Publicēt atbildi

vieta kur lamāties!

29. Marts 2007, 16:07

un vispār--moš kāds pateiks priekšā kā kapotu no ārpuses var attaisīt :blush: :whistle: :? :x :(

vieta kur lamāties!

29. Marts 2007, 16:47

ar govskāju!

vieta kur lamāties!

10. Aprīlis 2007, 16:49

Viens jautājums ... kāpē tie "biezie" savām "sievām" un/vai "mīļākajām" pērk kkādus tur džipus bet nevar iemācīt viņām braukt? :pillepalle: :arge: :steering:

Šodien tad nu sanāca to biku izbaudīt ... paldies Dievam vēl uz bembīša nevis uz mersīša :) ...

Tad nu lūk ... mierīgi nogriežos no Miera ielas uz Ēveles ielas ... redzu ka Honda CRV cenšās apgriezties ... nu tur ir vieta kur brauc ārā no pagalma un tā tur cenšās ar pakaļu iebraukt ... nu tas vēl sīkums ... vadītāja skaidri redz ka es nogriežos un ka es gaidot kamēr viņa tur nozudīs no ceļa lēnām braucu (knapi kustos) ... nu labi nogriezās ... es tā kā braucu pa galveno ceļu (vienīgo ielu) uzņemu ātrumu un taisos viņai braukt garām ... neesmu vēl ticis pie 30km/h atzīmes kā dzirdu ka Hondiņa izdomāja nobučot bembi ... :arge: :arge: :arge: Stūlbā kaza neredzēja mani ... piedošanu ... ja knapi redzi pāri stūrei un džipa haubei tad sēdi zapiņā ... tur vsm visu redzēsi ... :arge: :arge: :arge:

Nu nesaprotu viņas domu gaitu ... vsm labi ka bembis nevis mersis ... mersis ta ir zemāks tur viņa ar to savu sasodītu briežu medāmo rīku (dzelza režģi māšīnas priekšā) būtu stiklus izsitusi ...

Un vsp labi ka viņa nebrauca ārā no pagalma ... tur ta būtu ātrums lielāks un tad būtu pat ievainotie ... jo tieši tajā pusē priekšā (pret kurām durvīm bija lielākais trieciens) sēdēja mana sieva, kura ir 4. mēnesī ...

:arge: :arge: :arge: :arge: :arge: :arge: :arge: :arge: :arge: :arge: :arge: :arge: :arge: :arge: :arge: :arge: :arge: :arge: :arge:
Bļe knapi savaldījos (aukstuma dēļ) ... ja nē tad būtu tādas frāzes no manis atskanējušas ka hondai riepas pārsprāktu

Rezultāts ka bembim tagad visas durvis jāmaina :arge: un labās aizmugurējās vsp vaļā nevar dabūt

Stūlbā kaza tāda ... neko citu nevaru pateikt

vieta kur lamāties!

18. Aprīlis 2007, 19:33

Nevaru saprast, vai dusmoties, vai raudāt!!! :arge: :banghead:
Biju diagnostikā, teica, ka viss ir super, nekas nav jāmaina utt. A hu*i man apgriezieni krīt, un gandrīz slāpst nost, kāpēc motors raustas utt.? :arge: Vienkārši besī... Es esmu par 100% pārliecināts, ka patēriņš kā bija 20l/100km, tāds arī ir!!! :banghead: Latvijā nav normālu meistaru, lai šitie p***** sēž mājās un skatās teļuku!!! Rīt braukšu lamāties! Vienkārši nav vārdu! Un vēl noplēsa 43Ls!!! Par to naudu es varēju kaut ko nomainīt! Un lai visi domā, ka esmu stulbs, un mainu visu pēc kārtas, bet tas ir labākais variants, tā vismaz kaut ko var sasniegt, kaut kādus rezultātus!!!!

vieta kur lamāties!

18. Aprīlis 2007, 19:41

Nē laikam tomēr nebraukšu tur! :lol:

vieta kur lamāties!

18. Aprīlis 2007, 19:49

Da nē, serviss ta labs, visi saka, bet nu MAN IR ĪPAŠS GADĪJUMS!!! :banghead:

vieta kur lamāties!

18. Aprīlis 2007, 19:54

nu bljaa, taada shkrobe! Rays atdeva sony cd magji par baltu velti, protams salauztu. Magjis kruts ar 2 displejiem, lielais pat ar vairakaam kraasaam, baigi kruta vinjsh atveras, bet nesleedzaas iekshaa! shon beidzot sataisiija, aizeju pie meistara, a shitais taads prieciigs, saka - Tagad sleedzas iekshaa, radio straadaa, bet diskus nelasa! par remontu nokaasa 10LS! Tipa tur disku lasiitaajam optika pakaljaa! prasiiju vai no kompja CD-Rom nevar panjemt optiku, teica, ka nee! teica ir 2 varianti - jaacer ka mozh kaads atnesiis citu magji uz rezerves daljaam, vai pirkt jaunu kas maksaa liidz 30LS! Pizdata nee? :banghead: :arge:

vieta kur lamāties!

18. Aprīlis 2007, 20:02

[user]26014|Roma|[/user]Nevaru saprast, vai dusmoties, vai raudāt!!! :arge: :banghead:
Biju diagnostikā, teica, ka viss ir super, nekas nav jāmaina utt. A hu*i man apgriezieni krīt, un gandrīz slāpst nost, kāpēc motors raustas utt.? :arge: Vienkārši besī... Es esmu par 100% pārliecināts, ka patēriņš kā bija 20l/100km, tāds arī ir!!! :banghead: Latvijā nav normālu meistaru, lai šitie p***** sēž mājās un skatās teļuku!!! Rīt braukšu lamāties! Vienkārši nav vārdu! Un vēl noplēsa 43Ls!!! Par to naudu es varēju kaut ko nomainīt! Un lai visi domā, ka esmu stulbs, un mainu visu pēc kārtas, bet tas ir labākais variants, tā vismaz kaut ko var sasniegt, kaut kādus rezultātus!!!!

A kur Tu biji?

vieta kur lamāties!

18. Aprīlis 2007, 20:04

BOSCH, Rolis, Čiekurkalnā!

vieta kur lamāties!

18. Aprīlis 2007, 20:09

[user]26014|Roma|[/user]BOSCH, Rolis, Čiekurkalnā!

:clap: :pillepalle: :teeth: atradis uz kurieni brukt - idiotu kantoris
Publicēt atbildi