Publicēt atbildi

Sviesta topiks

08. Februāris 2005, 14:36

ehh, zee bee jau :(

Sviesta topiks

08. Februāris 2005, 14:38

Juhūūū!!!!! Es tūlīt braukšu uz Ralfa Šumahera kartingu trasi!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :steering: :flag:

Sviesta topiks

08. Februāris 2005, 20:35

[user]2|SuperZigs|[/user]Juhūūū!!!!! Es tūlīt braukšu uz Ralfa Šumahera kartingu trasi!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :steering: :flag:

Mēs toties braukājam pa Parīze-Dakāra cienīgiem ceļiem :)

Sviesta topiks

08. Februāris 2005, 20:39

[user]2|SuperZigs|[/user]Juhūūū!!!!! Es tūlīt braukšu uz Ralfa Šumahera kartingu trasi!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :steering: :flag:

Nu un? :P Man te kaimiņš uzlējis Veina Grecka hokeja laukumu :D

Sviesta topiks

08. Februāris 2005, 21:14

un spiegu izmanto ka vartu stabinu! ta ari radas teiciens "vartu stabins glabj Lja komandu no ... " :D

Sviesta topiks

08. Februāris 2005, 21:16

[user]425|mipe|[/user]un spiegu izmanto ka vartu stabinu! ta ari radas teiciens "vartu stabins glabj Lja komandu no ... " :D

:D

Sviesta topiks

08. Februāris 2005, 21:23

[user]425|mipe|[/user]un spiegu izmanto ka vartu stabinu! ta ari radas teiciens "vartu stabins glabj Lja komandu no ... " :D

Thank u, thank u very much 8) :D

Sviesta topiks

08. Februāris 2005, 22:06

[user]3727|didi|[/user]Richy, tātad tu esi slimošanai nekam nederīgs... :D tici no tādiem vīrusi bēg, nevis līp klāt :)

Nezinu,man tagad priecāties vai raudāt :) Skolas laikā būtu lielie prieki un šodien uz skolu neietu :D A tagad :cry: Lielā dzīve ;)

Sviesta topiks

08. Februāris 2005, 22:36

:wow:

Sviesta topiks

08. Februāris 2005, 22:37

[user]2|SuperZigs|[/user]

:wow:

Nu,nu? :steering:
Publicēt atbildi