Publicēt atbildi

Re: Spams: ziemas riepu glaudīšana

29. Novembris 2016, 09:44

Mipe, smelies iedvesmu saviem krēsliem :haha:

29. Novembris 2016, 21:45

Misters X rakstīja:Mipe, smelies iedvesmu saviem krēsliem :haha:

Attēls

30. Novembris 2016, 13:45

Kāds varbūt zin, kur Rīgā var izvilkt buktes virsbūvei? Ir samīcīts slieksnis, vajadzētu iztaisnot. Skatos ssā sludinājumus, kaut kā neviens neuzrunā.

30. Novembris 2016, 17:54

šitie metīs kļūdu, ja ieliks gabarītos?

30. Novembris 2016, 18:31

Domāju, ka jā. Vajag lielāku pretestību vadā ielodēt, vai led lampiņas jau ar iebūvētu.

01. Decembris 2016, 17:16

Es visu sasaistu ar MB. :baigais: Un nopirecajos, ka šodien TA man tikai numuriņš 201, tikai trūka indeksa W. :haha:
Lai nu kā, jaunā uzlīme dabūta, un var tirgot. :super: :baigais:
Attēls

02. Decembris 2016, 00:03

Kādam ir bijusi darīšana ar mb un poly buksēm uz tā?Izbirusi aizm. pusrāmja priekšējā bukse,par cik tūļu man jēdzīgu piekares darbiem nav,skatos uz poli,jo cik ar tiem pieredze,iet iekšā daudz vienkāršāk.pasūtiju adpartos strongflexus,bet domāju varbūt te ir kādas atsauksmes par to.

02. Decembris 2016, 13:37

Ģirts rakstīja:Kādam ir bijusi darīšana ar mb un poly buksēm uz tā?Izbirusi aizm. pusrāmja priekšējā bukse,par cik tūļu man jēdzīgu piekares darbiem nav,skatos uz poli,jo cik ar tiem pieredze,iet iekšā daudz vienkāršāk.pasūtiju adpartos strongflexus,bet domāju varbūt te ir kādas atsauksmes par to.

Aizmugurējā pusrāmja bukses ir maināmas ļoti reti. :hvz:
Pieņemu, ka izbirusi ir oriģinālā. Neredzu jēgu, tur likt kādas paštaisītas - cietākas bukses. Ar cietākām buksēm tikai iegūsi vairāk sitienu no balstiekārtas uz virsbūvi un citas problēmas. Ja apskatīsies uzmanīgāk, tad oriģinālās nav pilnībā pildītas ar gumiju, tieši lai būtu palielināta kustība/sitienu slāpēšana.

03. Decembris 2016, 00:04

Tas viss ir skaidrs,ierasta prakse uz BMW automašīnām ar poliuretāna buksēm,tur nekas manāmi neizmainijās auto cietībā,tik palika stingrāks un patīkamāk vadāms.Vienkārši domāju,varbūt kāds ir licis un zin kā tur ir,der smuki jeb ne?Visādi gadās,šīs diezgan lēti sanāk,tāpēc jau adpartos uzsūtiju http://www.strongflex.eu/en/w201/1628-1 ... 21986.html
Kad atnāks un sākšu skrūvēt virsū iemetīšu atskaiti forumā,jo nu reāli zvaniju savam detaļu piegādātājam un šis saka ir 16eur komplekts(pārāk labi izklausas,lai ticētu...chaina :D) un lemforders pa 50eur.Par cik šitās poli ,vismaz uz bembja,varēja salikt bez jebkādiem spectūļiem,tad mēģināšu.
Bet,orģinālās gadijumā nav pildītas ar eļļu?Tobiš hidrauliskās bukses kaut kādas?

05. Decembris 2016, 08:58

Pusrāmim nav eļļas buksēs.
Publicēt atbildi