29. Novembris 2008, 12:59
[user]398|Renoir|[/user]Noskatījos mājās to Max Payne.
Vai nu esmu uz vecumu kļuvis gudrāks vai arī tieši otrādi.
Likās pilnīgs mēsls. Stulba filma, nekas pat īpaši neaizrāva.
Ir dzirdēts arī, ka citi cilvēki uzskata, ka "lielais ekrāns nogalināja maksi".
Nezinu, tāds Underworld 1 un 2 (kaut kādā mērā līdzīga filma) likās daudz foršāks.
piekrītu, mēsls
29. Novembris 2008, 13:01
Body of Lies ... interesanti
01. Decembris 2008, 09:54
Perevoz4ik 3.interesnij moment kogda Audi 8 s MB W211 vedut borbu netolko na wose no i v lesu.pobedu oder;zalo konewno Audi :evil:
01. Decembris 2008, 10:12
[user]173655|vabo|[/user]Perevoz4ik 3.interesnij moment kogda Audi 8 s MB W211 vedut borbu netolko na wose no i v lesu.pobedu oder;zalo konewno Audi :evil:
W211 horosho kroshil etot les 8D :evil:
01. Decembris 2008, 10:22
SZ, pagaidi, lai paklāji izsmird un gan jau ka mudaki iemācīsies gaismu izslēgt. Ar krēsliem gan tā švakāk...
01. Decembris 2008, 18:03
Dokumentala - Stalingrad .. 3 daljas ... skatams gabals .. ww2 faniem iesaku .. filma cilveki kas to visu pardzivoja stasta kur un ka tas pasakums notika .utt ..
Viens no stastitajiem stasta kaa megjinajis palidzet kadam civekam kursh izskatijies pec Jeezus .. varbut no shii stastijuma ari izriet joks ka Jeezus ir reali eksistejis un gajis boja 42 pie Stalingradas ..
Falshivomonet4iki. ( die falscher) - 40 gadi .. filma par naudas viltotajiem konc nometne ... man likas skatams gabals .. ww2 faniem iesaku
Max Payne .. nez pat man ka geima fanam nelikas nekas saistosh .. noskatities var bet nekas vairak .. Man vismaz liekas ka pagaidam vieniga filma kas taisita pec speles sizeta un bija labs gabals - pirmais Resident Evil
02. Decembris 2008, 11:10
Iesaku visiem noskatīties filmu Ienaidnieks Nr 1!
Labi aktieri, dulli personāži un iteresants sižets! Man ļoti patika, skatījos ar vaļēju muti!
02. Decembris 2008, 11:13
[user]387025|Viks|[/user]Iesaku visiem noskatīties filmu Ienaidnieks Nr 1!
Labi aktieri, dulli personāži un iteresants sižets! Man ļoti patika, skatījos ar vaļēju muti!

Jā, tā ir laba :iagree: Un atšķirībā no pajēlā MaxPayna, te viss ir uz patiesiem notikumiem
02. Decembris 2008, 11:29
[user]238181|MAX_BND|[/user]Dokumentala - Stalingrad .. 3 daljas ... skatams gabals .. ww2 faniem iesaku .. filma cilveki kas to visu pardzivoja stasta kur un ka tas pasakums notika .utt ..
Viens no stastitajiem stasta kaa megjinajis palidzet kadam civekam kursh izskatijies pec Jeezus .. varbut no shii stastijuma ari izriet joks ka Jeezus ir reali eksistejis un gajis boja 42 pie Stalingradas ..
Falshivomonet4iki. ( die falscher) - 40 gadi .. filma par naudas viltotajiem konc nometne ... man likas skatams gabals .. ww2 faniem iesaku
Tas izklausās pēc fat.lv repertuāra. Es ilgi domāju, vai ņemt to Stalingradas filmu vai nē... Tā jau pirms gada parādījās pie apvāršņa.
Par viltotājiem man ir interesanta dokumentālā filma. Šie viltoja angļu mārciņas un bija doma izkaisīt tās virs Anglijas, lai radītu milzīgu inflāciju un ekonomikas krīzi. Beigās tomēr tā nedarīja un SS vadība to naudu izmantoja kara iepirkumiem un citām lietām.
02. Decembris 2008, 13:24
Tas izklausās pēc fat.lv repertuāra. Es ilgi domāju, vai ņemt to Stalingradas filmu vai nē... Tā jau pirms gada parādījās pie apvāršņa.
Par viltotājiem man ir interesanta dokumentālā filma. Šie viltoja angļu mārciņas un bija doma izkaisīt tās virs Anglijas, lai radītu milzīgu inflāciju un ekonomikas krīzi. Beigās tomēr tā nedarīja un SS vadība to naudu izmantoja kara iepirkumiem un citām lietām.
Jap .. FAT.lv
Domaju ir verts noskatities to dokumentalo ..
Tas pasakums ar naudas viltoshanu saucas operacija -Bernhards laikam .. ir shis tas lasiits arii ..