Publicēt atbildi

Re: Spams: atspere ir aiz stūra

12. Februāris 2017, 13:44

salventiy rakstīja:3.0 bezturbo dīzrlis ir ar manuāli. Bet interesanti, ka 2.7cdi, kuram ir tikpat, cik manam 3.0, ir pieejams manuālis, labprāt no tāda uzliktu manuāli.
Man jau tagad ir loti reti, bet jūtami sitieni, un arī slīd ātrumi, tā ka nāve ir laika jautājums.
Neko darīt, nopirku auto, tagad skatīšos. Man nav nav bijis dzīva automāta, abiem auto kārba jau ir bijusi ar defektiem. Un ziemā es nevaru neiemest līkumā, ja ir sniegs. :D pa asfaltu nē, bet ja ir sniegs un ledus, tad 100%. Ņemot vērā, ka man aizmugurē stāv viena vasaras riepa, jo nav naudas uzlikt ziemas riepu. :D

Da labi,ja nav bloķis braukt ar vienu vasareni ir reāli? :D Man ir Nishp Ralli trīs gab,un viena pirelli ,jo vienu nishpu sabojāju,bet nu vienu to vakaru kamēr nebija vienas tās nišpas braucu ar vasaras zapasku,nereāli.... Nu labi,ir reāli bet tas nav nopietni :D

12. Februāris 2017, 13:56

salventiy rakstīja:3.0 bezturbo dīzrlis ir ar manuāli. Bet interesanti, ka 2.7cdi, kuram ir tikpat, cik manam 3.0, ir pieejams manuālis, labprāt no tāda uzliktu manuāli.
Man jau tagad ir loti reti, bet jūtami sitieni, un arī slīd ātrumi, tā ka nāve ir laika jautājums.
Neko darīt, nopirku auto, tagad skatīšos. Man nav nav bijis dzīva automāta, abiem auto kārba jau ir bijusi ar defektiem. Un ziemā es nevaru neiemest līkumā, ja ir sniegs. :D pa asfaltu nē, bet ja ir sniegs un ledus, tad 100%. Ņemot vērā, ka man aizmugurē stāv viena vasaras riepa, jo nav naudas uzlikt ziemas riepu. :D

Protams, ka ar automātu jāmet līkumā kaut pa asfaltu! Tāpēc jau kārbai ir dažādi režīmi, lai tos lietotu! Vienmēr atgādinu, ka automātu nevar nokaut lietojot pareizi, šādi triki kā video sākumā automātam neko nenodara, ja visu nemēģina brutāli izspiest no "D" režīma, bet rīkojas jau atbilstoši katrai kārbai:

MB ir iegājuši vēsturē ar to, ka ir pirmie auto ražotāji, kas WRC posmā uzvarējuši ar automātisko ātrumkārbu, piedevām, ielas versijas, nevis pārbūvētu un pastiprinātu.

12. Februāris 2017, 15:11

Kāds nedala kādu W202 uz daļām?Vajag no M111 nerūsējošā tērauda izplūdes kolektoru,čuguna neder.Vai varbūt kāds zin kādu labu vietu kur to dara Ogre-Rīga posmā un neprasa kosmosu un netirgo resti kopā ar haubi untip tavo?
Kā ir ar automāt kārbām un vadībām,ja swapo no m111 auto uz m104 auto,zinot to,ka vēl ir immo un nekas tā vienkārši nestrādā?Kārbu un kārbas ecu var atstāt to pašu?

12. Februāris 2017, 15:18

Ja kārbas identiskas, tad jā.
Bet Mizx, tad varbūt vaina nav kārbā, bet, piemēram, kārbas spilvens, gumijas mufta uz kardāna?

12. Februāris 2017, 15:24

Ģirts rakstīja:Kāds nedala kādu W202 uz daļām?Vajag no M111 nerūsējošā tērauda izplūdes kolektoru,čuguna neder.Vai varbūt kāds zin kādu labu vietu kur to dara Ogre-Rīga posmā un neprasa kosmosu un netirgo resti kopā ar haubi untip tavo?
Kā ir ar automāt kārbām un vadībām,ja swapo no m111 auto uz m104 auto,zinot to,ka vēl ir immo un nekas tā vienkārši nestrādā?Kārbu un kārbas ecu var atstāt to pašu?

Paliels čakars pāriet no M111 uz M104, ir viens stipri ieildzis projekts padomā, viens te kaut ko taisīja, bet arī baigi nomocījās. MB nav BMW, kur visu var mainīt kā lego. Te pusi mašīnas būtu jāpārlasa, lētāk nopirkt uzreiz citu. Elektronika ir diena pret nakti, kārba jāliek cita, kardāns cits, reduktors cits, pusasis citas, bremzes citas, ABS sistēma arī visticamāk rezultātā būtu jānomaina...
Pēdējo reizi laboja Mizx - 12. Februāris 2017, 15:27, kopā labots 1 reizi.

12. Februāris 2017, 15:26

salventiy rakstīja:Ja kārbas identiskas, tad jā.
Bet Mizx, tad varbūt vaina nav kārbā, bet, piemēram, kārbas spilvens, gumijas mufta uz kardāna?

Kārbas spilvens radīs vibrācijas un trokšņus. Gumijas muftu tak viegli apskatīt un novērtēt stāvokli... Pārējais tikai ekspluatācija, neprašas kārbu var iznīcināt vienā burnautā.

12. Februāris 2017, 15:30

Mizx rakstīja:
Ģirts rakstīja:Kāds nedala kādu W202 uz daļām?Vajag no M111 nerūsējošā tērauda izplūdes kolektoru,čuguna neder.Vai varbūt kāds zin kādu labu vietu kur to dara Ogre-Rīga posmā un neprasa kosmosu un netirgo resti kopā ar haubi untip tavo?

Paliels čakars pāriet no M111 uz M104, ir viens stipri ieildzis projekts padomā, viens te kaut ko taisīja, bet arī baigi nomocījās. MB nav BMW, kur visu var mainīt kā lego. Te pusi mašīnas būtu jāpārlasa, lētāk nopirkt uzreiz citu. Elektronika ir diena pret nakti, kārba jāliek cita, kardāns cits, reduktors cits, pusasis citas, bremzes citas, ABS sistēma arī visticamāk rezultātā būtu jānomaina...

Nu tieši tā jau biju izpētijis,ka galīgā pī tas ir,bet nu ja ieceļ donoru tad jau var salikt :D īsāk sakot ja nav donora,kurš ir tā paša gada,tad nav ko čakarēties.

12. Februāris 2017, 15:38

Ģirts rakstīja:

Da labi,ja nav bloķis braukt ar vienu vasareni ir reāli? :D Man ir Nishp Ralli trīs gab,un viena pirelli ,jo vienu nishpu sabojāju,bet nu vienu to vakaru kamēr nebija vienas tās nišpas braucu ar vasaras zapasku,nereāli.... Nu labi,ir reāli bet tas nav nopietni :D

Man ir vienāds platums un puslīdz svaiga vasarene, uz zemiem apgriezieniem ir sūdīgi, bet tiklīdz ieber, abas sāk kast un aiziet. :D Sūdīgi ir tikai grimstošā sniegā, pārejais easy. :D

12. Februāris 2017, 15:46

Salventiy, samaini savu w210 uz šito. Izskatās dzīvāks. :baigais: https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/mercedes/e250/bnkli.html

By the way, esmu golfam iepircis diskus. Izrādās, tie ir kaut kādi Remotec diski (kruti? vai arī nē?) Bet man interesē vāciņi... Kur lai dabū? :hvz: :D

Tie diski izskatās aļa šitādi

Attēls

12. Februāris 2017, 16:40

Ģirts rakstīja:
Mizx rakstīja:

Nu tieši tā jau biju izpētijis,ka galīgā pī tas ir,bet nu ja ieceļ donoru tad jau var salikt :D īsāk sakot ja nav donora,kurš ir tā paša gada,tad nav ko čakarēties.

Ir slikta pieredze arī domājot, ka tas pats gads visu atrisinās. Neatrisināja, kaut atšķirība ir pāris mēneši. Vēl jau jāatceras, ka MB elektroniku mēdza likt paralēli atšķirīgu gan no Siemens, gan Bosch, kas nav tieši savietojamas. Tad donors pirms iegādes jau reizinātājos jāizjauc... MB ideāli ir augsta precizitāte visu pērkot pēc kodiem, pēc VIN, datubāzes detaļām domāju, ka labākās starp visiem auto ražotājiem. Bet savstarpēja aizvietojamība starp detaļām daudz grūtāka kā citiem ražotājiem, jāzina n-tie knifi, ja negribas vai nevar atrast detaļu 1:1 pēc koda.
Publicēt atbildi