Publicēt atbildi

Re: Spams: 17 pavasara mirkļi

27. Februāris 2017, 14:57

Misters X rakstīja:Es jau iedomajos to situāciju, smaidīgs Mīlulītis, viltīgs paupe, pliks soms no pirts ar wodku rokā, un benzman klusām stūrī visu pieraksta :haha:

Nē, nē, protokolēja Aleksejs! :D Savukārt, soms SWATA-m taisīja masāžu, pēc kuras Mīlulītis baidījās ar somu iet pirtī! :haha: :haha: :haha:

27. Februāris 2017, 14:59

Misters X! Es nezinu ko tu tur esi darījis, bet daudzi prasīja par Tevi! :D

27. Februāris 2017, 15:02

Paupe rakstīja:Misters X! Es nezinu ko tu tur esi darījis, bet daudzi prasīja par Tevi! :D

Nopietni ? kur tie gadi ....

tad jau patīkami, ka atcerās mani vēl :sad2:

27. Februāris 2017, 15:03

benzman rakstīja:taisīja masāžu, pēc kuras Mīlulītis baidījās ar somu iet pirtī! :haha: :haha: :haha:

o, tas jau atgādina MB kluba pirtis labākajās tradīcijās ! :super: :haha:

27. Februāris 2017, 15:04

Tu vari pārstāt būt pensionārs un kādu reizi izrauties no ģimenes dzīves? :D Tu daudz ko palaid garām :D

27. Februāris 2017, 15:12

Varu. Tikai tad Jums nāksies daudz (iz)turēt :vabo: :angel:

Bet ja nopietni, tad pagaidām nav man tāda klasiska MB, kuru varu ar lepnumu rādīt pasākumos citiem, ir bik citas prioritātes pašreiz :hmz:

Tas, protams, neizslēdz iespējamību, ka kaut kad drīzā nākotnē atkal kaut kas rādāms parādīsies :hmz:

27. Februāris 2017, 15:56

Misters X rakstīja:Varu. Tikai tad Jums nāksies daudz (iz)turēt :vabo: :angel:

Bet ja nopietni, tad pagaidām nav man tāda klasiska MB, kuru varu ar lepnumu rādīt pasākumos citiem, ir bik citas prioritātes pašreiz :hmz:

Tas, protams, neizslēdz iespējamību, ka kaut kad drīzā nākotnē atkal kaut kas rādāms parādīsies :hmz:

Galvenais nevis Mercedes bet pats cilveks! :super: Uz visiem pasakumiem ir vieta musu mašina, atzimeta ar Z V burtiem!

27. Februāris 2017, 16:08

MB-190 rakstīja:Galvenais nevis Mercedes bet pats cilveks!

+1, bet to jau Z.V. zina, viņš tik tielējās kā jauna meitene. :mhihi:

27. Februāris 2017, 16:25

Cilvēks ir labi, un laba cilvēka vajag daudz (nav mans gadījums :D) bet pats labāk jutīšos, ja pasākumos piedalīšos ar atbilstošu auto ;)

27. Februāris 2017, 16:27

benzman rakstīja:
MB-190 rakstīja:Galvenais nevis Mercedes bet pats cilveks!

+1, bet to jau Z.V. zina, viņš tik tielējās kā jauna meitene. :mhihi:

Nu, nu, es nezinu, vai cilvēki nāks uz mūsu pasākumiem, ja tajos spers pa viņu, ne mašīnu, riepām...
Publicēt atbildi