Publicēt atbildi

Re: Spams: ziemas riepu glaudīšana

09. Novembris 2016, 22:17

Nevajag atpakaļgaitas lukturus vairs :haha:

10. Novembris 2016, 00:18

BercedesMenz rakstīja:Kāds zin vai c124 ir tāds pats abs bloks kā w201 ? Manam w201 vajag jaunu galveno bremžu cilindru, bet nezinu vai no c124 varu ņemt.

Nesalīdzinot nezināsi. Viena gada W124 / W210 / W202 tie ir gadījušies dažādi. ABS blokiem paaudzes mainījās daudz biežāk kā, motori vai kas cits tāds.

10. Novembris 2016, 23:35

Kurjers rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/mercedes/e220/gjxxl.html

Tikko no saimnieka Vācijā. No laba vācu taksista :baigais:

Sludinājumā- pārdodu e220d
Papīros- 2149cm3, e200 cdi

:haha: :haha:

10. Novembris 2016, 23:38

Nu ko, es tūlīt tikšu apmētāts ar visu, kas gadās pa rokai, bet tomēr, esmu ieguvis auto. Un tas ir kompotiņš. :haha: :haha: BMW 316i compact. :haha: Cilvēki ieraugot, kā es no viņa lienu ārā, smaida (labākajā gadījumā). :haha:

10. Novembris 2016, 23:39

Kurjers rakstīja:LED :shura:
Attēls

Būtu kruti sabildēt kopā mūsu mazos agregātus, es domāju, mans bembis nebūs nemaz lielāks. :haha: :baigais:

11. Novembris 2016, 09:44

salventiy rakstīja:Nu ko, es tūlīt tikšu apmētāts ar visu, kas gadās pa rokai, bet tomēr, esmu ieguvis auto. Un tas ir kompotiņš. :haha: :haha: BMW 316i compact. :haha: Cilvēki ieraugot, kā es no viņa lienu ārā, smaida (labākajā gadījumā). :haha:

Vēl pasaki, ka rozā :haha: lai nu kā, lai labi ripo līdz nākamajam MB :super:

11. Novembris 2016, 09:45

salventiy rakstīja:
Attēls

Būtu kruti sabildēt kopā mūsu mazos agregātus, es domāju, mans bembis nebūs nemaz lielāks. :haha: :baigais:

Cik esmu braucis ar kompotu.... golfs man patīk vairāk :haha:

11. Novembris 2016, 10:01

Kurjers rakstīja:
salventiy rakstīja:Nu ko, es tūlīt tikšu apmētāts ar visu, kas gadās pa rokai, bet tomēr, esmu ieguvis auto. Un tas ir kompotiņš. :haha: :haha: BMW 316i compact. :haha: Cilvēki ieraugot, kā es no viņa lienu ārā, smaida (labākajā gadījumā). :haha:

Vēl pasaki, ka rozā :haha: lai nu kā, lai labi ripo līdz nākamajam MB :super:

Attēls

11. Novembris 2016, 10:02

Kurjers rakstīja:
salventiy rakstīja:
Attēls

Cik esmu braucis ar kompotu.... golfs man patīk vairāk :haha:

Īstenība biju domājis, ka būs traģiskāk. :crazy: Bet nu toties var slīpēt. :baigais: :baigais:

11. Novembris 2016, 13:10

Attēls

Gatavojies ziemassvētkiem?! :D vēl pie durvju atvēršanas uzliec LED gaismas būs kā dienā :D
Publicēt atbildi