Publicēt atbildi

Re: Spams: ziemas riepu glaudīšana

09. Decembris 2016, 15:23

Es skatos, ka Tevi visādi lūžņi vilina. :amurs:

09. Decembris 2016, 15:33

Es jau šai sakarā nesen minēju, ka vinš divus gadus meklēja mersedesu. Tur bija 201, 124, kupeja un pat 140. Cilvēki komentāriem iztērēja simtiem cilvēkstundu. Tomēr neskatoties uz to viņš nopirka BMW 316i. Es biju vienkārši šokā!

09. Decembris 2016, 15:34

salventiy rakstīja:Ko domājat, broļukas, kad pārdošu bembi, ja tāds brīnums notiks, ir vērts ņemt šo te - https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... cjngi.html

Pat no telefona redzams, ka auto stipri sists un ļoti pa lēto labots. Aizdomas, ka varētu būt ļoti slikta izvēle.

09. Decembris 2016, 15:35

Katram pašam ir jāiziet savs grābekļu lauks. :mhihi:

09. Decembris 2016, 15:38

gunbox rakstīja:Mizx
Es no elektronikas nekā nejēdzu. Iedomājos, ka rezistors ir izlīdzinātājs. Doma bija par sprieguma izlīdzinātāju. Auto tie 12V nav statiski, bet lēkā, tāpēc arī deg laikā.

Ja spriegums lēkā, tad jebkuras spuldzes deg laukā, mašīnai vēl visa elektronika juktu prātā un, piemēram, ABS nestrādātu jau pirms spuldzes izdegtu. Rezistors ir pretestība, ko lodēja un lodē lētajām LED, lai auto nerādītu kļūdu par izdegušām spuldzēm.

09. Decembris 2016, 15:42

Skaidra bilde, šī kupeja nebūs priekš manis. :D Pagaidām uzlika acs uz vienu pārmetinātu w210 om606. :D

10. Decembris 2016, 12:30

salventiy rakstīja:Skaidra bilde, šī kupeja nebūs priekš manis. :D Pagaidām uzlika acs uz vienu pārmetinātu w210 om606. :D

Jēziņ, take a chill pill ar tiem w210, man ar gribas, bet ar prātu saproti, ka tie rūsas apsēstie miroņi ir jāizslēdz, bet labs w210 ir kā adata siena kaudzē :haha: Paskaties kādu w202 , tie tagad ir zemās cenās pat normālā stāvoklī, manuprāt. :hvz:

10. Decembris 2016, 12:37

Mani dzīve māca, māca, bet galvā man kā Homēram, pērtiķis sit šķīvjus. :haha:
Pagaidām tāpat bembis nav pārdots, līdz ar to, pagaidām, varu tikai zīlēt. :ninja:

10. Decembris 2016, 12:44

salventiy rakstīja:Mani dzīve māca, māca, bet galvā man kā Homēram, pērtiķis sit šķīvjus. :haha:
Pagaidām tāpat bembis nav pārdots, līdz ar to, pagaidām, varu tikai zīlēt. :ninja:

mēs jau te tādi divi gudrie, vinam golps, otram bīmers :haha:

10. Decembris 2016, 15:19

Rūsas ziņā starp W202 un W210 nav pilnīgi nekādas atšķirības - tie ir pilnīgi vienādi auto.
Publicēt atbildi