Publicēt atbildi

Re: Spams: atspere ir aiz stūra

08. Janvāris 2017, 14:29

Iespejams kvelsveces beigtas, jo ne paneli rada, ne ar kompi ja beigtas.

Re: Spams: ziemas riepu glaudīšana

11. Janvāris 2017, 16:36

Artūrs rakstīja:Visas manas lētās ķīniešu led lampiņas ar iebūvēto pretestību, kuras pasūtīju, izrādījās pilnīgi mēsli.
Mēģināšu sūtīt kaut kādas zīmola (Osram, Philips), kuras nenāk ar pretestību, bet ir ar 5 un vairāk gadu ražotāja garantiju. Pretestības ielikšu pats. Tās izskatās daudz kvalitatīvākas un no citiem materiāliem, kā arī ar kaut kādiem dzesējošiem elementiem.

vēlētos dzirdēt turpmāku iznākumu šim. blinko tie s^da ledi pēc pārs nedēļu lietošanas.

Re: Spams: ziemas riepu glaudīšana

11. Janvāris 2017, 21:21

Artos rakstīja:
Artūrs rakstīja:Visas manas lētās ķīniešu led lampiņas ar iebūvēto pretestību, kuras pasūtīju, izrādījās pilnīgi mēsli.
Mēģināšu sūtīt kaut kādas zīmola (Osram, Philips), kuras nenāk ar pretestību, bet ir ar 5 un vairāk gadu ražotāja garantiju. Pretestības ielikšu pats. Tās izskatās daudz kvalitatīvākas un no citiem materiāliem, kā arī ar kaut kādiem dzesējošiem elementiem.

vēlētos dzirdēt turpmāku iznākumu šim. blinko tie s^da ledi pēc pārs nedēļu lietošanas.

Jau rakstīju — Osrami, Philipi degot ārā, jo nepanesot mitrumu, kondensātu lukturos šādos laikapstākļos. Jāņem tādi, kas mitrumizturīgi, bet tie tad atkal jāskatās starp ķīniešiem.

12. Janvāris 2017, 09:58

pamēģināju jau vairākus ķīniešus. tepat Vienības gatves bodē iepirktie neizturēja pat nedēļu. ebay iepirktie turās jau pārs nedēļas, bet sāk blinkot numura apgaismojums un gabarītiem ar sāk čakarēties. iepirku ar reizi vairākas vienības, tik mainīt katru nedēļu ar :amurs:

12. Janvāris 2017, 11:51

Nez... es S211 LED neesmu licis, bet S124 un Chevy man stāv jau 2 gadus ebay ķīna un nekas vēl nav izdedzis. Lai gan ārā izmantoju tikai nr. apgaismojumam. Varētu būt ka spriegums staigā ka deg ārā.....

15. Janvāris 2017, 22:53

Vēlos uzrunāt visus S124 īpašniekus kuriem bagāžniekam nestrādā "soft close", droši vien ir nobeidzies motors un vajag jaunu. Tātad, cītīgi meklējot interneta dziļumos esmu atradis vajadzīgo motoru ar visiem pareizajiem izmēriem, vienīgi nezinu cik RPM jābūt, šim ko atradu ir 14000rpm, domāju derēs.
Man kāreiz ir Johnson ražojums.
https://www.aliexpress.com/item/1pc-555 ... 9c87174b36

16. Janvāris 2017, 01:15

Man strādā tādēļ nekad neesmu interesējies par tā uzbūvi.

16. Janvāris 2017, 08:47

Tomas_Kayn rakstīja:Vēlos uzrunāt visus S124 īpašniekus kuriem bagāžniekam nestrādā "soft close", droši vien ir nobeidzies motors un vajag jaunu. Tātad, cītīgi meklējot interneta dziļumos esmu atradis vajadzīgo motoru ar visiem pareizajiem izmēriem, vienīgi nezinu cik RPM jābūt, šim ko atradu ir 14000rpm, domāju derēs.
Man kāreiz ir Johnson ražojums.
https://www.aliexpress.com/item/1pc-555 ... 9c87174b36

Tom, kāpēc Tu vienmēr izvēlies sarežģītāko ceļu? Vai tad nevar kur šrotā dabūt citu pogu? :D

16. Janvāris 2017, 12:42

benzman rakstīja:Tom, kāpēc Tu vienmēr izvēlies sarežģītāko ceļu? Vai tad nevar kur šrotā dabūt citu pogu? :D

Te ar pogu nebūs līdzēts, mehānisms ir labs viss strādā, tik motors nobeidzies.

Attēls

16. Janvāris 2017, 13:20

Nu es jau domāju, pogu ar visu motoriņu! :D
Publicēt atbildi