12. Februāris 2017, 13:44
salventiy rakstīja:3.0 bezturbo dīzrlis ir ar manuāli. Bet interesanti, ka 2.7cdi, kuram ir tikpat, cik manam 3.0, ir pieejams manuālis, labprāt no tāda uzliktu manuāli.
Man jau tagad ir loti reti, bet jūtami sitieni, un arī slīd ātrumi, tā ka nāve ir laika jautājums.
Neko darīt, nopirku auto, tagad skatīšos. Man nav nav bijis dzīva automāta, abiem auto kārba jau ir bijusi ar defektiem. Un ziemā es nevaru neiemest līkumā, ja ir sniegs.pa asfaltu nē, bet ja ir sniegs un ledus, tad 100%. Ņemot vērā, ka man aizmugurē stāv viena vasaras riepa, jo nav naudas uzlikt ziemas riepu.
Man ir Nishp Ralli trīs gab,un viena pirelli ,jo vienu nishpu sabojāju,bet nu vienu to vakaru kamēr nebija vienas tās nišpas braucu ar vasaras zapasku,nereāli.... Nu labi,ir reāli bet tas nav nopietni
12. Februāris 2017, 13:56
salventiy rakstīja:3.0 bezturbo dīzrlis ir ar manuāli. Bet interesanti, ka 2.7cdi, kuram ir tikpat, cik manam 3.0, ir pieejams manuālis, labprāt no tāda uzliktu manuāli.
Man jau tagad ir loti reti, bet jūtami sitieni, un arī slīd ātrumi, tā ka nāve ir laika jautājums.
Neko darīt, nopirku auto, tagad skatīšos. Man nav nav bijis dzīva automāta, abiem auto kārba jau ir bijusi ar defektiem. Un ziemā es nevaru neiemest līkumā, ja ir sniegs. :D pa asfaltu nē, bet ja ir sniegs un ledus, tad 100%. Ņemot vērā, ka man aizmugurē stāv viena vasaras riepa, jo nav naudas uzlikt ziemas riepu. :D
12. Februāris 2017, 15:11
12. Februāris 2017, 15:18
12. Februāris 2017, 15:24
Ģirts rakstīja:Kāds nedala kādu W202 uz daļām?Vajag no M111 nerūsējošā tērauda izplūdes kolektoru,čuguna neder.Vai varbūt kāds zin kādu labu vietu kur to dara Ogre-Rīga posmā un neprasa kosmosu un netirgo resti kopā ar haubi untip tavo?
Kā ir ar automāt kārbām un vadībām,ja swapo no m111 auto uz m104 auto,zinot to,ka vēl ir immo un nekas tā vienkārši nestrādā?Kārbu un kārbas ecu var atstāt to pašu?
12. Februāris 2017, 15:26
salventiy rakstīja:Ja kārbas identiskas, tad jā.
Bet Mizx, tad varbūt vaina nav kārbā, bet, piemēram, kārbas spilvens, gumijas mufta uz kardāna?
12. Februāris 2017, 15:30
Mizx rakstīja:Ģirts rakstīja:Kāds nedala kādu W202 uz daļām?Vajag no M111 nerūsējošā tērauda izplūdes kolektoru,čuguna neder.Vai varbūt kāds zin kādu labu vietu kur to dara Ogre-Rīga posmā un neprasa kosmosu un netirgo resti kopā ar haubi untip tavo?
Kā ir ar automāt kārbām un vadībām,ja swapo no m111 auto uz m104 auto,zinot to,ka vēl ir immo un nekas tā vienkārši nestrādā?Kārbu un kārbas ecu var atstāt to pašu?
Paliels čakars pāriet no M111 uz M104, ir viens stipri ieildzis projekts padomā, viens te kaut ko taisīja, bet arī baigi nomocījās. MB nav BMW, kur visu var mainīt kā lego. Te pusi mašīnas būtu jāpārlasa, lētāk nopirkt uzreiz citu. Elektronika ir diena pret nakti, kārba jāliek cita, kardāns cits, reduktors cits, pusasis citas, bremzes citas, ABS sistēma arī visticamāk rezultātā būtu jānomaina...
īsāk sakot ja nav donora,kurš ir tā paša gada,tad nav ko čakarēties.
12. Februāris 2017, 15:38
Ģirts rakstīja:salventiy rakstīja:3.0 bezturbo dīzrlis ir ar manuāli. Bet interesanti, ka 2.7cdi, kuram ir tikpat, cik manam 3.0, ir pieejams manuālis, labprāt no tāda uzliktu manuāli.
Neko darīt, nopirku auto, tagad skatīšos. Man nav nav bijis dzīva automāta, abiem auto kārba jau ir bijusi ar defektiem. Un ziemā es nevaru neiemest līkumā, ja ir sniegs.pa asfaltu nē, bet ja ir sniegs un ledus, tad 100%. Ņemot vērā, ka man aizmugurē stāv viena vasaras riepa, jo nav naudas uzlikt ziemas riepu.
Da labi,ja nav bloķis braukt ar vienu vasareni ir reāli?Man ir Nishp Ralli trīs gab,un viena pirelli ,jo vienu nishpu sabojāju,bet nu vienu to vakaru kamēr nebija vienas tās nišpas braucu ar vasaras zapasku,nereāli.... Nu labi,ir reāli bet tas nav nopietni
Sūdīgi ir tikai grimstošā sniegā, pārejais easy.
12. Februāris 2017, 15:46
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/mercedes/e250/bnkli.html

12. Februāris 2017, 16:40
Ģirts rakstīja:Mizx rakstīja:Ģirts rakstīja:Kāds nedala kādu W202 uz daļām?Vajag no M111 nerūsējošā tērauda izplūdes kolektoru,čuguna neder.Vai varbūt kāds zin kādu labu vietu kur to dara Ogre-Rīga posmā un neprasa kosmosu un netirgo resti kopā ar haubi untip tavo?
Paliels čakars pāriet no M111 uz M104, ir viens stipri ieildzis projekts padomā, viens te kaut ko taisīja, bet arī baigi nomocījās. MB nav BMW, kur visu var mainīt kā lego. Te pusi mašīnas būtu jāpārlasa, lētāk nopirkt uzreiz citu. Elektronika ir diena pret nakti, kārba jāliek cita, kardāns cits, reduktors cits, pusasis citas, bremzes citas, ABS sistēma arī visticamāk rezultātā būtu jānomaina...
Nu tieši tā jau biju izpētijis,ka galīgā pī tas ir,bet nu ja ieceļ donoru tad jau var salikt :D īsāk sakot ja nav donora,kurš ir tā paša gada,tad nav ko čakarēties.