaa sarunaat lai kaads paardod kjiimiju un pastaasta kas un kaa..nu vismaz es taa dariitu...

Viss beidzas, ka pa draugam atzīstas — nekādu speciālu ķīmiju patiesībā nelietojam, pērkam Drogās Vanish un aiziet. Reāls piemērs no lielas auto mazgāšanas un salonu tīrīšanas firmas...

30. Marts 2017, 06:02

Tagad gan atlausos nepiekrist bij dzeks autoshampuunu nofendereejis no moikas...ar depo autoshampuunu teiis vinaa saliidzinaat nevar...pat pavirshi mazgaajit viss nomazgaajas

30. Marts 2017, 08:31

Bet loģiski. Tur nav laika ķēpāties ar ekoloģiskām vielām uz lēto darbaspēku. Noteikti sliktus darbiniekus tajā koncentrātā arī šķīdina. :D

30. Marts 2017, 08:57

Mana pieredze reāli strādàjot moikā ur tāda,ka lieto tur fairy ;D pastrādāju divas dienas un aizgāju,jo maksā smieklīgi un darbs arī ne priekš manis,tas gan bija gadus atpakaļ,bet tomēr ;D

30. Marts 2017, 09:06

Ko izmanto tajās putu pistolēs? Diez vai Fairy.

30. Marts 2017, 09:17

Tu domā to vasku ,kas miksējas kopā ar ūdeni un šauj pa kerheri ārā?tas jā,tas ir kaut kāds speciāls tur,bet kā šampūns bija fairy,tur vairumā pudeles bija :D protams ir viņiem speicāla ķīmija motoram un bitumu noņemšanai,tas gan.Uz lampām spriē speciālu mušu noņēmēju kā viņi saka,visus pielipušos knišļus pēctam var noskalot

Re: Spams: 17 pavasara mirkļi

30. Marts 2017, 10:16

amis11 rakstīja:Būs mums izbrauciens ar zvaigzni pa Latviju! Iespēja iepazīt visus :)

Sorryyy tauta. Pasākums Ar Zvaigzni pa Latviju pārceļas uz biedru sadaļu!
Ja Tu vēl nēesi MBClub.lv biedrs, tad Tev vēl ir laiks pievienoties mums un doties kopīgā izbraucienā ar savu Mercedes-Benz! :grudaks: :super: :mbclubrulz:

P.S. Amis11, šis komentārs nav domāts Tev! :D

30. Marts 2017, 11:20

Blin....a es braukt gribeeju looti tikai nezinu kad mainjas iekriit
Publicēt atbildi