Publicēt atbildi

vieta kur lamāties!

19. Maijs 2007, 08:30

Laikam nobiedēju blondīni :D ... mersis šo nakti pārdzīvoja neskarts :D ... lab pietiks blondīni kaitināt ... likšu šovakar atkal savā vietā - uz ielas :D

vieta kur lamāties!

19. Maijs 2007, 08:36

Žēl ka šajā forumā nevar labot savu teikto ... tagad sanāk 3x pēc rakstīt

Runājot par to kam ir tiesības tur likt un kam nē ... nu lab viņa to savu Toyotu tur liek katru dienu ... lab es saprastu ka viņa celtu iebildumus ja es tur pāris dienas pēc kārtas būtu mersi licis bet šī man "zīmīti" atstāj jau pirmajā reizē kad noliku tur ... un iebildumus cēlusies mēģinot ar mani parunāt nevis apzīmējot manu vējstiklu ...

Ja jau viņa ar mani negribēja runāt mutiski, tad es ar viņu esmu gatavs runāt ar mentu starpniecību ... būtu pienākusi man klāt vai arī pa logu pateikusi ... "Piedošanu, bet es te parasti lieku savu mašīnu un man ir pagrūti iebraukt Jums blakus" ... protams ka būtu atvainojies un vairs tur neliktu mersi ...

vieta kur lamāties!

19. Maijs 2007, 08:46

[user]145485|Silver_Bimmer|[/user]1. Principā dzīvoklis kurā dzīvoju ir sievas ... viņa te dzīvo visu savu mūžu (18. gadus)
2. Toyotas kundzīte te ievācās tikai pirms kāda gada.
Tā kā teorētiski man būtu lielākas tiesības mašīnu tur likt, jo mana ģimene (precīzāk sieva) te ilgāk dzīvo nekā viņa

tas neko nenozīmē... tiesības jums ir vienādas...

vieta kur lamāties!

19. Maijs 2007, 08:49

[user]145485|Silver_Bimmer|[/user]Runājot par to kam ir tiesības tur likt un kam nē ... nu lab viņa to savu Toyotu tur liek katru dienu ... lab es saprastu ka viņa celtu iebildumus ja es tur pāris dienas pēc kārtas būtu mersi licis bet šī man "zīmīti" atstāj jau pirmajā reizē kad noliku tur ... un iebildumus cēlusies mēģinot ar mani parunāt nevis apzīmējot manu vējstiklu ...

viņa taču ir blondīne... piekāpies.... :lol:

vieta kur lamāties!

20. Maijs 2007, 14:01

Bļins ko darīt ja viens svimpis komā ar lisopēdu noskrāpē autiņa sānus un es viņu esmu pieķēris negadījuma vietā autiņam kasko nav, KO DARĪT??????????/// :cry: :( :cry: :( :cry: :? :cry: :( :x

vieta kur lamāties!

20. Maijs 2007, 15:09

nu ko darīt.. nekā no viņa nepaņemsi manuprāt... vienīgais ko vēl vari izdarīt izsist viņam zobus, vismaz k-kā kaitējums būs atlīdzināts.

vieta kur lamāties!

20. Maijs 2007, 15:12

[user]243726|raigars|[/user]nu ko darīt.. nekā no viņa nepaņemsi manuprāt... vienīgais ko vēl vari izdarīt izsist viņam zobus, vismaz k-kā kaitējums būs atlīdzināts.

sist nedrīkst..... pēc tam var nākties atbildēt likuma priekšā.... :?

vieta kur lamāties!

20. Maijs 2007, 15:16

arī tā var gadīties, bet pāris reizes pa zobiem prasās..

vieta kur lamāties!

20. Maijs 2007, 16:03

Menti bija uzzīmēja samērija! Puisim 60ls par braukšanu dzērumā! Un ja man garīgais būs iesniegšu tiesā, nu to vel redzēs! :(

vieta kur lamāties!

20. Maijs 2007, 23:23

[user]145485|Silver_Bimmer|[/user]1. Principā dzīvoklis kurā dzīvoju ir sievas ... viņa te dzīvo visu savu mūžu (18. gadus)
2. Toyotas kundzīte te ievācās tikai pirms kāda gada.
Tā kā teorētiski man būtu lielākas tiesības mašīnu tur likt, jo mana ģimene (precīzāk sieva) te ilgāk dzīvo nekā viņa

Kaada starpiba, tu tur dzivo nesen, un ipashnieks uz auto esi tu, pofig cik sieva tur ilgi dzivo,
Uzskaiti veel, kursh vairaak ir aizgajis uz poda pa***t, biku stulbi ne.

Ja man pie majas mana vieta noliek es ar pa to cinos, nav ko likt ja nevaja, ja tu noliku mana vieta, vienkarshi uz darbu neaizbrautu, ka visi parejie.

Pats vien vainigs esi, domaa kur liec auto, cienisim arii parejos
Publicēt atbildi