04. Maijs 2007, 00:30
[user]188304|becker|[/user]Nu tā manu mersi šovakar apskādēja viens tipāžs! Neesot mani redzējis nav jau traki bikiņ blakussēdētāja duras un aizmugurējās! Vienīgi čakars ar papīriem tagad! :x EHHHHHHHHHHHHHH tā nu man šovakar negāja! :cry:
04. Maijs 2007, 00:30
[user]188304|becker|[/user]Nu tā manu mersi šovakar apskādēja viens tipāžs! Neesot mani redzējis nav jau traki bikiņ blakussēdētāja duras un aizmugurējās! Vienīgi čakars ar papīriem tagad! :x EHHHHHHHHHHHHHH tā nu man šovakar negāja! :cry:
04. Maijs 2007, 00:31
[user]75137|Bpa4|[/user]
Varbūt būs iemesls pārkrāsot, piemēram, melnā krāsā.
18. Maijs 2007, 21:44
Nu jau kādu labu laiku esmu pārvācies. Vecajā dzīves vietā bija problēma ka mani ieparko. Jaunajā atkal cita.
Tā kā man logi ir uz ielas pusi tad parasti mašīnu lieku uz ielas. Vakar uz ielas nebija vietas ... nu noliku pagalmā. Parasti tajā vietā savu mašīnu liek blondīnes vadīta Toyota Celica. Šoreiz viņas nebija un tāpē noliku mašīnu pagalmā jau stāvošo mašīnu rindas galā - viņas vietā. Nu šodien no rīta dodoties uz darbu iesēžos mersī ... un pamanu ka uz priekšējā stikla kkas uzķēpāts. Uzreiz neiebraucu kas tur ir. Izkāpju paskatos. Blondīne ar lūpu krāsu uzrakstīja "Novāc!". Stūlbā kaza. :arge: :arge: :arge: Nu lab notīrīju. Paņēmu papīru un uzrakstīju "Ja nav kur lūpu krāsu likt tad apzīmē savu mašīnu!"
Nu es tā darbā padomāju ... tas principā bija vandālisms pret manu privātīpašumu un izlēmu viņai izlikt lamatas, jo ja tas atkārtotos es zvanītu pašvaldībniekiem. Braucu mājās ... pataisno pagalmā, pat neskatījos vai uz ielas ir vietas vai nav. Pēc pāris min arī Toyota klāt. Pašas kundzītes ierašanos palaidu garām. Nogāju lejā, šoreiz zīmītes neatstāja. Žēl. Nu nekas toties es darbā jau uzrakstīju un izprintēju šādu zīmīti viņai:
"Ļ. Cien. Toyota Celica īpašniece!
Ar kādām tiesībām Jūs 17. maija vakarā vai naktī uz 18. maiju ar lūpu krāsu uz manas automašīnas vējstikla uzrakstījāt "Novāc!"?
Man ir pilnas tiesības savu automašīnu novietot tajā vietā. Protams izņemot, ja šie daži kvadrātmetri zemes ir Jūsu privātīpašums. Tādā gadījumā lūdzu uzrādiet to apliecinošu dokumentu. Tā kā apšaubu, ka tas ir Jūsu īpašums, tad tā ir mājas iedzīvotāju koplietošanas zeme (šajā gadījumā asfaltēts laukums automašīnu novietošanai) un man, kā mājas iedzīvotājam, ir tiesības uz tās novietot savu automašīnu kad vien gribu un cik ilgi gribu un, protams, ka nākotnē es savu automašīnu novietošu šajā vietā, kad to vēlēšos. Un ja no Jūsu puses atkārtosies šādu "zīmīšu" rakstīšana vai ari savādāk radīsiet kaitējumu manam īpašumam, tad tiks izsaukta pašvaldības policija un Jūs apsūdzēšu vandalismā. Es jau esmu diezgan miermīlīgs cilvēks, bet šādus izgājienus neatstāšu nesodītus (likumīgā veidā). Ja man 18. maija nebūtu jādodas uz darbu, es jau uzreiz būtu izsaucis pašvaldības policiju.
Tā kā iesaku lūpu krāsu un cita veida kosmētikas piederumus izmantot tiem paradzētajās vietās, nevis nodarot kaitējumu citiem.
Ar cieņu Mercedes-Benz īpašnieks
P.S.
Pateicoties šim izgājienam no Jūsu puses, Jūs tiksiet turēta aizdomās par jebkāda cita veida kaitējumiem, kas tiks nodarīti manai mašīnai – vienalga vai tā būs novietota pagalmā vai uz ielas."
Un tagad stāv Toyota ar to zīmīti pie stikla. Nu redzēs kas būs rīt, ja atkal kko pa nakti būs izdomājusi tad sorry.
18. Maijs 2007, 23:54
Īsti nesapratu situāciju, bet radās tikai viens jautājums- a kādas (Uz kāda pamata) tiesības tev bija tur stāvēt..... tev pieder domājamās daļas no zemes vai kā.......Ja tev īpašumā pieder dzīvoklis un domājamās daļas no zemes, tad aptuveni ir skaidrs, bet ja nē...............
19. Maijs 2007, 00:50
Ja pareizi sapratu situaciju- tad Silver_Bimmer bija tiesi tadas pasas tiesibas tur turet savu masinu ka Toyotas kundziitei. Jo pagalms ir paredzets Koplietosanai, ta pagalma majas iedzivotajiem. Ja pagalma pamaz vietas, tad sanak, kas ierodas velak- pats vainigs
.gif)
Vienkarsi cilveki, kas sen tur dzivo, teritoriju ta teikt jau ir sadalijusi un tad peksni jauninais nem un visu izjauc! Toyotas ipasniece sadusmojas

Bet likumiski Silver_Bimmer bij cietusais- apzimetais
19. Maijs 2007, 07:26
Silver_bimer...
teikšu pēc savas pieredzes... Man ar kaimiņiem ir bijušas "milžu cīņas" par to, kurš kur un kā novietos savu ķerru. Pateikšu vienu- tie ir tavi kaimiņi, gandrīz ģimene... nu vajag risināt visu pa labam, ar draudiem par pašvaldības policijām tu neko neatrisināsi!
Likumiski tev ir taisnība, kā jau teica skeram, ja tev pieder tas dzīvoklis, tad tev pieder pie mājas esošā domājamā daļa, bet ja k-dzīte tur savu tojotu novieto jau gadiem ilgi, protams viņa ir šokā, ka kāds mēģina tagad viņu "apdalīt".
19. Maijs 2007, 07:29
[user]85971|dadziic|[/user]Silver_bimer...
teikšu pēc savas pieredzes... Man ar kaimiņiem ir bijušas "milžu cīņas" par to, kurš kur un kā novietos savu ķerru. Pateikšu vienu- tie ir tavi kaimiņi, gandrīz ģimene... nu vajag risināt visu pa labam, ar draudiem par pašvaldības policijām tu neko neatrisināsi!
Likumiski tev ir taisnība, kā jau teica skeram, ja tev pieder tas dzīvoklis, tad tev pieder pie mājas esošā domājamā daļa, bet ja k-dzīte tur savu tojotu novieto jau gadiem ilgi, protams viņa ir šokā, ka kāds mēģina tagad viņu "apdalīt".
Nu bet loģiski...
19. Maijs 2007, 08:29
1. Principā dzīvoklis kurā dzīvoju ir sievas ... viņa te dzīvo visu savu mūžu (18. gadus)
2. Toyotas kundzīte te ievācās tikai pirms kāda gada.
Tā kā teorētiski man būtu lielākas tiesības mašīnu tur likt, jo mana ģimene (precīzāk sieva) te ilgāk dzīvo nekā viņa