24. Septembris 2008, 15:23
Rakt vai nerakt. Neiet runa par naudas daudzumu tur vai te. Runa iet par dzīves kvalitāti. Lai cik daudznaudas Tev būtu Latvijā, "gudro" valsts vadītāju dēļ, vari kļūt par nabagu gada laikā.
24. Septembris 2008, 15:23
[user]188304|becker|[/user]Par demokrātiju- neatceros kurš gudrs vīrs dienās teica "Demokrātija ir sūcs, bet nekā labāka nav izdomāts"
Par partiju esmu zaudējis jebkādu ticību jaunajiem, jo mācoties kopā ar jaunajiem juristiem un runājot ar jaunajiem, uzdodot jautājumu "Vai tiekot pie lielās siles neņems sev arī?" Visi vienā balsī pateica ka vai es stulbs, protams ja iespēja būtu ņemtu"Tā ka man ilūzijas ir zudušas par labāku nākotni, Piedodiet bet tā nu tas ir!
vai tas gadījumā nav Čerčeļa izteiciens?
24. Septembris 2008, 15:27
[user]2|SZ|[/user]Ansi, ārzemēs Tu būsi ārzemnieks, lai ko un kā strādātu.
3 gadi Vācijā mani veduši pie prāta, ka labāk ir rakt te !
tu domā, ka visi tie man pazīstamie cilvēki kas strādājuši ārzemēs melo!
un paziņa, kas anglijā aprecējās, pēc tam atbrauca atpakaļ uz latviju un pēc pus gada saprata, ka te nevar ar bērniem izdzīvot un aizbrauca prom, blefo!
nu beidz
24. Septembris 2008, 15:28
Kanāda būtu interesanti.
Ansi, laipni lūdzu uz lekciju par dzīvošanu anglijā!
[user]466795|Bpa4|[/user]Kanāda būtu interesanti.
kaut vai tikai pārmaiņu pēc
24. Septembris 2008, 15:29
[user]387025|Viks|[/user]Ansi, laipni lūdzu uz lekciju par dzīvošanu anglijā!

es tak teicu, uzraksti te.
24. Septembris 2008, 15:29
[user]387025|Viks|[/user]Ansi, laipni lūdzu uz lekciju par dzīvošanu anglijā!

var dzīvot gan anglijā, gan latvijā! ja nemāk strādāt un runāt, tad nomirs badā kā te, tā tur
24. Septembris 2008, 15:30
ja gribi, labi, vai pietiekami labi var dzīvot jebkur Eiropā un ne tikai, bet pie mums tas ir daudz sarežģītāk ---> daudzu manu draugu atziņas pēc braukšanas ārzemēs, ja neskaitot force majoire, visi kas brauca palika un ir apmierināti, kā ziloņi :!
24. Septembris 2008, 15:31
man Kanādā paziņa dzīvo. Braukā to uz Latviju, to uz Franciju. Padzīvo tur, padzīvo šur. Nekur nejūt diskomfortu un nestreso par mūsu nožēlojamo stāvokli.