26. Marts 2007, 19:46
:banghead: tie pamuļ..., idi..., stulb... visam pagalmam salīmēja "reklāmas".... :cry: Pilnīgi vai kaut raudi... :cry:
Es saprotu, ka zaļajā zonā nedrīkst parkoties, bet .... c`mon... kur tad lai parkojas... tie kas ir pie manis bijuši zin... Sabūvēti 10 korpusi, stāvvietas- nevienas... tik tādas pašauras asfaltētas celītes pa kurām izbraukt cauri. nu un visi tā arī pusmašīnu iebrauc "zaļajā zonā" (kura pēdējos 10 gadus točna nav bijusi zaļa). Un neko nevaru apstrīdēt... nu ir tam pim... milicim taisnība,- likums tāds ir un viņš ir tiesīgs pārkāpēju sodīt... Bet c`mon.. varbūt sākumā pašvaldība varētu padomāt par tiem iedzīvotājiem, kuri pārvietojas ar a/m un tad sodīt.... :x
26. Marts 2007, 20:11
Cik esmu dzirdējis, tad parasti salīmē tos papīrus, tad, kad kāds pasūdzās un piezvana pašvaldībniekiem. Es nesen biju pie krusttēva. Tur arī visa sēta pilna ar auto pa tipa zaļo zonu salikta. Bet reāli, kur nolikt mašīnu, nepārkāpjot noteikumus, nav.
26. Marts 2007, 20:14
es tak tā pat nezinu, kurš varēja izsaukt mentus... es dzīvoju te jau 6 gadus un nekad neviens ments te nav bijis... ā, bija gan... kaimiņmājā ģimenes skandāls...
26. Marts 2007, 20:23
Aizpagaišgad aizbraucu uz copi,tur kur Juglas upe ietek Juglas ezerā.Skaitās jau neapdzīvota teritorija.Pēc CSN neapdzīvotā vietā auto kreisajā ceļa pusē stāvēt aizliegts.A ceļš tur tāds,ka samainīties nav iespējams,tāpēc katrs noliek kur pagadās.Tā sanāca arī man-kreisajā pusē.Nu protams,pēc neilga laika klāt zaļie,saka tā-ne tur novietots auto,vispār zaļā zona skaitās,bojājot dambi u.t.t.Es saku lai raksta protokolu(protams negribīgi tas tiek darīts).Dod man to parakstīt,es saku,ka uzzīmētais plāns ir ļoti nepilnīgs.Menti-kas? Saku,ka plānā nav iezīmēta viņu mašīna,jo rakstot protokolu,viņa bez ieslēgtām bākugunīm stāvēja aiz mana auto,tādejādi arī pārkāpj CSN.Teicu ,ka man liecinieki ir-visa upes mala nosēta ar makšķerniekiem.Ar to viss arī beidzās.
26. Marts 2007, 20:39
Pašvaldība uz šīm sētām brauc tikai pēc kāda iedzīvotāja izsaukuma- gribi kādam sataisīt ziepes, piezvani uz Pašvaldības policijas Ceļu policijas nodaļu (Kas starp citu bācējas tev kaimiņos Viestura prospektā) un šiem ir jāatsaucas uz iesniegumu.....
26. Marts 2007, 20:43
Ja ir iesniegums, tad jābūt iesnieguma rakstītājam... un to tak var izlasīt... kurš to rakstījis... :evil:
26. Marts 2007, 20:44
[user]85971|dadziic|[/user]Ja ir iesniegums, tad jābūt iesnieguma rakstītājam... un to tak var izlasīt... kurš to rakstījis... :evil:
pietiek vecu un neapmierinātu tantiņu kas saceļ brēku par šito--un ja vēl kādai tā netīšām mazdēliņš pašvaldības P... strādā--nu tad kādi iesniegumi..... :?
26. Marts 2007, 20:48
Pakart aiz olām! :banghead:
26. Marts 2007, 20:48
[user]26014|Roma|[/user]Pakart aiz olām! :banghead:
tantiņu?