27. Marts 2007, 10:25
1) Tas zemes pleķis, kas tev ir pretīm durvīm skaitās jau cits īpašums (Priecājies, ja tur drīz vēl vienu māju neuzcels), bet jūsu piemājas zeme ir otrpus mājai līdz pašam ceļam un pat drusku no tā...... bet tas jau ir ielas sarkanajās līnijās.....
PS. Ja tevi interesē, es tev kādreiz parādīšu robežas.....
2) Lai izsauktu pašvaldībniekus, vajag:
- Vai nu piezvanīt uz viņu dežūrdaļu un pasūdzēties.... bet tad parasti ir ilgi jāgaida;
- Vai arī vajag tur galus, tad parasti tas notiek 10-20min laikā.....
3) Tavu a/m numuru var redzēt ne tikai tehniskajā pasē vai uz numura plāksnēm, bet arī uz tehniskās apskates un apdrošināšanas uzlīmēm......
27. Marts 2007, 10:42
Bļin vakar 124T durvis viens gudrinieks ievilka :x
neesot pamanījis ka mašīna aizmugurē :banghead:
Var būt man tikai tā liekas ka 124T nemaz nav tik mazs lai
nepamanītu :banghead: :banghead: :banghead:
Labi vēl ka nedaudz tikai iespieda varbūt paveiksies un bez špakteles iztiksim :x :x :x
Tupie WV- mercedesu bendes :banghead:
27. Marts 2007, 10:43
Uz maniem aicinājumiem līmēt plāksterus viņi ir pietiekami veikli... ir gadījušās situācijas, kur kādam(-iem) nekauņam(-iem) tādi lieti noderēja.
27. Marts 2007, 10:43
līdzjūtības.... kārtējais Latvija braucēju šedevrs :x
27. Marts 2007, 14:21
Fak stulbie kioski. Izdomājuši trijos ņemt pārtraukumu. :x
27. Marts 2007, 14:21
[user]193424|RolandsK|[/user]Fak stulbie kioski. Izdomājuši trijos ņemt pārtraukumu. :x
G klase ņem pārtraukumus ???
27. Marts 2007, 14:28
Nekāda G klase, bet Narvesens un Pluspunkts.
27. Marts 2007, 14:30
[user]193424|RolandsK|[/user]Nekāda G klase, bet Narvesens un Pluspunkts.
Visiem vajag ēst lai gribētos izmantot kanalizāciju un būtu gandarījums par to ka viņi tiešām patērē to par ko itkā maksā! :whistle:
27. Marts 2007, 16:28
bl..d bl..d bl..d šodien galīgi neiet. Saplēsu aizmugurējo lukturi :banghead:
Vienīgais mierinājums, ka bez manis jau iepriekš kāds bija līmējis kopā.
29. Marts 2007, 15:41
nedomāju ka man ar šito vajadzēs-bet nu man ir pieriebies............. :x :x :x :x :x :x palūdzu lai man pārdzen mašīnu uz stāvvietu--a gaismas ta bij atstājuši--nu aķis kaput,mašīna ciet,atslēga nestrādā..........bāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc.................................................
+ ievērtēju kā kāds smuki nošķīlis priekšējo bamperu....................
bāc-nu goda vārds kādam kraut gribas.................. :x :x :x :x :x :x :x :x :x :! :! :! :! :! :! :!